Skip to content
6 reacties
1026 weergaves

Vriend wilt teveel

Ik heb sinds kort weer iemand na 1,5 jaar vanwege misbruik en mishandeling en ik wou het gewoon weer proberen alleen het probleem is de gast waar ik mee heb wilt teveel want k zei aan t begin dat ik echt niet verder wou dan zoenen door de trauma's enz maar toen heeft hij me letterlijk bijna verkracht tot k echt begon te janken en ik weet niet wat ik moet doen moet ik het gewoon uitmaken of niet want ik wil wel gewoon graag een relatie

14 jaar
1 jaar geleden

6 Reacties

  • Uitmaken als jij geen respect heeft voor jouw grenzen en gevoelens is hij jou niet waard. Je moet rekening houden met elkaar en elkaars gevoelens. Respect en liefde naar elkaar. Je vindt vast wel een leuke andere jongende dit wel heeft.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Uitmaken. Jij verdient iemand die jouw grenzen respecteert. Geen klootzak die alleen maar wil neuken. Laat hem naar de hoeren gaan dan.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Met zo’n jongen ga je geen fijne gelijkwaardige relatie krijgen. Je hebt recht op een lieve betrouwbare vriend. Daar kun je een relatie mee opbouwen en je trauma’s mee verwerken.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Naar om te horen dat je een trauma hebt gehad een tijdje terug. Mijn advies is om hier niet meer verder op in te gaan, je hebt duidelijk aangegeven dat je niet meer wilt dat zoenen en heeft je bijna verkracht als ik het zo goed begrijp. Heb het gevoel dat het niet veilig is zo. Je hebt ook een trauma die nog niet (goed) verwerkt is en dat kan erg in de weg staan om een relatie te hebben, zowel voor de partner als jezelf. Misschien een idee om met iemand die je vertrouwd, te gaan praten over dit onderwerp?

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Hallo meid
    Ik weet heel goed wat ij nu voelt ik ben ook misbruikt op mijn 12 j heb ook heel even een vriendinnetje gehad maar zij wou ook meer en dit kon ik niet ik zou ook graag een liefje hebben maar ben er nog niet klaar voor om handje te voelen aan mijn piemel
    Ik zou het uitmaken denk ik je hebt hem duidelijk je grenzen aangegeven en hij heeft meer geprobeerd dit kan niet je kan er met hem nog eens proberen over te praten maar ik denk dat je hem nu niet meer gaat kunnen vertrouwen

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Je zou het hem kunnen proberen uit te leggen wat er met je gebeurt is.
    En ook echt uitleggen dat je daarom niet nu al sex wilt.
    Als hij dat niet begrijpt of er geen geduld voor heeft.
    Dan kun je beter op zoek gaan naar een jongen die wel lief voor je is.

    Je schrijft dat hij je bijna verkracht heeft tot je ging huilen.
    Was hij daarna wel lief voor je?

    16 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten