Skip to content
63 reacties
9759 weergaves

Meiden, hoe klein is de piemel van je vriend?

Eindelijk weer een enquete en nu niet hoe groot de stijve piemels zijn, ingevuld door de jongens zelf dus 2a 3 cm te veel.Maar nu door ons zelf en als hij net uit het koude Noordzeewater komt. Als je geen vriend hebt dan die van je broer of een jongen uit je klas of club, Heb je die ook niet dan ga je naar een jongen toe die net uit het water komt en kijk je even in zijn zwembroek. Nauwkeuriger is een klein lineaaltje meenemen. Hij zal je wel helpen om hem te vinden. Mijn vriend 5cm, naar boven afgerond .

23 jaar
1 jaar geleden

63 Reacties

  • Al meerdere bedpartners gehad en ook verschillende afkomsten. De donkere mannen die ik heb gehad waren wel het grootst geschapen en was het soms wel ff slikken als ik hem naar binnen voelde komen. Zowel dikte als lengte. Anaal kan ik wel meer hebben alleen dan is een dikke pik zeker als je nog niet echt opgerekt ben wel behoorlijk gevoelig. Al heb ik ook genoeg jongens gehad met een gemiddelde pik van tussen de 15 tot 20 cm stijf. Die kan je eigenlijk het best hebben, gaat altijd. Al is het op zn tijd wel is lekker zo grote pik in je te krijgen en echt te voelen dat je geneukt wordt.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Dat is nou precies waarom ik een ruime short heb om te zwemmen. Ik heb een groeier en stijf en warm mogen jullie hem zien als je wil. Maar met het zeewater van de laatste weken is het waar meisje 19 dubbel om ligt. Dan kun je hem niet vinden.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • J17 je probeert je een beter gevoel te geven. Maar diep van binnen huilt ze

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • De mijne is 3cm slap en 5cm stijf schaam me kapot kan er niet meer van maken ik hep sinds kort een vriendin en die vind het geweldig om er mee te spelen ze zegt altijd dat ik haar kleine jongentje ben

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Mijn vriend z’n piemel is stijf 14cm en slap 4 tot 6 cm en is 19 jaar allemaal nog redelijk normaal denk ik. Mijn broer is 16 en die zn piemel is super dun kwa lengte is ie 3 cm schat ik die heb ik nog nooit gemeten en stijf nog nie gezein

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik kan em nieteens vinden

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik heb een Surinaams vriendje nou moest me toch wennen ik begin slap 17 cm stijf 21 maar de omtrek is ook dik en als ik genomen ben voel ik nog een tijd erna dat die erin geweest is .
    Had hiervoor een Nederlandse jongen slap 11 stijf 16 dat scheelt nogal wat

    15 jaar
    9 maanden geleden
  • @M18, die van mijn vriend 4,5cm en 14cm, dus centimetertje kleiner, maar ik geniet ook heel erg van dat groeien. Dat kan in een minuut zijn gebeurd als we er samen voor gaan. Wat is jullie record?

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Me vriendin had me piemel gemeten slap was die 3cm en stijf net geen 14cm is dat klein voor me leeftijd?

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Op zijn kleinst is de piemel van mijn vriend rond de 5 centimeter. Normaal is hij slap 8 centimeter en stijf bijna 15. Ik vind het wel leuk om te zien hoe de lengte kan verschillen. En dan vooral hoe hij van 5 centimeter naar 15 gaat.

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Nou mijn vriend heeft zowel slap als stijf een behoorlijke pik, waar ik in het begin wel is moeite mee had om hem bij me naar binnen te krijgen. Wellicht komt dat omdat hij van buitenlandse afkomst is. Hiervoor al redelijk wat bedpartners gehad(stuk of 20) waarvan hij de vierde is die donker is. En moet zeggen dat ze bij allemaal wel aan de maat waren. Die van mn vriend is slap ap gauw tegen de 20cm en stijf komt daar nog heel klein beetje bij maar niet veel. Aangezien hij ook in omtrek behoorlijk is voel je het altijd wel als je genomen wordt. Maar goed, dat vind ik ook wel erg lekker.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Krimpen hun ballen eigenlijk ook in koud water? Nog niet zo op gelet eigenlijk maar wschl krimpt heel het pakketje toch

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Hier ts. Het een sluit het ander niet uit jongen22. Het is zelfs zo dat hij tegenover dat garnaaltje als hij stijf is nog imposanter lijkt. Maar ja het omgekeerde is natuurlijk ook zo. Ik denk bij mijn vriend ook wel eens als dat maar weer goed komt ;).

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik zie de lol niet in van een klein gekrompen piemeltje. Mijn vriendin ziet en heeft hem het liefst zo stijf mogelijk, met ontblote eikel, want dat vindt ze prachtig. Ze vindt sowieso een stijve pik veel mooier en geiler dan een verfrommeld pieleke waar je niks mee kan.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Het was maar een grapje hoor TS. Maar toch : het screenen en exposen van piemels in zielige toestand heeft - naar mijn smaak - een hoge femdomfactor. Laat het asjeblieft geen heksenjacht worden want dan durft geen enkele jongen nog het water in. Dan voelen we ons met z'n allen seksueel geïntimideerd en gaan we massaal metoo krijsen.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik ben ts. Het is door mij juist manvriendelijk bedoeld jongen 22. Jullie doen vaak veel te serieus over dat dingetje en dan geeft hij jullie problemen. Lach er meer over, dan heb je er ook meer lol mee. Wij kunnen er meestal wel om lachen.

    Natuurlijk is dat hetzelfde jongen 20. Ook dan geldt natuurlijk eerlijk meten dat pukkeltje daar beneden en lang genoeg in goed koud water. Dat wordt bij jullie dus twee keer lachen.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Mogen jongens wel de maat van hun vriendje (relatie) doorgeven, is toch eigenlijk hetzelfde als vraagstelling TS?

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Maar vanwaar toch die fascinatie voor verkleumde piemels? Het is gewoon een algemeen bekend feit dat wij niet op ons voordeligst uit het koude water komen. En uitgerekend dan willen jullie meiden ons de maat nemen. Mag ik vragen welke duistere man-onvriendelijke gedachte hier achter schuilt?

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik ben ts. Waarom durf je bij die andere jongen niet te kijken, meisje 17? Bang dat je in de lach schiet en het nooit meer wat wordt? Als je maar ziet dat het eerlijk gemeten is dan telt het. Je hoeft hem niet zelf langs je centimeter leggen? Dat zou de meting kunnen beinvloeden;-)).
    Met twee jongens neem je de kop al. Ik heb er ook twee maar daar was mijn vriendin bij. Het is haar vriend.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Hij reageerde al en hij vindt het kinderachtig maar toch ook leuk en voor mij doet hij alles. Nu neemt hij een vriend mee niet van ons groepje maar ik ken hem wel. Die wordt ook koud gemeten.
    Ik weet niet of ik dat wil zien, want die is voor mij in de markt zo te zeggen. En ik ga ook niet zelf sportief bloot als hij er is, want daar beginnen ze dan vast over. Die maat hoor ik dan wel.
    Als het goed gaat heb ik er dan zondag twee en wie weet nog een.
    Wie biedt hoger?

    17 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten