Skip to content
3 reacties
362 weergaves

Advies voor om een partner te vinden

Hey,

Ik weet niet zeker of het de juiste plek is om deze vraag te stellen, maar heb ik merk dat ik af en toe wat behoefde heb in wat verdere of diepere contact en dan met name met intieme dingen. Nou is mijn vraag of iemand wat advies kan geven hoe je een FWB of een partner in het geheel kan vinden of hoe je daarnaar toe kan opbouwen met bestaande contacten. Ik hoor het graag van jullie!

20 jaar
1 jaar geleden

3 Reacties

  • TS hier, ik ben opzoek naar een meid. Dus ik kan me wel voorstellen dat geforceerd meestal niet altijd het gewenste resultaat oplevert. Bedankt voor het advies M20 en J19.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Sluit mij aan bij m20, geforceerd gaat meestal niet goed. Maar eerst de vraag, zoek je een meisje of jongen, dat kan nog verschil uitmaken voor de zoektocht!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Het beste advies dat ik kan geven is niet op zoek zijn. Laat het afhangen van ontmoetingen en als je dan iemand tegenkomt die echt leuk is probeer je daar wat verder mee in gesprek te gaan. Succes ook niet gegarandeerd maar als je speciaal op zoek bent krijg je een soort wanhopige uitstraling en dat stoot de meeste mensen af. Probeer het voor jezelf leuk te maken en het naar je zin te hebben. Als je positief overkomt maak je veel meer kans. Wij zijn nu eenmaal geen reddende engel voor mensen die het leven maar zozo vinden.

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten