Skip to content
61 reacties
14823 weergaves

anaal

Zijn er meiden die wel eens iets anaal doen bij het masturberen, iets erin stoppen? Of is het raar dat ik dat doe?

12 jaar
1 jaar geleden

61 Reacties

  • Als ik masturbeer doe ik soms als ik zin heb ook een vinder in mn anus . En als ik met mn vriend bezig ben doet hij dat ook voelt echt fijn en soms niet altijd doet hij zn piemel erin dat voelt vind ik ook prettig .

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik vind 2 vingers in mijn kut lekkerder dan in mijn kont.

    10 jaar
    3 maanden geleden
  • @J18 Je vriendin draagt die vossenstaart dan in huis, naakt of in lingerie? Of draagt ze die plug met staart onder haar kleding. Dat jij spontaan een erectie krijgt van een plugje bij jou in te brengen is toch geen nadeel? Dit betekent dat jij een liefhebber bent van anale stimulatie en penetratie en daar is helemaal niets mis mee, toch? Je kan eventueel zo'n puppytail plug voor jezelf kopen? Heel fijn om zo in huis rond te lopen en zo kan je meteen ook wat wennen aan het gevoel van anaal gevuld te zijn door zo'n plug.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Mijn vriendin heeft een buttplug met een vossenstaart. In het begin vond ik het een heel raar idee dat ze die wilde dragen, maar eigenlijk staat het ontzettend cute. Ze draagt hem best vaak en soms ook best lang. Ik vraag me altijd af of dat niet pijn gaat doen, maar ze zegt van niet. Ik heb hem zelf ook wel eens in gehad, wel even wennen, maar echt wel een lekker gevoel. Een nadeel, ik heb onmiddellijk een stijve en die gaat ook niet weg zolang die plug er in zit.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Mn vriend doet zn vinger of zn piemel erin wat ik erg fijn gevoel vind.
    Eerst zag ik ertegenop maar vind het echt fijn

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • @M15 mijn vriendin stop soms ook een buttplug erin ik snap precies wat je bedoeld

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Mijn vriendin en ik hebben al vaker anaal bij elkaar gevoeld. Bij mij ging het iets makkelijker dan bij haar. Het voelt voor allebei ook beter en lekkerder om het bij mij te doen. Ik kan nu ook anaal op de dildo en zij filmt het en kijken we het samen terug.

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Mn vriendje stopt wel is ze vinger of zn piemel in mn kont maar ik doe bij mezelf niet ofzo .
    Vind wel fijn dat hij het doet

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb een buttplug van heel zacht materiaal en is 29cm lang en dikte loopt langzaam op naar 6cm. De plug heeft een paar knikjes zodat hij gemakkelijk de bocht naar je darmen maakt. De plug vult echt goed en zit echt comfortable. Heb deze een keer ingehouden toen ik de hond uit heb gelaten. Maar deze plug is ging plug die je uren wilt dragen.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Mijn vriend neukt me vaker anaal dan gewoon. Ik vind het anaal lekkerder eigenlijk, misschien raar? Ik kom ook klaar dan.

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Dat zo'n plug blijft zitten geloof ik best, maar om zulk een lange plug in te hebben gewoon door de dag is toch wel intens. Tijdens het stappen zou ik hiermee mogelijk toch in de problemen komen, vrees ik. Ik heb een prostaatstimulator ( geen vibrerende) en die hou ik ook soms in en dit is soms ook al heel intens, vind ik.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • @J22 De buttplug van 21 cm heeft een breed uiteinde die blijft altijd goed zitten Van het uitglippen heb ik weinig last Omdat ik vaak een imitatie leren legging draag

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Een buttplug is inderdaad soms wel fijn om gewoon in te hebben, bijvoorbeeld als je naar de winkel gaat of wat huishoudelijke dingen doet. Maakt wat saaie dingen plots veel leuker, vind ik.. Een plug van 22 cm vind ik al wel heel groot om gewoon in te hebben. Doe jij deze ook in om gewoon buiten te gaan? Ik gebruik hiervoor plugs met een uitwendig ankervormige voet en een smalle verbinding tussen voet en plug. Die voet gaat niet irriteren bij het stappen en kan ook niet per ongeluk aar binnen glippen. Zo kan ik een buttplug makkelijk een langere tijd inhouden.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Hoi hoi
    Ik heb anaal afgelopen weekend ondekt ik was aan het vingeren en dacht ik ga een vinder in mn anus doen en was echt een super gevoel had ik nooit gedacht maar wilde een keer wat anders dus ik ga dat wel vaker ga doen denk als ik ga vingeren

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • het gevoel dat in beide gaatjes wat zit is echt super geil. sinds tijd vaak een buttplug in tijdens het neuken. soms als voorspel doe ik hem al van te voren in. als ik bij mijn vriend ga eten bij zn ouders heb ik vaak de plug in. mijn vriend weet dat en hij voelt dan wel even als het kan of hij er in zit. geil idee dat ik gevuld ben en dan bij anderen aan tafel te zitten.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Een buttplug naar binnen drukken voelt heerlijk. Dat gevoel erdoor geopend, opengerekt te worden is gewoon heel lekker. Te diep gaat niet, er zit een goede brede voet aan. Ik vind het wel onhandig dat na een tijdje toch vaak de plug vanzelf weer naar buiten wil glijden, als ik ermee loop dus. Maar gewoon zittend is het gevulde gevoel echt geil. Buttpluggen zijn er in soorten en maten, ik heb er een paar, en ik vind de grotere, dikkere eigenlijk, na wat oprekken dat ervoor nodig is, het lekkerst. Dat maximaal opengerekt worden blijft zó geil. de combi met een ook best groet dildo in mijn kut tegelijkertijd is helemaaaal geil, dan hoef ik echt mijn clitknopje maar heel even te vingeren om klaar te komen.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik vind een buttplug ook fijn heb er 2 1 van 10cm en 1 van 22cm De buttplug van 10 cm is heerlijk meestal draag ik wel een string in combinatie met een imitatie leren legging dan kan het er ook niet eruit glippen

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • M19 ja inderdaad heel herkenbaar. Draag ook graag een plug en altijd een string. Had er vanacht een in. Had drankje op dus kwam met vriendin ter sprake, bleek zij er ook een in te hebben haha. Mijne zat na zo lang in hebben ook iets dieper. Maar had een rokje aan dus makkelijker terug te trekken. Had ook bewust geen panty aan gedaan maar kousen. Zijn dan weer dingen waar je vooraf over moet nadenken he.

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb meerdere anaal speeltjes. Ook pluggen, zowel rubber als metaal. Vind om in te brengen de rubberen fijner aangezien die metalen best koud zijn als je hem net in je kontje krijgt. Als ze eenmaal zitten heb ik wel liever die metalen. Wil niet altijd even lekker blijven zitten. Heb is een keer gehad dat die verder naar binnen ging en ik hem er wqt dieper vandaan uit moest halen. Maar ook dat die er langzaam weer uit kwam. Aangezien ik alleen maar strings draag blijft die daar dan op dat kleine stukje stof ook niet hangen. Als je een rokje aan heb kan je hem makkelijker terug duwen dan wanneer je een broek aan hebt. Waarschijnlijk voor plug dragers wel een herkenbaar iets..

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • M15 Ik heb een buttplug nu besteld en bij een afhaal punt opgehaald en een middag ingehad (niet onder een rokje daarvoor is het te koud) en het is fantastisch! Bedankt voor je hulp

    14 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten