Skip to content
17 reacties
4439 weergaves

vriendje komt spontaan klaar van me

Hoi mijn vriendje van 16 komt spontaan klaar van mij. Meestal beginnen we met voorspel dus een beetje zoenen, wrijven en tegen zijn kruis aan schuren. Wat ik dan doe ik hem het bed op duwen en me uitkleden en op hem zittend hem doorzoenen, en dan kleed ik hem uit tot zijn boxer en die is dan meestal nattig. Hij probeert dat te verbergen door het snel uit te trekken en het weg te gooien. Als ik hem na 5 minuten dan doorzoen en met mijn kont een beetje langs zijn lul schuur en hem er dan in doe, dan komt hij weer spontaan klaar. Het gevolg is dat als we pas echt beginnen met neuken, hij halfstijf is, en dan als hij echt stijf is geworden hij weer direct klaar komt voor de 3e keer. Dit gebeurt echt heel vaak sinds ik seks heb met hem, nu al 2 maanden.

Waar zou het door komen, ben ik te oud voor hem (ik ben 19 hij 16) dat hij daardoor snel opgewonden van me is? Ik ken hem nog van de middelbare school en heb sinds er nu een jaar van af ben regelmatig contact met hem. Hebben jullie ervaring met zulke jongetjes, hoe pakken jullie het aan?

19 jaar
1 jaar geleden

17 Reacties

  • Hahaha, ik weet, gelukkig voor jou, niet waar ze woont. Concurentie is gezond toch? Maar zonder gekheid: geniet van je meisie en verwen haar een beetje......

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Je blijft van mijn vriendin af jongen 22.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Dus bij jou is er meer nodig om klaar te komen. Heerlijk, meer aandacht en werk aan de winkel dus voor de jongens.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Nee hoor j22

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Nee, dat is zo kongen #20, maar als je eventjes doorgaat met stimuleren komt ze dan snel wel klaar! (en ik ook)

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Het is normaal dat ze nat wordt als ze opgewonden is. Dat is niet hetzelfde als klaarkomen.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Bij de info over de penisring was ik te snel. Bij lang gebruik op een avond en vaker gebruik kent de penisring gevaren voor zijn penis door het lang afbinden van de bloedbanen. Dus dan alleen, zoals M18 voorstelt, als hij al een paar keer gespoten heeft!   M18 dat is een goed idee. Hij kan hem al bij de eerste keer omdoen en ook een verstelbare of oprekbare penisring om zijn ballen. Beiden helpen om de erectie beter onder controle te houden, het orgasme aan te komen voelen en uit te stellen.

    Als hij zijn pc spier controleert, zal hij, naast hardere erecties en vaker kunnen, beter aanvoelen wanneer hij komt en beter bepalen wanneer hij komt (de pc spier laat bloed doorstromen tijdens een erectie en wordt ingespannen tijdens een zaadlozing). Dan kan hij of zij op het moment dat hij nu weet dat hij snel gaat komen, druk op de balzak uitoefenen door duim en wijsvinger als een ring om zijn ballen te doen en dan naar beneden te trekken tot het gevoel van het orgasme verdwijnt. Maar dit werkt alleen vlak voordat hij komt en dat moet hij tijdig aanvoelen voordat het te laat is.

    Zij kan natuurlijk ook zachtjes druk uitoefenen op zijn perineum totdat zijn gevoel om te komen weg is. Zowel als bij de balzak gaat het ook hier om een verplaatsing van de spanning van de penis naar andere punten. Vaker sex helpt ook om sex gewoon te maken en die extreme opwinding weg te nemen. Hij kan ook met ontblote eikel in zijn onderbroek lopen. Door de wrijving met de onderbroek wordt de eikel iets minder gevoelig en gewend aan prikkeling.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Toen ik 15/16 was was er nog veel minder nodig voor een flinke zaadlozing. Even voelen, even broek open, ietsje bewegen en soms zelfs gewoon spontaan: als je weet dat je bloot gaat en een bloot meisje voor je ziet kon ik het soms gewoon niet meer houden. Dan deed ik m’n onderbroek uit en was al keihard rechtop. Even genieten van het uitzicht en de fontein begon:) wees gerust, dat ongecontroleerde gaat er wel vanaf, maar duurt ff. Geniet er ook maar van. Is toch het mooiste wat er is bij een jongen?

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Een penisring kan helpen om langer stijf te blijven als hij al een paar keer gespoten heeft

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • De PC spier is de spier van je anus naar je ballen en penis (vagina). Als je moet plassen en je stevig drukt om de plas tegen te houden, voel je hem. Door met de spier te oefenen door hem aan te spannen en te ontspannen, krijg je als man op een heel natuurlijke manier sterkere en langere erecties, kun je vaker achter elkaar komen en zijn de orgasmes intenser. De oefeningen zijn simpel en niet zwaar.

    Ik zou oppassen voor allerlei verdovende zalven en crèmes. Voor een aantal heb je gewoon een doktersrecept nodig. Ze kosten allemaal geld en kunnen een condoom beschadigen. En wat te denken van de bijwerkingen! Voor hem, maar ook voor haar als hij in haar komt! Terwijl hij veel minder voelt. Niet doen op zo 'n jonge leeftijd als 16 en de vroegtijdige zaadlozingen maar tijdelijk zijn. Dan maar op een natuurlijke manier of met de al eerder genoemde verdovende condooms. Of gewoon afwachten tot de extreme opwinding bij sexuele activiteiten bij hem langzaam wegebt en alles zich vanzelf oplost.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • De PC spier trainen (meer bekend als de bekkenbodemspieren), kan hem idd helpen. Verder is er de ‘start-stoptechniek’ waarbij hij moet stoppen tijdens de seks vlak voordat hij klaarkomt. Ook bestaat er een knijptechniek voor de penis waarmee hij kan trainen om langzamer klaar te komen.

    Ook bestaan er orgasmevertragende condooms, zoals al gezegd werd. Tot slot zijn er diverse sprays en crèmes verkrijgbaar die rechtstreeks op de eikel moeten worden gedaan. Hierdoor wordt deze tijdelijk verdoofd. De penis wordt wel gestimuleerd, maar is minder gevoelig voor binnenkomende prikkels. Ook hiermee kan hij het klaarkomen uitstellen.

    Bij veel jongens gaat het vaak vanzelf over als ze wat ouder worden en wat meer ervaring hebben opgedaan.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Dat is gewoon de leeftijd.
    De hormonen gieren door zijn lijf en wat te denken als hij een blote meld ziet?
    Mijn vriend had dat enkele jaren geleden ook. Voordat ik uitgekleed was, was zijn pik al keihard. Aftrekken was binnen 5 a 6 keer trekken gebeurd en bij het neuken kwam hij na 3 keer stoten al klaar.
    Gelukkig gaat het er na loop van tijd af. Dus, heb even geduld...

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • TS. Dat hij zo snel komt, komt door zijn leeftijd, niet de jouwe. Hij vindt sex met jou gewoon heel erg opwindend (een compliment voor jou dus). Over enige tijd kan hij daar beter mee omgaan en lost het zich vanzelf op. Nu kan hij wel zijn PC spier trainen om de zaadlozingen uit te stellen door de Kegeloefeningen te doen, waarbij hij die spier aanspant en weer ontspant. Jij kunt deze oefeningen ook samen doen, want voor jou hebben ze ook voordelen. De oefeningen zijn gemakkelijk te doen, liggend in bed, staand of zittend. Kijk gewoon op internet, dan vind je alle info.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik heb een vriendje van 15 en die komt ook megasnel klaar. Als we neuken heeft die vaak maar een paar stoten nodig om in m’n kontje klaar te komen. En hij kan heel snel weer opnieuw stijf worden.
    Toen ik 14/15 was en voor het eerst seks had was dat ook niet heel anders. Dus dit is volgens mij heel normaal voor jonge jongens en seks.

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik heb nu een vriendje van net 17 en die komt ook zo snel klaar. Hij heeft behoorlijk veel sperma en spuit mij dan helemaal onder, wat er heel geil uitziet en ook aanvoelt. Ik heb een kwakkie van zijn sperma op mijn vinger gedaan en geproefd. Het smaakte best en heb het toen doorgeslikt. Hij krijgt dan gelijk weer een stijve en kunnen dan neuken of hem eerst een keer pijpen want 3 keer klaarkomen is geen probleem voor hem (en voor mij ook niet!). Ik heb eerder wel veel over knullen geleerd van mijn iets oudere broer en dat is toch wel prettig om een beetje doorgewinterd te zijn.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • TS@M19. Ik heb ook wel ervaring met zulke jongetjes. Ik val op jongetjes, die jonger zijn dan ik. Mijn vriendje is 15 en ik ben heel blij met hem. Ik vind hem gewoon heel leuk en ik voel mij tot hem aangetrokken. Hij valt omgekeerd op meiden, die ouder zijn. Wij genieten van elkaar en hebben het samen leuk. Mijn vriendje heeft precies hetzelfde als jouw vriendje. Als wij zoenen of een beetje voorzichtig aan elkaar voelen, dan komt hij soms al klaar. Hij is heel snel opgewonden, in zijn spijkerbroek zie ik vaak al gauw zijn stijve lul wat aftekenen. Zelf vind ik dat wel mooi om te zien, ook een teken dat alles goed functioneert bij mijn vriendje. Gelukkig kan mijn vriendje wel een paar keer achter elkaar klaarkomen, dus weet ik dat wij het na die eerste keer samen nog wel heel leuk kunnen hebben. Mijn vriendje heeft vrij veel sperma en spuit best veel voor een jongetje van 15 als hij klaar komt. Zijn lul heeft redelijk gemiddelde lengte, maar hij heeft vrij grote ballen daaronder hangen. Ik weet niet of het daardoor komt dat hij zoveel kan spuiten. Eerlijk gezegd vind ik dat wel heel leuk. Bij mijn vriendje heb ik ook ontdekt dat als ik hem zachtjes aan zijn zak voel dat hij dan vrijwel direct een stijve lul krijgt en wij daarna lekker samen kunnen genieten. Misschien werkt dit bij jouw vriendje ook wel. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest sinds ik mijn vriendje heb (sinds ca. anderhalf jaar) en hopelijk is dat bij jou ook zo.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Weinig aan te doen behaove condooms halen die heel dik zijn en met verdoving (google ze maar) dan voelt hij minder

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten