Skip to content
14 reacties
1520 weergaves

uitgelachen door vervelend ongelukje

nou ik liep laatst door de stad met mijn bff en voelde opeens hoge drang om naar de wc te gaan en mijn bff vroeg of ik nodig moest en ze zei meteen ook ohw ja wat een domme vraag eigenlijk alleen kon het bijna niet meer ophouden alleen kwam toen twee meiden uit mijn klas tegen die ik allebei niet mag ze zeiden iets vervelend over mei en toen wou ik iets zeggen dus dee mijn handen tussen mijn benen vandaan alleen dat had ik beter niet moeten doen want toen piste ik meteen volledig in mijn broek en die meiden liepen heel erg lachend verder en maakten wat opmerkingen naar me
heb nu vakantie maar ik ben bang dat als ik weer naar school moet iedereen het al weet en gepest ga worden,

14 jaar
1 jaar geleden

14 Reacties

  • Ik ben toen ook uitgelachen. Plus een preek van mn moeder dat ik een kleuter van 16 was en dagenlang grappige opmerkingen maar niet heus. En ik moest toen zo heeeeeeeeel nodig dat ik zelf vond dat ik er niets aan kon doen. De volgende keer ben ik ineens verdwenen, laat het opdrogen en stop alles thuis in een zak. Dan was ik die broek en onderbroek als er niemand thuis is. Dat is dus mijn advies.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ook jij hebt gelijk jongen 22. Natuurlijk ben ik af en toe jaloers op je penis maar alleen als plassertje hihi. Verder zou ik niet willen ruilen hoor. Ik bedoelde mannen die te pas of te onpas op straat of in tuintjes maar plassen als er wat biertjes uit moeten.
    Hou het dan ff op tot een wc of plan het wat beter, dat moet toch als grote jongen wel lukken. Extreem hoge nood breekt wet, dat snap ik eigenlijk ook wel., maar graag zo hygienisch mogelijk. Zou ik misschien ook wel doen, maar ik heb geen andere keuze dan lippen tegen elkaar.;).

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • TS

    Kun je er zelf nu al een beetje om lachen? Zo erg is het nou ook niet. Mijn vriendin deed het pas en toen ze het zei schoot ik ook een beetje in de lach, dat alleen omdat het raar klonk. Toen ik zag dat het ernst was ging ik gelijk zorgen dat zonder veel opvallen daar weg kon en naar huis. Ze lacht er nu zelf over.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Een beetje jaloers op onze penis @meisje23? Ik maak er geen gewoonte van maar toen de nood onhoudbaar hoog werd heb ik ook een muur omver geplast. Vies dat is waar maar dat is een natte broek ook. Daar wordt bij een jongen van 21 ook anders op gereageerd dan bij een meisje van 14. Ik moet er niet aan denken met mijn vrienden. En wat mijn zus en mijn moeder gezegd zouden hebben al helemaal niet. Dus toen moest het. Een beetje begrip en niet zo denigrerend.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Lekker van je vakantie genieten meisje 14. Iedere aandacht voor pestkoppen is teveel.

    Sorry jongen 16 ik schoot door. Het is vies, maar dat zag je zelf al. Ik begrijp het dan wel.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • M 23
    Nee want heb nog vakantie

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Je begrijpt wel dat je zoiets niet doet jongetje 16. Nu ook echt niet doen. Niet omdat het aanstoot geeft ( iedereen heeft wel eens een plassertje gezien) maar op straat plassen is goor vies.
    Ik hoop echt dat als je dat een volgende keer wilt doen er net een agent aankomt en je het vol in je broekspijpen voelt lopen. Trouwens een natte onderbroek, dan heb je al toch in je broek geplast. Dat kan ook een keer bij een jongen gebeuren.is zo erg niet. Er een gewoonte van maken om het op straat te doen wel.

    Heb je nog iets over die 2 pestkoppen gehoord ts?

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb nadat ik 7 was nooit een ongelukje gehad, maar als ik een meisje was geweest waren dat er eerlijk al 4 geweest. Toen heb ik om mijn broek droog te houden op plaatsen geplast die echt niet netjes zijn en dat kunnen jullie niet. De laatste keer op een pleintje tegen een papierbak, mijn boxer was toen al nat dus dat was erg op het nippertje. Ik moet me dus erger schamen dan dat jij in je broek plaste. Uitlachen zal ik je dus nooit doen, die meiden die dat doen zijn dus alleen maar pestkoppen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Meiden 14 dat kan gebeuren , misschien hebben die 2 meiden zelf ook weleens in hun broek geplast.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Laat vooral je vakantie er niet door verpesten. Dat kan je op je 14e nu eenmaal nog een keer overkomen. Ik had het nog toen ik 15 was.
    Ik moest zo nodig dat ik plofte, dus alles in mijn broek en dat was dus niet te verbergen. Ik moest nog een heel eind naar huis ook. Toen had ik het ergste gehad want daar begreep mijn moeder gelukkig hoe nodig ik moest en dat ik dat niet meer op had kunnen houden. Ik had afgesproken met mijn vriendinnen en wilde afzeggen maar mijn moeder zei dat ik moest gaan. Douchen, schone broek en ik was er nog op tijd, ik moest daar natuurlijk het hele verhaal vertellen. Dat begon met een rood hoofd maar eindigde lachenden eigenlijk was ik het toen kwijt.
    Daarna was het gewoon een van mijn flaters, dus mijn raad. Lach er om.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ha topic starter hier
    Bedankt voor alle liefe berichten
    J 21 ik heb op zich wrl een goed band met de meeste van de klas

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Met die twee meiden en jullie wordt het nooit meer wat, dus laat wat ze zeggen langs je heen gaan. Zitten er verder wel aardige mensen bij je in de klas?
    Je zult wel tegen leuke grapjes erover moeten kunnen, als ze maar niet gemeen of pesterig zijn.
    Ik plaste bij bij een schooluitje in de bus in mijn broek toen ik 17 was. Geen rotdingen gebeurd maar wel grapjes. Of het lekker warm was toen in mijn broek en een meisje vroeg of ik het nog een keer wilde doen, ik zag er zo schattig uit in die natte broek. Ik hoop voor je dat het voor jou daarbij blijft.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoh wat vervelend maar trek het u niet aan probeer het weg te lachen. Iedereen komt dat wel eens tegen. Niks om je zorgen over te maken. En van zo dra de pesters gaan zien dat je het niks doet gaan ze wel stoppen. Spreek uit ondervinding. Veel succes morgen??

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Vervelend meis 14, maar wie is dat nooit overkomen? Komt hier vaker voor dat iemand de schaamte even van zich af schrijft en hoort dat je de enige niet bent. En die anderen die het zagen kom je toch niet meer tegen voor ze het vergeten zijn.Het enige dat echt vervelend is zijn die vervelende meiden van je klas. Die gaan het vast verderroddelen. Gun ze die lol niet en vertel het zelf verder. Zeker bij mensen die het niet van die meiden moeten horen. Zo van ik was met bff in de stad en ik moest toch plassen, wat me nooit overkomt , ik hield het niet meer op hahaha.
    Zo hou je de eer aan jezelf. Verder niet mee zitten hoor, ik heb het vorige zomer nog in mijn broek gedaan.

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten