Skip to content
5 reacties
527 weergaves

Jaloezie vriendin

Hoi. Mijn vriendin en ik hadden laatst een gesprek over waar we jaloers van worden en wat we normaal vinden qua contact met het andere geslacht. Ik heb gemerkt dat ik daar behoorlijk milt in ben en zij het tegenovergestelde. ik vetrouw mijn vriendin en zou veel accepteren. Natuurlijk zou ik zonder twijfel in grijpen maar het ligt aan de situatie hoe ik dat dan zou doen. Ze vind het gek en het kwetst haar dat ik naar andere vrouwen kan kijken en die mooi kan vinden, maar dat heeft toch iedereen? Dat zegt toch niets over je loyaliteit? Ze maakt die gedachte groter in haar hoofd en overdenkt dat dan, maar ik wil wel eerlijk zijn. Wat vinden jullie en wat accepteren jullie wel qua contact met het andere geslacht, en wat niet en waarom niet? Ze kijkt mee naar de reacties. Heren mogen ook reageren. Alvast bedankt.

17 jaar
1 jaar geleden

5 Reacties

  • Wat j20 schrijft met die wijze uitspraak van zijn opa. Dat zeggen mijn ouders en opa's en oma's ook wel eens.
    En ik ben het daar heel erg mee eens.
    Mijn vriendje mag kijken en zelfs flirten met andere meiden. Dansen en gek doen met onze vriendinnen. Maar hij mag ze niet op een seksuele manier aanraken of verder gaan dan dat.
    En ik mag van hem gelukkig hetzelfde.

    Bij ons in de familie zeggen we buiten honger krijgen maar altijd thuis eten.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • (ik ben niet TS, heb wel een vriendin)
    Ik vind dat je (zowel jongen als meisje) best van andere mensen mag zeggen dat ze mooi zijn. Zolang het maar meer als feit wordt gezegd en niet als verlangen of iets dergelijks. Mijn vriendin en ik hebben ook een soort mini lijstje van meiden/jongens die we allebei knap vinden (niet letterlijk op papier, maar ongeveer). Mij lijkt dat dat prima kan, ik vind het zelfs leuk. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik haar niet knap vind (of andersom) en we vertrouwen elkaar dat we niet verlekkerd naar andere mensen gaan kijken.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Je mag altijd op de menukaart kijken, als je thuis maar komt eten zegt mijn opa altijd!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb er helemaal geen moeite mee als mijn bf een ander meisje knap vindt. Ik zou het niet zo leuk vinden als hij dat over een goede vriendin zei wat hij veel mee om zou gaan. Ik zou er dan wel wat van zeggen maar het zou me ook geen ruzie waard zijn. Maar mensen die wat verder weg staan of gewoon een mooi meisje op straat zou ik prima vinden.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Er naar kijken dat is zoals naar mooie kleding kijken, of auto's, of mooie dieren. Je mag toch meerdere soorten kleding mooi vinden, of dieren, of mensen? Daar is toch niets fout mee?

    13 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten