Skip to content
9 reacties
2907 weergaves

Vriend en naakt

Je kunt wel zeggen dat ik nu een vriend heb. We praten veel, doen leuke dingen en zijn er voor elkaar. We hebben nog niets aan seks gedaan en dat heeft ook geen haast. Ik weet het ik ben erg laat. Maar ik denk ook dat dat geen jaar meer gaat duren. Daar is wel iets raars mee, want ik heb hem al vaker naakt gezien, hij mij nooit. Hij ging vorige zomer namelijk zwemmen met een groepje vlakbij waar ik met mijn vriendin ga. Alleen zij deden daar hun zwembroek aan en wij thuis bikini. Dat vond ik toen erg leuk. We hebben best opgelet en hem vond ik de leukste zonder te weten dat het wat zou worden. Nu zit ik een beetje er mee, dat ik daar zo heb zitten kijken en wat ik allemaal met mijn vriendin er over heb gezegd. Ook schaam ik me dat ik wel keek maar zelf mijn bikini al aan had. Dat rechtzetten kan de komende maanden niet, dus zal ik daar wat over zeggen of maar wachten. En wat?

17 jaar
1 jaar geleden

9 Reacties

  • Het maakt niet uit dat je zo laat bent, ik heb het ook nog niet gedaan, seks.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zou zeggen, ga komende zomer eens naar een naaktstrand. Weg problemen met naakt zijn! Als naturist leerde ik zodoende om respect te hebben voor mens en natuur, wat in het vaandel van het naturisme gegrift staat. Ik en mijn vriend (en mijn broer+vriendin) kregen daardoor, ondanks het spannende, toch ook meer respect voor elkaar en al zeker toen de jongens een stijve kregen. Wij meiden waren ook opgewonden, maar dat zie je gelukkig niet zo snel. Het heeft ons wel veel rust en gelijkheid in onze relatie gegeven en we kijken ook niet snel meer op van een blote piemel, hihi, leuk en mooi!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Jullie zegen het allemaal, ik moet me er niet druk over maken, zo ging het toen. Wanneer het kan dan gaat bij mij natuurlijk ook alles uit maar dat moet inderdaad niet tot een ongemakkelijke situatie gaan leiden omdat het ver gezocht is.
    Verder wat m23 zegt. Ik ben al voorzichtig bezig om wat meer lichamelijk contact te maken en dat pakte hij gelijk op. Bij mij al wat op winding en dacht bij hem ook, maar ik kon het niet goed zien. Ook dat komt wel.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Gaat het niet voor jou te langzaam ts? Volgens mij wil jij meer seks in juliie relatie maar zoek je de manier hoe. Jij hebt hem al diverse malen naakt gezien, maar dat is wat meisje 16 zegt, dat was niet zo seksueel en slap.Misschien meer de kant op gaan van hem (en jezelf) opgewonden maken. Een jongen die een stijve krijgt ook al is dat in zijn broek heeft toch wel iets anders. En praat daar zo open mogelijk over met elkaar, want ook dat is meer dan normaal. Net zoals je zwembroek of bikini aantrekken zonder gedoe. Daarnaar (gewoon) kijken is dat ook want we zijn toch nieuwsgierig, dat weet hij ook.Je maakt van te veel dingen een probleem. Werd je een van die keren een beetje nat, gooi dat er spontaan lachend uit als je het daarover hebt. Een relatie betekent gevoelens delen ook geile.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Kun jij je hier druk over maken?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Je moet het gewoon zo laten. Als jij daarover begint zal het alleen maar ongemakkelijker worden. Begint hij erover dan is het anders. Zijn kans om jou privédelen te zien komt echt wel.
    Dat maakt het ook spannend. Jij weet hoe zijn piemel eruitziet, maar jij weet ook niet hoe deze stijf is. Elkaar samen ontdekken is toch veel leuker?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee joh, helemaal geen issue. Je was toen single en had met hem geen relatie. Dus dat je keek, lijkt me logisch. Om het wat gelijkspel te maken, kun je hem aanbieden je tieten te showen, omdat jij ook al eens meer van hem hebt gezien.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Niet zo druk over maken. Hij koos er zelf voor daar naakt te zijn je bent niet verplicht dan niet te kijken of zelf ook te moeten. Gewoon plezier hebben hoe het nu is

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi TS
    Ik zou me er niet zo druk om maken als ik jouw was.
    Hij ging toch zelf vlakbij jullie zijn zwembroek aantrekken.
    Daar vroegen jullie niet om.
    En dat jullie naar hun blote lichaam zouden kijken dat zullen ze wel verwacht hebben.
    Wie weet deden ze het expres??
    Vraag hem dat eens?

    En als je het goed wil maken kun je meteen aanbieden dat hij jouw nu een keer naakt mag zien.

    Of je laat bent met sex?
    Ik vind van niet het is geen wedstrijd ofzo.
    De één is er eerder aan toe dan de ander.

    16 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten