Skip to content
15 reacties
2609 weergaves

Penismaat

Ja, het gaat weer om de penismaat.

Ik heb een paar goede vriendinnen gevraagd wat zij nou de echte goede penislengte vinden. Ze zeggen allemaal tussen de 16 en de 18 cm.

Nou was er laatst ook op het nieuws dat de gemiddelde lengte van ongeveer 12,6cm naar 15,8cm is gestegen.

Wat vinden jullie hier nou van? Zijn jullie het hiermee eens?

Voor de meeste mannen is een flinke penismaat wel echt een must voor ons zelfvertrouwen.

Ikzelf heb dus maar 14cm, en 14,5cm omtrek. En ben verder gewoon gezond. Maar het zou een flinke nachtmerrie zijn als je vriendin dan gaat zeggen: “Oh, die is eigelijk wel aan de kleine kant.”

18 jaar
1 jaar geleden

15 Reacties

  • Ik heb meerdere bedpartners gehad dus ook verschillende soorten, lengtes en diktes van piemels. Bij de geen waar ik seks mee had moet ik zeggen dat die van "donkere" mannen wel het grootst waren en ik soms ook wel even schrok als die broek uit ging en me afvroeg of dat wel zou gaan. Ten eerste ligt het er aan waar die in gaat. Pijpen kan je(tenminste ik) zo pik niet tot het einde in je mond nemen. Wat bij een kleinere pik altijd wel weer leuk is. Daarbii kan ik in mn kont meer hebben dan in mn kutje. En ligt het er aan in welk standje ik geneukt werd en hoe diep die dan kwam. Lengte is niet het belangrijkste, je wilt uiteraard wel wat voelen als je genomen wordt, maar met 15cm kan je je makkelijker in elk standje laten neuken dan met 25cm.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Een kleine penis tot 12 a 13 cm is heus niet erg.
    Je moet maar zo denken: hij is klein(er) maar geeft plezier voor een grote(re) toch? En trouwens bij het juiste meisje groeit hij heus wel.

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • Belangrijkste is dat je weet wat jeer mee doet, en niet egoïstisch bent op dat gebied.

    Ik zelf zit ruim boven het gemiddelde, slap 15 cm en hard 24 a 25cm. Klinkt leuk tot je nooit helemaal past.

    Mijn advies,als jij focust op de ander om te pleasen, en die ander jou dan komt het goed.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Hoi! Ik ben 12 jaar,mijn pik is 8cm slap en 11,5 cm stijf, ben er trots op!

    12 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik kan me voorstellen dat jongens er een beetje onzeker over kunnen zijn wat betreft de lengte van hun penis. Ik heb het soms ook, is ergens een beetje normaal denk ik. Zolang je maar niet echt heel onzeker bent ofzo. Mijn lengte is ongeveer 15 cm, maar omdat de kromming naar boven gaat (lichte kromming) is die bijna 16 cm als je met de kromming mee gaat.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn lul is stijf 13 cm lang en slap 8 cm. Veel mannen doen met alsof het normaal is om veel meer te hebben (bijv. 16 cm of meer), maar dat is niet standaard. In mijn voetbalteam zijn veel meer jongens, die ongeveer mijn afmetingen hebben. Niet dat ik daar speciaal op let, maar dat is wat ik wel eens heb gezien. Bij mij is het wel zo dat ik een wat grotere zak heb met grotere ballen, die onder mijn lul hangen. Het nadeel daarvan is dat mijn lul dan kleiner lijkt.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb ook 14cm. Ik begrijp dat dat gemiddeld is maar een beetje aan de kleine kant. De 6cm slap en soms nog kleiner is wel erg lullig. Een beetje opwarmen en het is 8-10 zonder dat hij omhoog komt. Ik moet het er mee doen en mijn vriendin zegt dat ze tevreden is.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • De jongens hier die het hardst over hun gereedschap opscheppen des te kleiner die dan is. Puur uit onzekerheid.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Heren, alstublieft stop met het vergelijken van wat jullie aan porno zien met de echte wereld. De heren daar worden erop geselecteerd en de dames worden betaald om te doen alsof ze dat lekker vinden. In de normale wereld zijn ze een stuk kleiner en dat vinden de meeste meiden helemaal niet erg. Voor ons telt ook wat er aan die piemel vast zit. Er is voor ons wel meer in het leven dan geneukt worden, wat overigens minimaal zo lekker is als hij niet zo groot is.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat J21 zegt. Het gaat erom wat je ermee doet. Liever een jongen met een klein pikkie die ook aan mijn genot denkt dan een jongen met een grote lul die denkt dat je dan verder niks hoeft te doen.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Het alpha gorilla mannetje in de groep heeft een micropenis stijf (net als alle gorilla mannetjes) en die domineert alle vrouwen in die groep hahaha.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ohhhh daar gaan we weer, wij mannen praten ons op deze manier wel snel een complex aan. Door al dat vragen wordt ie niet langer hoor!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • om aan alle fabeltjes nu eens een einde te maken........ LEES DIT;
    https://www.gezondheidsnet.nl/seks-en-soas/gemiddelde-penislengte-in-kaart-gebracht

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Die onderzoeken over penis lengte zijn vaak niet accuraat. Dat verschilt vaak per land, leeftijd, gezondheid van ieder en of iemand een operatie eraan heeft gedaan of niet. Laten we uitgaan dat gemiddelde in Europe waarschijnlijk rond 15 cm ligt en die in Azië bijvoorbeeld 12 cm. Dan zit je toch gewoon prima in de buurt van dat?

    Ik ben bi en vroeger werd ik soms anaal genomen door jongen. Nu niet meer, want vind gewoon niet lekker. En de penissen boven de 17 cm deden wel echt zeer, vooral dikke penissen. Ik had juist goeie seks gehad met penissen tussen 14-16 cm die niet enorm dik zijn. Ben zelf 1.90 meter lang (er wordt gezegd dat lange vrouwen /mannen meer aan kunnen, maar ik niet xd) & het was anaal, dus over de vagina kan ik niks zeggen…
    Ey maar toch is beweging belangrijker dan de formaat

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Je ligt niet ver vanaf en omtrek gewoon normaal dus niet zo druk maken. Is echt een mannending, meeste vrouwen helemaal niet zo mee bezig

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten