Skip to content
5 reacties
1821 weergaves

Vriend doet voorstel dat niet hoort

Ik hebben vriend die zeg maar mijn een na beste vriendin is en nu hadden we het er over om vaker iets leuks te doen. Toen had hij het er over om een avondje naakt te zijn en elkaar te verkennen. Zonder ontmaagden dat wel, dat zijn we allebei nog.
Ik schrok me rot en zei goede vrienden, je mag alles voorstellen maar NEE.
Nu heb ik er bijna de hele nacht van wakker gelegen en gedacht wat ik met hem zou willen doen en dat laat me niet meer los. Ik heb geen hulp nodig met beslissen want ik ga vanmorgen nog ja zeggen, maar ik wil wel afspraken maken, dus de vraag is vooral aan mensen die zoiets al doen. Waar moet ik aan denken. Het is dus minder dan FWB, maar vannacht dacht ik wel al verder. Ik heb hem wel eens even naakt gezien en toen kreeg ik een erg plas gevoel, maar dat heb ik toen weten te vergeten. Dat komt nu steeds weer terug. Tips voor goede afspraken dus. Vandaag graag.

18 jaar
1 jaar geleden

5 Reacties

  • @m16. Ja alles, het was er hoog tijd voor bij mij en hij zei ook geen nee. Hij is (gelukkig) ook niet die nette jongen die hij speelde. Ik had het niet langer gehouden werd steeds opgewonden alleen van de gedachte. Je kent elkaar daardoor wel anders dan tot nu toe. We gaan gewoon verder.

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • Hoe is het dan gegaan TS?
    Hebben jullie nou alleen naakt bij elkaar gezeten?
    Of ook al sex gehad?

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • @m19. Schrijf voor jezelf op waar je niets mee te maken wil hebben, dat hoef ik niet te weten.

    Bedankt m23 dat heeft geholpen. We zijn beiden bijna 19, dus inderdaad waarom de grenzen te strak maken. We mogen van seks genieten. Het belangrijkste is dat het onze vriendschap niet verpest, die afspraak is duidelijk. Willen we dan niet meer seks samen dan hebben we inmiddels heel veel plezier gehad en nog meer geleerd voor de toekomst.Hij had zich nog verexcuseerd dat hij het voorgesteld had en toen kwam ik dat ik wel wilde.
    Gisteren dus dat avondje maar zonder die grens. Voor ons dus een heel bijzondere dag, heerlijk ook. Vanmiddag weer en dan steeds een volgende keer. Voel me een een ander mens. Ik had dit wel eerder gewild, maar als ik zelf de eerste stap had moeten zetten dan had het nog lang geduurd. Zo goed dat hij zo heel erg brutaal was.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Warrig verhaal

    En schrijf voor jezelf op wat jouw grenzen zijn in de situatie hebben wij op forum niets mee te maken

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Waarom zou dat voorstel niet horen meisje 18? Hij heeft het toch netjes gevraagd. Ja grenzen afspreken, jullie hebben nu in zijn voorstel ook een grens, daar moet je je dan die avond aan houden. Maar ik kan me voorstellen dat jullie na die avond meer willen. Je werd niet voor niets geil toen je hem naakt zag en nu als je daar weer aan denkt. Hij is niet zomaar je beste vriend. Niets verkeerds met hem in je voelen en daarmee experimenteren als jullie dat afspreken. Maak er wat van. Het belangrijkste is afspreken dat je altijd hoe dit ook afloopt goede vrienden blijft.
    Spannend weekend, je had haast ;-)

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten