Skip to content
16 reacties
2344 weergaves

Vriendin voorbereiden op kleine piemel

We zij nu een paar weken bezig en daar zat ook de vakantietijd en de feestdagen bij. Geen dag meer dat we niet eventjes of vaak langer bij elkaar zijn. Het gaat steeds leuker dus noem ik haar aan mijn vriendin. Alleen gaat het ook intiemer worden en ik heb echt een kleintje. Straks moet ik hem aan haar laten zien en dat gaat tegen vallen. Dus hoe kan ik haar het beste voorbereiden? Grapjes over maken, maar hoe? Ik vraag het in de eerste plaats aan meiden. Kijken jullie vaak naar die plaats? Ik denk zij af en toe. Pas zoenden we en keek ze wat langer en je zag dat hij een beetje stijf was, daar moest ze om lachen.
Verder toch niet vaak. Dus hoe pak ik het aan.

17 jaar
1 jaar geleden

16 Reacties

  • Ik denk dat je het in je hoofd vooral niet groter moet maken dan het is. Tegenover gewone vrienden is het misschien nog wel beschamender dan tegenover je vriendin. Al kom je bij je vrienden ook weg met flinke dosis zelfspot als ik het goed begrijp.

    Die van mij is ook niet gek groot. Tegen de 14cm in stijve toestand, omtrek weet ik ff niet meer. Val zelf op mannen en had hier ook aardig vrees voor bij de eerste keer sex. Maar zolang het met iemand is die je vertrouwt komt dat vanzelf wel goed!

    Het opent ergens ook de mogelijkheden om meer te experimenteren wat jullie nou prettig vinden. Ik ga er dan even vanuit dat de schaamte vooral gericht is op het seksuele vlak. Dat is waar de lengte immers nog iets doet (niet altijd, maar kan wel zo zijn).

    In dat geval is het samen een ontdekkingstocht. En eerlijk... Dat is misschien wel een van de mooiere ervaringen in het leven! Dus geniet ervan zou ik zeggen.

    Ik heb mijn vriend er nooit echt op voorbereid. Van het een kwam het ander en voor je het weet lagen we in bed, welliswaar nog met onderbroek aan. Maar als ie dan stijf is, geeft het al veel weg.

    Ik heb er achteraf nog wel naar gevraagd en mnyo zekerheid uitgesproken. Maar ik maakte er in mn hoofd zelf een groter issue van, dan het in werkelijkheid was.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Toch erg raar vind ik het dat je je grote zus je lul en kloten laat scheren. Krijg je daar dan geen stijve van of zo? Hahaha

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • TS @J 20/21. Ze is veel ouder dan ik en is altijd naakt de badkamer uit blijven lopen en ik dus ook. Ook met mijn probleempje dat ze dus kent. Toen ik haar vertelde waar ik mee zat kwam dat idee en het is zo. Mijn vriendin vroeg ook hoe ik dat deed en gewoon verteld. Zij wil het een keer doen maar dan mijn piemel scheren dat vindt ze ptettiger. Ze begreep ook gelijk waarom het was gedaan en daar deed ze heel normaal over. Eigenlijk is mijn probleem daarmee dus over.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat goed dat je je zus laat helpen. Voelde het vreemd om naakt voor haar te staan terwijl ze jou zaakje aan het trimmen was? Of is dat bij jullie thuis normaal? Tof dat ze dat doet.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat leuk dat je zus helpt je schaamhaar te scheren en te trimmen. Ik neem aan dat je je penis en ballen scheert en daarboven trimt. Dat helpt opties het meest. Het idee kwam van mij vriendin. Ik heb ook een kleine, ook een die stijgert.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • TS : leuk om veel verschillende reakties te lezen. Daar heb ik allemaal wat aan. Ook M19 die gewoon zegt dat het niet veel is.
    Ontkennen is het verkeerde begin, ik mort het met andere dingen goed maken. Door wat ik er mee doe, met mijn handen en ook met mijn tong. Daar zal ik niet vies van zijn, denk ik, maar ik weet natuurlijk niet of dat voor haar ook geldt.
    De eerste keer dat mijn broek uit zal gaan komt er snel aan, dat xerd gisteren duidelijk. Ik denk aan het eind van de middag al.Het kan ook beter voorbij zijn, ik moet het met humor doen en duidelijk laten merken dat ik het zelf ook geen kanjer vind. Maar dat hij alles wil leren. Als het goed uitkomt is hij dan half stijf dat ik niet met die kleine met slurfje sta. Mijnzus (22) was er ff en heeft geholpen met trimmen waardoor het dan meer lijkt. Stom dat ik zoveel raad, hulp en zelfvertrouwen nodig heb,
    maar als ze niet negatief reageert dan ben ik helemaal niet preuts. Ik douche naakt na gym en sport en verkleed me open en bloot. Alle vrienden kennen hem en ik kan er grapjes over maken. Nu mijn vriendin nog.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Neem het maar aan van iemand die bi is: je hebt helemaal geen lul nodig om kapot lekkere seks te hebben. Seks doe je met je hele lijf.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Gemiddeld is een piemel tussen de 12cm en de 17cm lang.
    Een vrouw is ongeveer 8-10cm diep.
    Qua formaat ben je dus precies gewoon zoals het moet zijn zou ik zo denken.

    Ik kan niet voor alle vrouwen spreken, een grote piemel doet gewoon zeer joh, zeker als je te diep stoot, dan komt die tegen mijn baarmoedermond aan en dat doet echt pijn.



    Ik heb twee ervaringen met een kleintje gehad. Beide ervaringen waren volledig anders. De ene was er zo onzeker over dat ik op hem afknapte, het nam voor mij alle mannelijkheid van hem weg. Hij had vooral een erg dunne piemel waardoor ik gewoon niks voelde. Ik heb toen een beetje gejokt en gezegd dat ik niet aan de pil was en daarom met condoom wilde. Maar de waarheid is dat door het condoom ik tenminste een beetje weerstand voelde, de piemel werd daardoor wat stroever en toen voelde ik tenminste wat.

    De tweede ervaring is volledig anders. Die had echt een kleintje. Wil je de grootte weten? 5cm in stijve toestand. en in slappe toestand zag en voelde je gewoon helemaal niks, een klein knopje van vlees diep verborgen in een bos haar. Maar hij ging er super relaxed mee om. Hij zei: wat ik daar beneden tekort kom, maak ik met mijn handen goed. En boy.. he wasn't lying. Die jongen kende mijn lijf beter dan ik mijzelf..

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik sluit me aan bij j22. Maar jullie beginnen er zelf mee. Om de haverklap mogen we op dit forum piemels beoordelen van jongens die onzeker zijn over de maat. Of heren die aan overschatting lijden en bang zijn dat hun "enorme" piemel te groot is voor ons. Wees toch eens tevreden met wat je hebt, ook bij ons ziet het er niet bij iedereen even mooi uit. En als er al een piemellabel komt dan graag over de kwaliteit, niet over de maat.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Wtf zijn we mee bezig? Nog even en alle jongens moeten een duidelijk zichtbaar soortvan Piemellabel dragen van A tot F.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ohh dat is inderdaad wel aan de kleine kant. Maar als ze echt van je houdt zal ze het niet erg vinden. En zelf hou ik wel van behaarde jongens, maar misschien dat jij beter wel helemaal kaal kunt scheren, dan lijkt die toch net iets groter. Succes, laat maar weten hoe het ging!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb een idee om het op een grappige manier bespreekbaar te maken.
    Zorg dat je worstjes in huis hebt als ze komt.
    Bifi, knackworstjes of van die bierworstjes.
    Maak het gezellig en ga samen aan de worstjes.
    Dan leg je een worstje van ongeveer jouw formaat op je kruis of je laat em per ongeluk erop vallen.
    En dan zeg oh sorry mijn gulp staat open :-D
    Heb je meteen een moment om erover te beginnen dat wat er echt achter je gulp zit niet veel groter of kleiner is dan dat worstje.
    Dan wil ze dat vast wel zelf zien en kan het haar meevallen.

    Maak je niet druk een te lange stijve piemel doet zeer en een te dikke ook.
    Mijn moeder zegt wel eens.

    Beter een kleine die steigert, dan een grote die weigert.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Natuurlijk ben ik gewend dat meiden brutaal en nieuwsgierig zijn. Maar jullie zijn ook positief dus daar komt hij.
    Eerst stijf, het moet in mm maar het verschilt natuurlijk met de dag. Lang 124mm, omtrek 119mm. Je ziet dan net mijn eikel en plasgaatje en verder de onbesneden voorhuid. Hoewel klein, dit gaat nog wel. Slap is hij pas echt erg. Het hangt natuurlijk van de temperatuur af, maar zeg maar 40mm en dan dat slurfje voor de eikel van 10mm. Dat zal ze wel niet snel te zien krijgen want als ze dichtbij komt gaat hij al groeien maar stel je voor dat we deze zomer samen gaan zwemmen.
    ik had ook al het idee dat meiden dat al snel weten, dat hoop ik eigenlijk maar dan kan hij geen afknapper worden. Toen ik bij mij pas een andere broek aan trok en netjes met mijn rug naar haar ging staan kreeg ik de opmerking dat ze wel vaker een jongen van voren in zijn boxer had gezien. Zal ik maar langzaam aan gaan wennen.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Dan zullen we toch eerst meer over die piemel moeten weten jongen 17. Je weet wel stijf, omtrek en slap en in milimeters.
    Slap meten na een duik in de koude zee. 5minuten onder de koude douche mag nu ook. Besneden of onbesneden en heb je dan een slurfje voor je eikel of kun je die eikel nog net zien.
    Mijn ervaring met jongens met een kleintje waaronder mijn vriend is dat ze humor hebben en zichzelf kunnen relativeren. Mijn ex met een grote worst in zijn broek was veel te serieus.
    Ik zou het met een grapje doen., maar je vriendin weet dat allang joh, daar hebben wij vrouwen een oog voor. Met dat oog kleden we je bij de eerste date al helemaal uit.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik weet natuurlijk niet hoe lang je piemel is maar veel meisjes waaronder ik vinden het niet belangrijk omdat het belangrijkste is dat ie stijf wordt en vaak vinden veel meisjes de dikte eerder belangrijk. Het gaat erom hoe je hem gebruikt en als dat voor jullie beiden goed is zou ik me er niet zo druk over maken.

    Als ze je lief vindt zal ze het niet belangrijk vinden.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ff brutaal vraagje: hoe klein is die dan? Kan namelijk best wel zo zijn dat jij hem klein vind, maar je vriendin niet...

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten