Skip to content
10 reacties
1503 weergaves

Met jezelf spelen in de auto

Gisterenmiddag stond ik weer eens in de file, dan dwalen je gedachten af en kreeg ik een stijve. Ik kan er dan niks mee, behalve wat wrijven, want strakke spijkerbroek aan. Dan denk ik wel eens bij mezelf, was ik maar een vrouw. Als je een rokje aan hebt, slipje opzij en kun je wel lekker met jezelf spelen als je in een geile bui bent terwijl je in de auto zit. Maar zijn er meiden die dat wel eens doen?

20 jaar
1 jaar geleden

10 Reacties

  • Foutje, J16 dat m16 aanspreek, ik zie nu dat ik verkeerde leeftijd heb ingevuld, ben 20, maar blijf elke vorm van sex in een rijdende auto onverantwoord vinden!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • @ m16, zo te zien begrijp je het allemaal nog niet, zeker als je er een Tesla bij haalt!

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik rij geen auto.
    In de bus, toen ik helemaal alleen zat op de achterbank, heb ik het wel vroeger enkele keren gedaan.
    Nu nooit meer want er staan camera’s in al de bussen van onze streek.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • LOL M16,ik kom niet meer bij. Tesla, de zelfrijdende rukbak.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Een Tesla kan toch helemaal zelf rijden?
    Dan kan het wel:-D

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Op het moment dat je klaarkomt, heb je even helemaal geen controle over de besturing van je auto. Maakt niet uit of je jezelf een pleziertje zit te doen, of dat iemand anders dat voor je bewerkstelligt door trekken of pijpen (of vingeren of beffen als je een meisje bent). Op de spoedeisende hulp hebben ze er echt heel wat ervaring mee. Sex is natuurlijk superlekker, maar doe dat niet in een rijdende auto. Gewoon niet!

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • En vragen aan een jou onbekend meisje of ze zoiets doet of ambieert, is niet oké.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Vorig jaar gebeurde er een dodelijk ongeval op die manier. Een vrachtwagen knalde op de file. De trucker zat gekneld met zijn broek op de knieën en op zijn dvd-speler draaide porno. De dame in de auto voor hem heeft het niet overleefd. Trieste manier om zo aan je eind te komen door zo'n geile idioot.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Pas nou maar op want als een man dat doet en iemand ziet dat, dan is het schennispleging. Als een vrouw dat doet dan vinden mensen haar misschien een sletje maar niemand gaat er de politie bij halen.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi TS, ik neem aan dat de vraag gebaseerd is op er geile gedachten van te krijgen!

    Je stelt dat meiden het gemakkelijker hebben, nu ik rij regelmatig in mijn vaders bus en dan zit je net iets hoger. Hierdoor kan ik goed zien wat er allemaal in auto’s gebeurd. Naast het zeer veelvuldige smartphone gebruik heb ik vorige zomer gezien dat een man zat te mastruberen in zijn auto, dus schijnbaar ook mogelijk voor mannen!

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten