Skip to content
2 reacties
792 weergaves

Vriendin schaamt haarzelf

Hey ik heb nu al 3 maanden een relatie met mn vriendin en qua seks hebben we alles gedaan zoals vingeren, beffen, etc etc en laatst zei ze dat ze denk ik wel klaar was voor seks en ik heb het meerdere malen opnieuw gevraagd want wil zeker dat ze comfortabel is en haar niet gedwongen voelt want zelfs al zou ik geen seks met dr hebben zou ik van haar houden en om de geven, maar zelfs na al dat zei ze ja.

Dus toen ik haar voor de eerst keer zag na dat gesprek deden we dus zoals altijd vingeren beffen etc niks geks en wou ze het eens proberen. Ik voelde al een beetje met 2 vingers dat het nogsteeds wat strakjes was ookal was ze goed nat maar heb hem er toen toch maar ingestopt. Ik keek haar al aan en ze zei dat het pijn deed dus toen waren we direct gestopt maar nu schaamt ze zichzelf dus omdat ze denkt dat het aan haar ligt en ze zegt ook omdat ik al seks heb gehad en zei nog niet is ze nu dus bang dat ik dat een afknapper vind en toen heb ik haar geknuffeld en gezegd dat het niet uit maakt en dat ik dat al verwacht had en nogsteeds van dr hou en dat we volgende keer gewoon opnieuw proberen maar ze denkt dat nu nogsteeds ookal heb ik haar al vaak gerustgesteld dat het niet uitmaakt.

Tips voor wat tegen haar kan zeggen of doen zodat ze zichzelf het niet meer kwalijk neemt ofja zichzelf niet meer schaamt dat het “pijn doet”?

16 jaar
1 jaar geleden

2 Reacties

  • Heel normaal dat het pijn deed. Vervelend voor haar natuurlijk, maar je kunt er weinig aan veranderen. Het is gewoon belangrijk goed en lang voorspel te hebben zodat ze goed nat is. Glijmiddel helpt ook goed. Mijn vriendin kan het meestal zelf wel aangeven als ze nat genoeg is. Wij hebben al een keer of 15 seks gehad schat ik en ze moet nog steeds een beetje wennen als ik in haar zit. Eerst een seconde of 15 niet bewegen en dan langzaam wel, daarna kunnen we gewoon zo snel en hard als we willen zonder pijn. Zeg maar tegen je vriendin dat het normaal is.
    Trouwens, complimenten TS hoe je met de situatie omgaat. Het is belangrijk om (vooral op gebied van seks) goed naar elkaar te luisteren en niet zomaar conclusies te trekken.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • De eerste keer doet altijd pijn.
    Bij mij ook de tweede en derde keer ging het beter.
    En toen ik door had dat ik mijn kutje helemaal moest ontspannen ging het pas echt lekker.
    Jouw vriendinnetje is vast wel een beetje gespannen daardoor doet het een beetje pijn.

    Mijn vriendje deed zijn piemel naar binnen en liet em er een tijdje gewoon inzitten.
    Daarna heel langzaam heel voorzichtig in en uit.
    Dat werkte perfect.

    16 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten