Skip to content
6 reacties
829 weergaves

Piercings

Hoi. Sinds een tijdje mag ik van mijn ouders meer piercings. Ik had al een navelpiercing boven in mijn navel. Nu heb ik ook 1 onder in mijn navel en heb staafjes in mijn tepels. Ik wordt 30 mei 16 en dan wil ik met mijn vriendin die al 16 is ringetjes in de schaamlippen hebben en ik wil heel graag een piercing in mijn bilnaad. Zijn er meer meiden die dit hebben? Wat is jullie ervaring daar mee?

15 jaar
1 jaar geleden

6 Reacties

  • hoi, ik heb ook piercings in tepels en schaamlippen (6x), wil er ook 1 in mijn bilnaad want dat is leuk op het strand als je op je buik ligt.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Maar lesbiennes gebruiken ook dildos en strapons? Dus ik snap nog steeds niet.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb twee ringetjes in de kleine schaamlip . Ervaring : ik heb ze laten zetten bij een shop waar een meisje de piercings zet . Je ligt daar wel met je benen open !!! ze heeft eerst een puntje met een stift gezet op beide zodat ze gelijk zijn . het prikken en zetten voel je nauwelijks .ze gaf advies om even geen synthetische slipjes te dragen of geen ivm infecties . dus zonder onder mijn jurkje naar huis , ik de vind de piercings mooi. tijdens sex geen toegevoegde waarde . wel is het minder als je fietst ..als je veel op de fiets gaat zou in het overwegen niet te doen

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben TS. Nou, een stijve gaat er bij mij niet in. Ben lesbisch.

    Mijn vriendin en ik hebben een seksfilm gezien van een meisje die een piercing in haar bilnaad had. We vonden dit zo geil dat we ff naar haar hebben gezocht en een interview van haar vonden waar ze het gevoel van haar piercing omschrijft. Het verdubbeld haar gevoelens bij anale seks. Dus daarom willen we weten of er meer meiden zijn die dit ervaren.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Waarom wil je daar een piercing?

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • In je bilnaad een wond maken duimen maar dat je geen infectie krijgt

    Tepel en navel boven wel mooi, onderin vaak na verloop van jaren scheef en lelijk. Schaamlippen zou ik veel te veel vrees hebben dat ik minder ga voelen want je maakt toch veel weefsel dood. Pls dat grijpen/glijden vann je Schaamlippen langs een stijve ook teveel missen

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten