Skip to content
9 reacties
3796 weergaves

Broer van mijn vriendin gevoeld

We kwamen hem met zijn vrienden tegen. Ik had een baco op en toen kwam hij met mij praten en het was zo druk dat iedereen tegen elkaar stond. Wij gingen weer weg en hij klopte op mijn schouder en ik voelde toen in zijn kruis. Dat wilde ik stiekem wel, maar doe dat natuurlijk nooit.
Hij keek raar maar zei of deed niks. Nu wat doen. Sorrie zeggen of maar laten zo. Hij moet het niet verder vertellen. Terugdoen mag ook.

16 jaar
1 jaar geleden

9 Reacties

  • Ik denk dat jongens het helemaal niet erg vinden als een (leuk) meisje even aan zijn edele delen voelt. Meeste worden er zelfs opgewonden van denk ik...

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Geen zorgen meer over maken ts. Het is uiteindelijk goed gegaan en je begrijpt het voor een volgende keer. En hem versieren mag gewoon hoor, dan kun je je nieuwsgierigheid ook bevredigen en nog veel meer. Houd wel rekening met je vriendin/zijn zus.

    Soms is het voor ons inderdaad even zoeken in een broek jongen 18. Je kunt haar helpen door hem wat groter te laten worden en omhoog te laten komen. Jij vond het best maar daar mag zij niet zonder reden van uitgaan. Zelfde als bij ts.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @ts en andere meiden. We moeten het ook niet overdrijven, zo erg is het niet als het niet hardhandig is. Toch zal ik het zelf nooit doen bij een meisje als dat niet duidelijk de bedoeling is. Hoogstens billen bij een paar vriendinnen, die dat leuk vinden.
    Toch zelf al drie keer last gehad van handtastelijke meiden. Nou ja last;)). Twee keer zogenaamd per ongeluk. Een keer, een meisje van onze club nam er lekker de tijd voor en ging op zoek in mijn broek. Maar goed toen was het ook voor mij duidelijk wat er mocht. We zijn toen naar een stiller plekje gegaan. Onduidelijk maakt het moeilijk en dan doe ik niets. Dat kan een hoop gedoe geven.
    Van meiden die zoals jij nieuwsgierig naar mijn piemel zijn vind ik het dus niet zo erg, als ze maar stoppen als ik niet reageer.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts : Jullie hebben allemaal gelijk dat ik dat nooit had mogen doen, maar ook dat hij een geweldig karakter heeft. Ik had het moeten vragen als ik zo nieuwsgierig ben en meer geduld moeten hebben. Dat hij aan mijn schouders zat is natuurlijk anders, maar ik heb hem niet hard gegrepen en geen pijn gedaan, het was zachtjes, alleen gevoeld. Ik denk niemand het zag maar hij kon daar ook niets terugdoen. Het is een week geleden, niemand weet het ( behalve hier) en het gaat zelfs nog veel beter tussen ons dan toen en hij weet nu wat ik wil. Ik ben dus wel waar ik wil maar had dat anders moeten doen en zo doe ik dat dat nu wel. Wel actie dus m17 maar niet zo dom.;)

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Meisje16, wat heb jij een geluk gehad! Meisje23 heeft het al gezegd. Jij hebt deze jongen aangerand en daarmee ben je over een grens gegaan. Zoals meisje17 zegt, je pakt hem zomaar bij zijn zak en dat is echt een NO GO. Het is officieel een aantasting van de integriteit van het lichaam van de jongen! Het is wel goed dat jij je dat realiseert! Dat de jongen daar niet zo'n (groot) probleem van maakt, maakt het niet minder erg. Je kan ook redeneren, wat moet die jongen anders, het is immers al gebeurd? Deze jongen wordt hier zomaar mee geconfronteerd, waar hij niet om heeft gevraagd. De kans is groot dat de jongen geen zin heeft in allerlei vervolgstappen, want dat levert vaak ook "gezeik" op en hij is ook nog eens de broer van jouw vriendin, wat het er ook ingewikkelder op maakt. Veel jongens houden niet van "gezeik", dus daar heb jij mazzel mee in dit geval, maar zoals ik al zei, het maakt het niet minder erg. Om het misschien nog wat meer te verduidelijken moet je het misschien even omdraaien. Stel je eens voor dat een willekeurige jongen een meisje zomaar aan haar borsten zit te voelen of in haar kruis. Wat denk je zelf wat de meeste meisjes hiervan zouden vinden? Ik weet het antwoord wel en terecht overigens dat de meeste meisjes hier niet van gediend zijn. Op dezelfde manier mag dit omgekeerd ook niet.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Meisje16. Jij vindt die jongen (eigenlijk) heel leuk. Je hebt hem zomaar in zijn zak zitten graaien. Waarschijnlijk zat hier wel een (dieper) verlangen van jou achter. Gelukkig voor jou heeft deze jongen hierop gereageerd zoals hij heeft gedaan. Jouw vervolgstappen, daarna met hem praten en van hem horen dat hij het niet erg vond dat jij dat hebt gedaan, is een prima vervolgactie volgens mij. Wat een leuke jongen, dat hij zo heeft gereageerd, denk ik. Echt heel bijzonder hoor en wat een topkarakter heeft deze jongen. Probeer je eens voor te stellen dat je als jongen zomaar aan je ballen wordt gevoeld, de meest gevoelige, kwetsbare en intieme plek van een jongen. En hij heeft gereageerd zoals hij heeft gedaan, heel bijzonder! Voor jou ook een opluchting. Jullie hebben daarna nog gezoend. Ook hieruit blijkt dat deze jongen jou ook leuk vindt. Volgens mij heb jij een lot uit de loterij. Als ik jou was, dan zou ik het in de nabije toekomst heel leuk met deze jongen willen hebben. Een relatie, elkaar liefde geven, heerlijk van elkaar genieten, leuke dingen met elkaar doen, samen ergens naartoe, enz. Jij kunt een fantastische tijd hebben met deze bijzonder leuke jongen. Deze leuke jongen is een prima jongen met een geweldig karakter, dat voel ik aan alles wat je over hem vertelt. Als ik jou was, dan wist ik het wel, nu niet gaan twijfelen maar tot actie overgaan. De beloning hiervoor zal heel mooi zijn!

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Een vreemd verhaal !

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts: Ik weet dat ik fout was. Ik ben al bij hem langs geweest. Hij vond het niet erg omdat ik het was en het blijft tussen ons. Dat lucht op.Hij is een jaarouder ruim. Ik zou het van hem ook niet erg vinden m23. Maar zo hoor je ook niet te beginnen. Ik heb hem nu wel gezoend.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat is officieel al een beetje aanranding. Zou je zelf toch ook niet willen van een jongen? Maar je kent hem en als je hem met een groepje tegenkomt gaat hij met jou praten. Toch maar excuses en dat je had gedronken zeggen. Tja en misschien zegt hij wel dat het niet gaf of het lekker vond. Dan heb je een ander probleem.
    Dat hij het terugdoet dat hoop je he??

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten