Skip to content
13 reacties
882 weergaves

Ik snap niet wat ze wil

Ik probeer het kort te houden. Ik heb twee maanden stage gelopen bij een bedrijf in Eindhoven en dat was heel erg leuk. Nu was daar een feestje en daar werd ik voor uitgenodigd, maar dat is erg ver van hier vooral om vrijdagavonds weer terug te gaan. Het meisje van de afdeling die mij uitnodigde schreef toen dat ik bij haar kon slapen OP DE BANK stond er met hoofdletters bij. Normaal, dus ik ben gegaan. Het was heel er leuk, ik had mijn spullen bij me en kreeg de bank met dekbed. Wel een lange zoen plat op de bek, maar dat was ook de drank, wel een die door me heen ging, heerlijk dus. De volgende morgen Nespresso en zij ging douchen en kwam weer aangekleed uit de badkamer. Toen ging ik en ik stond er nog maar net onder en de deur ging open en ze kwam wat vertellen. Heel verhaal, maar bekeek me ook steeds. Ik voelde me ongemakkelijk, want ja kleintje en bang voor stijve. Het ging goed en daarna ontbijt.
Dat was weer heel gezellig. Toen ik op de trein ging werd ik omhelsd en zoenden we weer zo. Nu ben ik uitgenodigd voor volgend weekend als een vriendin van haar verjaardag viert.
Ik heb al ja gezegd, maar aan de ene kant houdt ze afstand en dan komt ze duidelijk kijken als ik naakt ben en ook dat zoenen.
Begrijpen jullie dat en wat kan ik wel en beslist niet? Hoe bereid ik me voor.

19 jaar
1 jaar geleden

13 Reacties

  • ts hier. Jullie hebben het ongeveer wel goed en we zullen elkaar wel helpen om alles uit te vinden. Ze is een jaar ouder dan ik en heeft iets meer ervaring. Toch is vrijwel alle ervaring met seks voor ons doe het zelven. Natuurlijk zijn er meer en belangrijkere dingen in onze relatie, maar dit maakt het wel spannender.
    Verder niets bijzonders hierover, behalve dat we samen onder de douche anders gaan doen dan de eerste keer. Dat zullen we ons ons leven lang herinneren.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Mooi om te horen dat alles nu wat beter is TS! @M23, wat bedoel je met alles kunnen vinden? Ik kan misschien raden wat je bedoeld, maar het is naar mijn gevoel net te onduidelijk.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Leuk dat jullie het niet meer hielden en halverwege zijn gaan zoenen ts. Echte liefde! Daarna jij met een tent in je broek en zij soppend weer naar huis? Ik vind soppen een beetje plat daarom zeg ik dan dat de stoom uit mijn broekje komt, ook duidelijk.
    Weet je zeker dat je alles kan vinden. Mijn ervaring met jongens is dat zij wel is niet alles kunnen vinden….

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • ts hier. @j21. Dank je, alles op een rijtje en minder op de rem. We zijn gisterenavond allebei met de trein naar Amersfoort. gegaan. Daar hebben we ons moed ingedronken ( was niet echt nodig), gegeten en in het park geweldig gezoend. Op het station weer even en ja toen moesten we weer naar huis.
    @m23. Jij staat aan de kant van mijn vriendin ( ja dus), dat sta ik ook. Mooi verhaal van je, niet helemaal waar, maar we waren allebei te geremd maar verschillend. Je kunt nog steeds een nette jongen met een stijve zijn en een net meisje als de stoom uit je broekje komt ( wij noemen dat soppen). Jouw woorden verder. Ik denk niet dat je nog wat uit hoeft te leggen. We vinden alles wel.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik sta nu helemaal aan de kant van dat meisje, nu jouw vriendin neem ik aan, jongen 19. Wat een geduld en moeite voor haar.
    Ze was toen je daar stage liep al dol op je, maar jij net jongetje reageerde niet. Daarna nam je vermoed ik ook geen initiatief.Toen heeft ze je met veel moeite naar dat feestje gekregen en in haar huis. Eindelijk, maar er kon nog niet veel want netjes, terwijl de stoom uit haar broekje kwam. Dan maar even bij hem de badkamer in ten einde raad moet ze gedacht hebben en daar hield het slaplulletje zich in bedwang.
    Eindelijk toen de vluchttrein klaar stond liet hij zich een beetje gaan en kreeg ze hoop. Je weet hopelijk wat je te doen staat als ze er vrijdag is? Of moeten wij dat uitleggen?

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Mooi dat het nu duidelijk is en voelt toch wel goed dat je het erover kon hebben en alles op een rijtje hebt kunnen zetten. Succes TS!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • ts hier. @j20. Ze heeft het me nu open en eerlijk duidelijk gemaakt. Ze had alleen die avond, maar daar waren veel anderen en die morgen alleen met me. En ze wilde le ook niet het idee geven dat ik verleid werd, maar wel dat ze iets wilde. Moeilijk voor haar en dat met een jongen die wel wil maar denkt dat zijn piemeltje te klein is om gezien te worden en tegen een erectie vecht. Eigenlijk gelukkig dat die bij het zoenen en knuffelen bij het afscheid kwam. Dat kon niet anders dan door haar zijn en daar was ze blij mee. Kon ze me weer vragen. Ik had die bedoeling ook, maar was onzeker.
    We zijn nu overal open over tegen elkaar. Ze komt vrijdag hier, dan gaan we zaterdag naar die verjaardag en zondag naar haar ouders. Gaat hard na dat voor mij onduidelijke begin. Trouwens voor haar ook.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • ts hier. Die uitnodiging bij haar beste vriendin had me natuurlijk duidelijk moeten zijn. Dat in de badkamer begreep ik verkeerd.
    We hebben nu regelmatig contact. Ze zei dat ze had moeten vragen of ze binnen mocht komen maar ze wel wist dat ik daar geen problemen mee had en ze ook merkte dat ik er relaxed mee was. Zo deed ik wel maar ze moest eens weten. Ze is daar parttime, omdat ze ook studeert. Ze viel me wel op en dacht er wel aan, maar om al stagiair iets daar te beginnen is not done. Nu dus wel. Of ik vrijdag weer op de bank moet, voorlopig bereid ik me op bank en bed voor. Badkamerdeur blijft of gaat open.Ik denk dat ik alles beantwoord heb, blij met reacties, ja ik ben erg groen, dus elke hint helpt.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat ziet er goed uit als je wil. Mijn ervaring is dat intelligente meiden het formaat van je piemel niet belangrijk vinden, zeker een maatje kleiner niet. Ook een erectie begrijpen ze en is geen afknapper. Neem er de tijd voor.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Als ik jou uitnodig en uitbundig zoen en dan nóg een keer uitnodig, dan wil ik wel wat, dat lijkt me duidelijk. Dus als jij ook meer wil, dan moet je dat aan haar laten zien.
    Wacht niet op haar zoen maar probeer zelf te beginnen. Dan merk je vanzelf hoe ze reageert. Als ze iets (nog) niet wil, dan moet je dat respecteren. Maar dat snap je zelf ook.
    Enjoy!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik denk dat het handig is dat je er met haar over gaat praten en even duidelijk vraagt aan haar wat zij erover denkt en hoe zij er nu instaat. Dit is inderdaad onduidelijk en communiceren is heel belangrijk. Dus ik zou gewoon een momentje pakken en het met haar over hebben!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Misschien weet zij zelf niet wat ze wil jongen 19. Ik weet ook niet hoe jullie tijdens je stage met elkaar omgingen. Als er een naakte jongen in je badkamer staat kun je nieuwsgierig worden dat weet ik. Maar zonder vragen gaan kijken doe je niet, zeker niet zelf aangekleed. Naakt er naast gaan staan kan als half verleiden worden gezien. Het belangrijkste signaal is dat ze je uitnodigt bij haar vriendin. Wat wil je zelf is nu voor jou belangrijker. Wil je verder, voer dan de contacten snel op en kom ook terug op de vorige keer met grapjes en dat het zoenen je wat deed. Dan weet je wat beter wat je dan te wachten staat.
    Durf je vraag dan of je weer op de bank moet. Suc6.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi TS, je snapt het spel nog niet geloof ik, ze is enorm verkikkerd op jou, waarom vraagt ze jou anders voor een verjaardag van vriendin die jij niet kent!!! Succes als je iets met haar wilt.

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten