Skip to content
27 reacties
3974 weergaves

Ik wil een jongen naakt maar verder niets.

Dus geen vriendje en geen seks. Alleen kunnen kijken en voelen maar alleen met mijn handen . Misschien is het raar dat ik niet meer wil maar hier droom ik van. Ik was van de zomer met mijn vriendin kijken op het naaktstrand, maar daar waren geen jongens ongeveer zo oud als wij. Wel een ouder stel dat naakt aan het badmintonnen was. Die zagen ook lekker alles. Dat zou ik dus ook willen. Hoe vind ik daar een jongen voor of willen die allemaal seks of verkering? Ik bedoel niets bizonders met een grote piemel of sportschoolspieren. Nee gewone slungel. Ik kom er dus elke dag 10 tegen waar ik dat mee wil. Maar nog nooit dus.

16 jaar
1 jaar geleden

27 Reacties

  • @J18:te laat, ik ben voorzien. De act doktertje spelen staat ons ook niet aan.

    @J20: was zo. We hebben er gisteren over gepraat en hij zit er weer op. Maar een aantal zaken hebben we maar overboord gezet. Zo is hij gisteren maar gezellig mee blijven eten en ik vanavond bij hem.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Jij zou dus graag doktertje spelen? Ik heb geen probleem om mij volledig voor je uit te kleden, vind ik zelfs spannend.
    En van mij mag je overal aankomen en alles vragen.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Duidelijk, hier zit geen rem meer op!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • @M16: ik ben TS. We zijn vandaag eerder begonnen en eerst met wiskunde. Het ging weer heerlijk, we hebben weer uitgeprobeerd wat lekker voelt. Wel 2 problemen. Mijn moeder had het over mijn grote wiskundeknobbel met een glimlach en een vette knipoog. Dat is duidelijk en probleem omdat we beloofd hebben niets verder te vertellen. 2e probleem is dat we op het eind lang hebben liggen zoenen. Het begon dat hij mij zoende om te bedanken maar dat liep uit de hand. Ik denk dat het erg moeilijk is om hier mee door te gaan zonder iets met elkaar te hebben. Nu stoppen is echt niet de bedoeling. Vrijdag verder en eerst serieus met elkaar praten.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Dan is het een leipo een pedo die precies weet wat hij doet zodat hij niet in ernstige problemen kan komen. Op een klein kind geilen gatver geen goed woord voor hopelijk faalt hij verder net zo hard in zijn leven

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Niet zo slim om dit met 11 jaar te doen. Denk eens goed na

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Is waar. eerste keer hij was 16 nu hij 17 paar weken
    . Vind het spannend zelf ook lol

    11 jaar
    1 jaar geleden
  • Vertel nog eens wat meer over hoe het ging TS???
    had je nog wel aandacht voor je huiswerk:-D

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • M11 ik hoop dat jij zit te trollen en dat het niet waar is wat je schrijft.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @J20: Het gaat niet om het maagd blijven, maar dat komt voor mij te dicht bij het intieme van een relatie. Het is ook wat de jongen wil. We hebben afgesproken dat we voor de rest alles gaan doen. De eerste wilde dus toch maar onder voorwaarde dat we niemand iets vertellen. Gisteren zijn we begonnen. We hadden bijna twee uur tot mij ouders uit hun werk kwamen. Hij kon gewoon blijven want we doen wel vaker huiswerk. Dit was heel speciaal huiswerk.
    Het was super opwindend en toch heel relaxed met hem. Schaamde me maar heel kort en ik denk hij ook. Wist ook prima wat ik wilde weten. Morgen gaan we verder maar dan moeten we toch ook nog wat echte wiskunde doen. Heel gek, maar dit was wat ik graag wilde. Ik sliep vannacht ook nog beter dan met zelf masturberen echt een voldaan gevoel.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Zo ken ik jongen die meisje graag naakt ziet. Aanraken doet hij niet alleen kijken. Ik Zitten staan liggen en benen open vind hij leuk.

    Hij is jongen uit mijn buurt. Hij is 17 en hij raakt mij nooit aan. Ik hoorde hem dat keer zeggen tegen andere jongen toen ik buiten spelen was. Heb toen keer gevraagd of hij wilt.

    Soms doe ik dat hele middag of zaterdag hele dag. . Vind het spannend zelf ook.

    11 jaar
    1 jaar geleden
  • Eigenlijk wil je dus alleen vrijgezellin en maagd blijven. Ik neem dan aan dat je het niet bij 1x houdt. Wat nu als jullie elkaar echt geweldig klaar laten komen. Erg zonde om dan te stoppen als je alles weet zoals je dat noemt.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • @Allen: veel zeg, dus ik antwoord hier door elkaar heen. De sauna is toch gluren. Ik wil niet zeggen dat ik nooit gluur naar jongens, maar ik wil het niet stiekem dan moet het ook haastig. Ik wil ook dingen van hem weten. Ik heb geen broer, misschien ben ik daarom ook zo nieuwsgierig. Net zoiets als J21 en zijn schoolvriendin dus, maar ik doe het wel wederzijds dus, anders wil ik niet. Jongen mag van mij klaarkomen als hij dat zelf geen probleem vindt, ook dat wil ik graag weten. Wel afspraken natuurlijk.
    Ik leek bij de eerste jongen van school een blauwtje te hebben gelopen, maar die is er weer op terug gekomen.
    Hij stelde me voor het te vragen aan een andere jongen die volgens hem dol op me was. Dat wist ik en daarom hij juist niet, dan krijgt hij het verkeerde idee. Die jongen had het dus verkeerd begrepen en toen vroeg hij of ik het aan echt niemand zou vertellen. Tuurlijk, ik wacht hem af, maar maandagmiddag zie ik de 2e.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Maar je gaat toch niet naar de sauna om lullen te bekijken? Ik weet ook niet of ik dat helemaal eerlijk naar die jongens toe vind. Je loopt daar naar hen te kijken, maar je verwacht wel dat zij zich moeten inhouden. Ik vind wel dat je ook rekening moet houden met de gevoelens van de jongens.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi TS. Wel goed om te zeggen wat je graag wilt, wat je niet wilt en er gewoon naar te vragen. Ik snap best dat je een jongen naakt zou willen zien en zou willen voelen. Mag die jongen dat ook bij jou? Denk je niet dat het heel veel beheersing vraagt om tijdens het voelen, niet verder te gaan? Dus in the heat of the moment -onbedoeld- verder te gaan? Zoek een vriend die je vertrouwt. Dat deed een schoolvriendin van mij ook. Zij wilde ook eens voelen en vroeg of ik dat ook vond. We vertrouwen elkaar en hadden geen bijbedoelingen, dus ik heb mij uitgekleed. Zij mocht in haar tempo voelen en mijn boxer uit doen of niet. Ze durfde zelf eerst niet naakt, maar ik mocht jaar tietjes aanraken. Zij zag mijn penis hard worden en vond het spannend om dat te voelen in mijn boxer. Ik heb toen moeten stoppen, om niet klaar te komen. Was moeilijk, maar ze was wel dankbaar. Jij vindt ook vast iemand TS, overhaast het niet.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb het gewoon aan mijn broer gevraagd en mijn vriendinnen mochten ook kijken.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ga idd naar een naaktsauna daar zie je ook veel lullen...

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je niet kunt wachten tot het warm is kun je ook naar zo’n therma bad gaan waar ze sauna’s bubbelbaden enzo hebben daar zijn bepaalde dagen naakt

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • @M23: het is natuurlijk ook wat de grenzen van de jongen zijn en waar hij zin inheeft. Pijpen en beffen kunnen wat mij betreft wel een keer. Altijd wel wederzijds zoals ik al zei. Ik hoor vaak dat het heerlijk is. Maar het is niet dat ik alles wil bepalen. Mij gaat het allereerst om een jongen helemaal naakt te zien en kunnen voelen en weten hoe hij zelf klaarkomt. Ook wederzijds.
    Blijft het probleem hoe ik hem vind. Ik moet hem wel al een beetje kennen. Buurjongen, broers van vriendinnen, jongens van sport en natuurlijk van school. Ik heb met twee jongens van school een afspraak in de vakantie en met een een halve (afspraak om afspraak). Het is wat moeilijk om hierover te beginnen, maar ik zal toch moeten anders weet ik het nooit en maak ik het nooit mee.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi, op die leeftijd is het normaal dat je interesse krijgt in jongens. En dus hun piemels. Niks aan de hand dus en heel normaal. Voelen mag als hij het oke vindt natuurlijk maar als je verder wilt gaan, denk dan goed na :)

    18 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten