Skip to content
15 reacties
1934 weergaves

Heb ik een kleine piemel?

Ik lees regelmatig berichten op dit forum over piemels groter dan 15 cm. Mijn piemel haalt dat lang niet!
Mijn slappe lul is maar 8 cm lang en ik vind dat klein. Stijf is hij 13,5 cm en heeft een gemiddelde dikte. Ik accepteer hoe ik ben en ben gelukkig met mezelf, ook al zit ik onder de gemiddelde lengte.

Mijn vraag is: Vinden jullie meiden dit klein, en wat is jullie persoonlijke voorkeur voor een penislengte (slap+stijf)?

22 jaar
1 jaar geleden

15 Reacties

  • Hij is idd vrij klein. Maar, het hangt er vanaf wat je ermee kunt

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • M18, dan trek ik mijzelf volgens jouw theorie te weinig af. Ik heb een kleine lul en een grote zak en grote kloten. Of vind jij dat mooi bij een jongen? Of heeft dat voor jou als meisje ook voordelen? Ik dacht dat ik er niet zoveel aan kon doen hoe ik eruit zie.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Gek eigenlijk ja, dat ik veel meer topics lees over jongens die onzeker zijn of de dikte of lengte van hun piemel wel 'goed' is, terwijl wij als vrouwen onze diepte of strakte helemaal niet kunnen meten. De onzekerheid kan net zo goed andersom zijn, toch.. dat ik kan denken oei, misschien ben ik niet strak genoeg?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn vriend is 22 en heeft een stijve van 12 cm. Dus dat is misschien iets onder het gemiddelde. Maar voor mij is dat echt perfect! Ik kom altijd vaginaal klaar door hem. Stimuleert precies mn gspot gebied. En verder boeie het gaat dat ie werkt en wat hij er mee doet.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben gay en ik heb seks gehad met 3 formaten. Eentje van 14 cm stijf met normale dikte, eentje van 16 cm stijf met een grote omtrek, en eentje van 18 cm met normale dikte ook. Ik ga eerlijk zijn, de beste seks is met die ene van 14 cm stijf en normale dikte.
    Echter, ik heb alleen een anus en geen vagina en het kan daardoor wat anders zijn haha. Maar ik vind een hele dikke lul echt niet fijn en lang kan soms pijn doen tegen mijn buik.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Je hoeft je geen zorgen te maken want het is een gemiddelde lengte en als je dikte gemiddeld is is dat toch goed; voor meisjes gaat het om heel andere zaken als ze een vriendje hebben: liefde, aandacht en teder zijn voor haar. Mijn vriend heeft ongeveer 14 cm en de omtrek van zijn piemel is 13,5 cm.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Geeft toch allemaal niks jongen 19. Als ik naar een pornoacteur heb gekeken en ik zie daarna het friemeltje van mijn vriend moet ik wel glimlachen. Tegelijk denk ik dan aan mijn ex met een redelijke joekel van 18cm die daar niet mee om kon gaan.
    Ik begrijp die jongen best die dat even van anderen wil horen, net als die jongen die wil weten dat er meer zijn die op 19 nog maagd zijn. Logisch dat er elke week zo’n topic is net als het meisje dat in haar broek heeft gesast en de jongen die niet weet hoe hij met zijn dinnetje moet beginnen. Gewoon plaatsen hoor.
    Als ik tijd heb reageer ik liefst grappig.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @ m16, ja veel jongens zijn bezig met hun piemel, zijn ze groot geschapen dan is er trots, zijn ze klein geschapen dan kunnen ze er niets aan doen, maar toch tevreden!!!

    Ze moeten er nu eenmaal veel mee bezig zijn, vinden ze, wat wil je als je dat “ding” dagelijks in de handen hebt!

    Ja, ik vind het ook overdreven dat dit onderwerp in den treuren terug komt, maar daar is schijnbaar behoefte aan??

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Moet je maar eens wat minder afrukken, daar krijg je een kleine piemel en grote ballen van, haha

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • 8 slap en 13,5cm stijf is exact een gemiddelde maat. Dus klein zou je je zeker niet moeten voelen. Reken ook dat vele jongens slecht meten of overdrijven. Ik meette dat soms na en 17cm werd dan 15cm en 15cm werd dan 13cm. Een tweetal centimeters durven jongens er vaak bijdoen.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Je hebt em dus helemaal opgemeten heb je ook de inhoud van je piemel berekend?
    En het gewicht?
    Stop em in een bakje vol water en meet hoeveel water er uit het bakje is gelopen.

    Jemig wat zijn jongens daar toch mee bezig zeg!
    Het maakt toch echt niet uit hoe groot of klein ie is als je er maar wat mee kan.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Maak je niet druk, gemiddelde lengte van een stijve is ongeveer 13 cm. De meeste mannen hebben echt niet meer. Bovendien is een kut maar zo'n 9 a 10 cm diep dus je hebt er genoeg aan om lekker te kunnen neuken.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Er zijn genoeg meiden die de grote niet belangrijk vinden. Uiteindelijk gaat het er om wat je er mee kan.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Opschepper! Die 8cm haal je vast niet als je er net mee uit de koude zee komt. Mijn vriend heeft stijf ook goed 13 cm, maar uit de kou is het denk ik net 5cm. Groot genoeg om te plassen want daar is die slappe voor. We mogen jou daar toch wel mee plagen, hoop ik want daar moeten jullie wel tegen kunnen
    De vriend van mijn beste vriendin heeft net een iets grotere, maar dat zal dan net 14 zijn. We hebben ze wel eens op het strand een stijve bezorgd en vergeleken. Ze had eerlijk gewonnen, maar veel scheelde het niet. Veel groter wil ik ook niet, nu kan hij er zonder pijn net helemaal in en dan voel ik dat beentje bij hem er boven net tegen mijn klitje aan gaan. Genieten en dat is precies waar hij voor is. Niet om een probleempje van te maken. Niet meer opscheppen hoor.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Niet zo onzeker zijn.
    Als een vrouw je daarop afwijst, dan is dat haar probleem.

    De strakte van een vagina is ook belangrijk in mijn mening, want dat zorgt er voor hoe lekker de vagina voelt. Maar heb nooit een vrouw afgewezen daarop haha

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten