Skip to content
41 reacties
5275 weergaves

Perongelijk in ballen, nu zin in meer

Een paar dagen geleden was ik met een jongen aan het stoeien en zat ik perongelijk met me knie in zijn ballen. Nu vond het toen erg voor hem, maar ook best grapig. Nu heb ik zin om het nog eens te doen... is dit normaal? Zijn er nog die dat leuk vinden of doen?

16 jaar
1 jaar geleden

41 Reacties

  • Jammer dat niet alle jongens zo zijn.
    Dus gelijk niet op een jongen af stappen en dat vragen

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • @m16: dat is even moeilijk. Ik denk dag als ze het lief zouden vragen dat ik wel akkoord zou gaan. Wel niet met volk erbij en liever een knietje of knijpen.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • @j23 stel een meid trapt jou erin, dan zou jij het niet erg vinden?
    Stel een meid vroeg het aan jou dan zou je het laten gebeuren?

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind dat dat een beetje het lot is van een man dat je altijd iets in je ballen kunt krijgen

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Jongen14. Bedankt voor jouw reactie. Ik ben het helemaal met jou eens. Meisjes en jongens moeten gewoon lief voor elkaar zijn en genieten van elkaar. Ik vind de meeste jongens heel leuk, dus ben ik ook lief voor hen.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind van meid van 17 jaar lief bericht
    Meisjes en jongens moeten gewoon lief voor kaar zijn.

    14 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind de ballen van een jongen juist heel mooi, stoer en mannelijk om te zien en ik kan er alleen al van genieten om hiernaar te kijken. Ik zie graag een mooie zak met een paar mooie kloten daarin, echt betoverend mooi! Ik vind het dan ook veel leuker om een jongen hier zachtjes aan te voelen en om een jongen hiervan lekker te laten genieten. Voor mij is dat als meisje, die echt valt op een lekkere mooie zak met ballen bij een jongen, ook echt genieten. Ik ben het ook eens met meisje17 dat je geen geweld mag gebruiken tegen jongens richting deze kwetsbare delen van een jongen. Degenen, die dat wel doen, vind ik ziekelijk.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik zou als jongen terug doen.
    Kijk wat daar van vindt.
    Of moet niet ersp doen

    14 jaar
    11 maanden geleden
  • Even een reactie van de moderator
    Ik wil niet belerend zijn, maar een trap in je ballen is niet zonder risico.
    Gelukkig komt echte schade weinig voor. Maar wanneer de klap heel erg hard aankomt, kan het kapsel om de bal openspringen en het testisweefsel naar buiten komen. Een schop of stoot in het kruis kan dus leiden tot een inwendige of uitwendige bloeding en soms tot een scheur van het omhulsel van de bal.
    Bij een scheur in het omhulsel of kapsel van de teelbal, kan het gebeuren dat het teelbalweefsel en de zaad producerende buisjes uit de bal worden gedrukt... Uiteindelijk kan dit leiden tot verminderde vruchtbaarheid of totale onvruchtbaarheid.   https://www.dokter.nl/nieuws/67-pijn/trap-in-je-kruis-hoe-gevaarlijk-is-dat/

    33 jaar
    11 maanden geleden
  • Ander meisje van 17. Wat zou jij ervan vinden als een jongen jou een trap in jouw kruis zou geven of hard op jouw borsten zou slaan? Ik vraag jou dit, omdat jij omgekeerd naar jongens wel een vergelijkbare vorm van geweld gebruikt. Het verschil is dat jongens dat niet doen bij ons, maar meiden zoals jij gebruiken wel deze vorm van geweld richting jongens. Dat gedrag kan echt niet, gaat veel te ver. Wat dat betreft schaam ik mij er soms voor dat ik een meisje ben. Als ik erbij was geweest en dit had gezien, dan was ik voor die jongen opgekomen. Ik vind dat jij gebrek aan respect voor jongens hebt. Zelf houd ik veel van jongens en ik ga graag met jongens om. Ik ben liever aardig voor jongens en ik merk dat ik meestal leuke reacties van die jongens terug krijg.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • @J17: De echte pijn trekt na een paar minuten wel weg, en in de meeste gevallen voel je er wat later niks meer van. Mijn vriendin doet dit niet bij me. Mijn ex-vriendin heeft het wel een paar keer gedaan, maar dat is al wel een paar jaar geleden, toen ik net zo oud was als jij. Sindsdien is het niet meer gebeurd.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik heb het zelf een keertje gedaan en ik vond het stiekem heel grappig dat ik met m’n voetjes een jongens zo in elkaar kan laten storten

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Zoals ik al eerder zei, vind ik dit geweld tegen jongens en mannen veel te ver gaan. Ik noem het ook expres geweld, want dat is het volgens mij. Het is bizar om een jongen hiermee pijn te willen doen, verschrikkelijk vind ik dat. Ook begrijp ik sommige jongens niet, die dat zouden willen ondergaan. Zelf heb ik ook een vriendje (15) en ik moet er dus niet aan denken om zoiets bij hem te doen, echt ziekelijk. Wat ik wel bij hem doe is lekker zachtjes spelen met zijn ballen, zachtjes aan zijn ballen voelen, kietelen, strelen en voorzichtig likken over zijn zak. Hij kronkelt dan van genot en moet dan vaak schaterlachen. De zak en de ballen zijn zo'n beetje de meest gevoelige plek van een jongen en alles wat je daar doet voelt voor hem heel intens, ook als je hem dus laat genieten daar is dat extra intens. Als je al iets doet in deze zone bij een jongen, dan mag het alleen maar gericht zijn op de jongen liefdevol te laten genieten en zeker geen geweld. Sterker nog, ik vind dat dit soort geweld tegen jongens verboden zou moeten worden.

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • @j23 dat je macht van iemand anders ten koste laat gaan van jezelf vind ik echt het meest onderdanige wat ik ooit heb gehoord. Doet je vriendin dit vaker?

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik vind het maar allemaal heel vreemd want veel jongens/mannen vinden zacht knijpen al niet fijn. Kriebelen zal wel heel opwindend zijn denk ik.

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • @J17 Wat er zo fijn aan is heb ik toch beschreven? Ik vond het opwindend om haar te zien genieten, dat het haar een machtig gevoel gaf.

    23 jaar
    12 maanden geleden
  • De jongen van 17 heeft gelijk, zo weet ik uit ervaring.

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • @j23 wat vind je er dan zo fijn aan? de pijn is ondraaglijk

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Mijn ex deed het een keer bij mij en ondanks dat het pijn deed, gaf het voor mij ook een vreemde sensatie omdat het haar zo dominant maakte. En dat vond zij ook leuk, het gaf haar een goed gevoel. Dus het is daarna nog wel een paar keer gebeurd. Ze genoot er echt van om het te doen, had altijd een grote grijns op haar gezicht als ze met haar knie met maximale kracht in mijn ballen trapte. Het deed altijd pijn, ik heb een keer zelfs een bloeduitstorting op mijn balzak gehad wat meer dan een week duurde voordat dat weer bijtrok, maar het was altijd de moeite waard om te zien hoeveel plezier zij er aan beleefde.

    23 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik kan me niet voorstellen dat je het leuk vindt om je vriendje pijn te doen. Hoe zou jij het vinden als hij heel hard je tepels omdraait of met zijn vuist op je tieten slaat? Is dat de 'nieuwe' vorm van vriendschap? Dan haak ik af!

    22 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten