Skip to content
44 reacties
8455 weergaves

Plassen tijdens het vingeren ?

Zijn er nog meisjes die expres een beetje plassen tijdens het vingeren en dit geil vinden ?
Ik doe dit bijna elke keer omdat ik anders niet kan klaarkomen.

16 jaar
1 jaar geleden

44 Reacties

  • Ik plas ook altijd wel een beetje als ik met mijzelf speel dat maakt het extra lekker.

    14 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik plas ook vaak tijdens het vingeren n tijdens het klaarkomen ook bij mijn vriend en hij vind het superleuk.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Lijkt mij superlief, sexy, geïllustreerd als je een meid heerlijk vingert en ze plas in haar ondergoed / over mijn handen en vingers, dat is een superlief bedankje

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @M15 Zalig toch plassen terwijl je lekker wordt gebeft doe dit ook met mijn bff.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb een vriendin, zij is net 17. Als ze me vingert en beft laat ik ook wel eens een beetje plas lopen. Dat vindt ze heerlijk om te doen. Ik vind het niet vies om het bij haar te doen maar echt lekker, nee.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij mij is het dikwijls net andersom: ik schrik midden in de nacht wakker omdat ik in mijn broek aan het plassen ben. Ik stop verschrikt zodra ik kan, in een reflex. Maar daarna word ik dikwijls zo opgewonden van die schaamte en vernedering, dat ik mij wel moet vingeren. Het voelt als een diepe roes. Als ik klaarkom en mij ontspan loopt de rest van mijn plas soms ook in mijn broek.

    Ik denk dat een buurmeisje dat ook heeft, misschien, want ik hoorde mijn moeder en haar moeder een keer roddelen over bedplassen. Ze wisten niet dat ik het kon horen. Mijn moeder zat te klagen dat ik soms nog in bed plaste. (Zat ik daar beschaamd met een vuurrode kop.) En toen zei die buurvrouw dat haar dochter dat soms ook had, maar dat ze niet snapte waarom ze dan soms lag te wiebelen en ze zwaar ademde. Ze dacht dat het misschien in haar droom was? Nu, ik dacht dat het misschien iets anders was. :-) Maar dat soort dingen kan je aan streng gelovige ouders echt niet vertellen...

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik doe het ook elke dag wel en telkens met plassen erbij.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Als ik jullie zo lees hier dan zijn de meeste het er wel over eens dat vingeren lekker is en zeker als je erbij plas, dat is echt super vind ik. Trouwens hoe vaak doen jullie het. Ik bijna elke dag wel

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Je zou dan juist doir moeten gaan, klaarkomen is dan echt super....
    En mss op wc of in de douche ipv in bed

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Als ik mij vinger voel ik het wel op een gegeven moment dat ik moet plassen . Maar ik durf het niet te doen. Ben bang dat ik mijn hele bed vol plast . Ik stop dan gelijk.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind dat nie raar..... ik vind plassen fijn om te doen en te spelen ermee
    K denk wel da sommige ons raar vinden maar ik vind da echt gaaf

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja hoor vind ik ook extra geil als ik mij vinger.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @M23 vind je vriend jou plas vies dan omdat hij het vervelend vind als dat gebeurd of vind hij het vervelend dat hij geen 2de keer kan klaarkomen ? Je kan altijd expres een beetje plassen voor hij is klaargekomen anders en je kan gewoon een plastiek gebruiken om onder je te leggen met een paar badhanddoeken op.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Van mij mag elk meisje plassen als ik haar vinger of seks met haar heb dit maakt het alleen maar geiler of zoals meisje 17 hierboven doet expres haar onderbroek natplassen moet echt zalig zijn voor een jongen om dan met zijn hand in een natgeplaste onderbroek te mogen gaan.
    Waarom vinden veel jongens en meisjes dit eigenlijk taboe en vies plassen is toch een van de geilste en intiemste dingen die een meisje een jongen kan schenken of ben ik dan zo abnormaal dat ik dit geil vind en blijkbaar zijn er veel meisje die het doen als ze masturberen waarom dan ook niet als ze seks hebben met een jongen is dit omdat ze het niet durven vragen ?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @m17. Mijn vriendin is meestal heel erg nat als we op de bank met elkaar beginnen. Ik denk nu dus dat ze net als jij er ook een straaltje ekstra bij plast. Ik vind dat opwindend (wat het ook is) en zeker niet vies, ze heeft als ze hier is altijd een schoon slipje bij zich.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb het weer anders dan de meesten hier. Als ik met een heel volle blaas ga masturberen dan krijg ik twee orgasmes achterelkaar. Eerst het gewone orgasme, maar door de spanning in mijn spieren daar houdt mijn blaas het niet meer en krijg ik een plas orgasme en alles spuit er uit. Dat kan je echt niet thuis in je bed of je broek hebben. Maar op het strand als er niemand in de buurt is kan het wel.Mijn beste vriendin heeft het daar ontdekt en daarna deden we het samen, dat is nog geiler en spannender. Nu doet mij vriend het ook bij mij. En ik bij hem maar hij komt maar 1 keer en die klappende blaas is voor hem vervelend dus hij foet dat niet meer. Ik ben benieuwd of er jongens zijn die wel twee keer komen.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen 17 hierboven ik heb het nog nooit gedurfd als ik seks had wel tijdens het voorspel stiekem mijn onderbroekje nat geplast maar zou het zeer zeker wel willen.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • @M17 elk meisje kan plassen tijdens het vingeren het is gewoon een kwestie van het zelf heel graag willen en je niets aan te trekken van het feit dat je bv in bed of zetel ofzo ligt ik kan zelf ook niet spuitend klaarkomen maar plas wel als ik mij vinger en vind het helemaal geweldig.
    Mag ik vragen of jullie elkaar hebben gemasturbeerd of jullie zelf.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Bijzonder vond ik het wel dat sommige vriendinnen ook onwijs kunnen plassen tijdens het vingeren en twee die kunnen bij het klaar komen ook vreselijk goed spuiten. Zijn er meer meiden die dat hebben hier. Gisteren al vond was ik bij mn beste vriendin en we allebei super geil na het kijken van porno en h er ben samen liggen spelen n totdat zij ontzettend klaar kwam en vreselijk begon te spuiten en te schokken. Ik dacht echt dat ze helemaal in een stuip lag. Heftig dat wel.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Misschien een domme vraag maar plassen sommige meisjes dan ook stiekem als een jongen ze vingert of tijdens de seks of zijn er meisjes die dit zouden willen doen zou dit echt vet geil vinden moest dit gebeuren ?

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten