Skip to content
13 reacties
2304 weergaves

Wat is er verkeerd aan?

Ik ben nog maagd, maar heb wel gezoend en spelletjes met jongens gedaan. Ik wil geen vaste relatie en ben niet verliefd, maar er is wel een jongen die ik heel aantrekkelijk vind.
En daar ben ik twee keer per week alleen samen mee, dus ik wil seks met hem. Zondags doen we frans bij mij omdat hij daar slecht in is. Dinsdag doen we wiskunde bij hem. Ben ik beroerd in. Hij heeft geen vriendin dus wat is er verkeerd aan. Hij heeft al een paar keer een stijve gekregen als ik wat over hem heen hang en wat slordig gekleed ben, dus lukken gaat het, maar ik denk dat er iets is dat ik het niet moet doen. zou niet weten wat ? Ik zit ook wel eens te denken om het open aan hem te vragen of we dat ook samen gaan doen. Waarom niet?

17 jaar
1 jaar geleden

13 Reacties

  • Wat leuk allemaal zo! Wat heb je allemaal al gedaan met hem?

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Suc6 vandaag! Wat ga je aan doen ? En doe het veilig Genieten

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben ts: Hij was al een goede vriend van me en is deze week een nog betere vriend geworden. Dat kan ook niet anders als je dat allemaal samen doet. Ik zou dit ook niet willen met een jongen waarvan ik niet al weet dat hij betrouwbaar is en 100% goed in elkaar zit. Zijn broek ging vlot uit, maar ik heb daar niet zo op gelet. Het was de eerste keer dat ik zijn piemel zag dus daar keek ik naar. Was al stijf door alles waarover we het hadden gehad. Ik ook. Zoenen hebben we het over gehad, we doen niet van die zoentjes voor verliefde stelletjes, maar wel waarvan we geil worden. We hebben vooral gisteren overuren gemaakt. Ik sliep gelijk als een blok, heb nergens meer aan gezeten.Vandaag wat rustiger en zaterdag hebben we het huis bij hem alleen en gaat het gebeuren. Dat bordje is wel een idee, maar daar zeg je hetzelfde mee. Moeten ze aan wennen. Mijn moeder dacht dat we allang al wat deden toen we nog braaf alleen met huiswerk bezig waren. Ik wilde toen wel al, moeten we nu om lachen.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Lijkt me leuk, is wel wat voor mij. En laat iedereen maar lullen dat je het voor de seks doet. Ik heb heel goede vriendinnen en die jongen kan toch ook nog een heel goede vriend van je worden. Hoe ging hij de eerste keer uit zijn broek. Stoer of verlegen? Trouwens zoenen jullie wel?
    O ja, bordje niet storen ophangen.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb het gedurfd. Ik ben ts en wel het goede moment afgewacht dat hij wat opgewonden was en toen ben ik er over begonnen. Hij leek het vrij normaal te vinden. Hij wilde wat afspraken maken en ik ook. Hij is gelijk over alles open en eerlijk, hoe hij het bij zichzelf doet en hoe vaak. Ik heb het ook uitgelegd, dus zo zijn we bij elkaar begonnen. Het is niet alleen heerlijk maar je hebt ook zoveel meer lol en ook wel spannend.
    Ik had daar best vaak aan gedacht hoe dat met hem zou zijn, maar hij gaf het het eerste toe dat hij daaraan had gedacht.
    We gaan in stapjes, maar veel vrij deze week dus uiterlijk dit weekend zijn we er wel helemaal klaar voor. Ik kan niet langer wachten, maar goed als hij geduldiger wil is dat zo. Een probleem. Hier komt nooit iemand binnen als hij er is. Bij hem wel. Goedbedoeld hoor, maar wat mij betreft zegt hij gewoon dat wij het doen. Ook daar is toch niets mis mee. Zijn ouders zullen het zelf ook wel doen. Maar goed dan denken ze misschien dat we een koppel zijn. Eventjes ingewikkeld dus.
    We willen het ook niet geheim houden voor iedereen, dat wordt stiekem gedoe.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Superleuk om te horen dat je dat gaat proberen! Doe het wel lekker op jouw tempo! Laat maar weten hoe het ging. We zijn super benieuwd!

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Woow wat veel en alles positief, ik ben ts, ook jongens. Wat jullie zeggen zou ik wel willen, gewoon er mee gaan spelen. Dan weet hij ook gelijk dat ik het leuk vind en hij er geen probleem mee hoeft te hebben.Vandaag was ook weer goed maar ik durfde niets. Hij ook niet. Ik kreeg wel een zoen maar op mijn wang, hij wil wel iets. Dinsdag bij hem,daar is hij thuis, daar kan ik verder gaan. Dan doe ik wat bijzonders aan. Morgen zie ik hem op school en ga ik een hint geven. FWB is het wel ongeveer heb ik gelezen. Ik wil ook geen jongen in bed voor een keer na een feestje. Je moet wel ook in elkaar geintersseerd zijn. Verder niet moeilijk, jullie hebben gelijk, ik sta heel heet.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • De volgende keer zorg je ervoor dat hij alles goed kan zien als je over hem heen hangt, en als hij dan een stijve krijgt moet je er aan voelen.
    Dan hoef je niks meer te vragen.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Je geeft zelf het antwoord al m17, waarom niet? Ja, er is natuurlijk altijd kans dat hij de verhouding tussen jullie anders ziet dan jij of dat in de loop van de tijd jullie gevoelens voor elkaar zullen veranderen. Maar gezien wat jij schrijft zou ik maar eens proberen hem uit de tent te lokken en hem duidelijker laten merken wat jij wilt. Niets mis met lekkere seks tussen mensen die elkaar begrijpen.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat jij met hem wil is een friend with benefit.
    Dat kan ook gewoon jullie zijn allebei vrijgezel dus dat is het probleem niet.
    Als jullie er samen afspraken over maken kan het leuk zijn.
    Probleem met jongens is alleen vaak dat ze dan meer willen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zou zeggen! Probeer het gewoon. Ga met je hand naar zijn geslachtsdeel en ga er wat mee spelen. Erg vinden zal hij het vast niet! Succes ermee😉

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat je wilt is een soort friends with benifits FWB. Heb ik zelf gedaan en het is mislukt want we zijn verliefd geworden. Niets ergs dus, maar als er 1 verliefd wordt en de ander niet is er wel een probleem. Ook zou je hem als gewone vriend kunnen verliezen. Het kan natuurlijk ook dat hij geen seks wil zonder relatie. Maak goede afspraken en breng het helder.
    Je laatste idee vind ik niet slecht, dat plaatst het goed. Na frans en wiskunde elke week seks. Is een beetje weinig hoor, vooral omdat jij erg heet staat. Heb je het al eens over die stijve gehad of net gedaan of je het niet zag? Vaak zijn jongens daar verlegen over omdat ze daarmee laten merken dat ze aan seks denken met jou. Maak er een positieve opmerking over die inhoudt dat jij er ook aan denkt met hem. Dan staat het al 2-0.
    Suc6;)

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Niets verkeerds aan lijkt me, gewoon proberen

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten