Skip to content
41 reacties
11842 weergaves

Wat vinden jullie van gemeenschappelijk douchen met je team?

Ik speel sinds kort in een damesteam (hiervoor altijd met vooral jongens en meisjes samen gespeeld en dus nooit gedoucht in de club)
volgend weekend mag ik voor het eerst meespelen met een match. Dus dat betekend ook mee douchen maar ik twijfel of ik wel mee ga douchen.
wat vinden jullie van gemeenschappelijk douchen met je team?

16 jaar
1 jaar geleden

41 Reacties

  • M.16 - Daar gaan we weer..... wat een onzin. Er is in NL geen sportvereniging te vinden die haar jeugdleden gemeenschappelijk laat douchen. De vereniging zou rap gesloten worden. Ook in 'jouw vroeger', dus zo'n 2-3 jaar geleden was dat al zo.... Wel een leuke fantasie natuurlijk....

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik vind het helemaal geen probleem om met jongens te douchen, in tegendeel. Als er jongens om mij heen zijn, dan voel ik mij altijd veiliger. Misschien is dat raar dat ik dat zeg, maar toch is dat zo. Ook ben ik vorig jaar tijdens vakantie op stap geweest, maar ik moest heen en terug wel meerdere kilometers over landweggetjes fietsen. De heenweg was het licht, dus dat viel wel mee (er waren toen ook een paar vriendinnen mee). De terugweg was het heel dnker en de vriendinnen waren al weg. Ik had gezellig wat tijd doorgebracht met een paar jongens, die ik tegenkwam. Er zijn toen 4 jongens met mij mee gefietst om mij veilig thuis te brengen, terwijl zij meerdere kilometers om fietsten voor mij. Ik voel mij met jongens om mij heen meer beschermd en dus veiliger.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik voetbal al een aantal jaar, vroeger zat ik in een jongensnaam omdat er nog niet genoeg andere meiden op voetbal zaten om een heel team te vormen. Ik douchte toen gewoon met hun mee. Nu zit ik wel in een meidenteam en douchen we nog steeds met z'n allen op de club.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik voel mij juist veiliger als er ook jongens om mij heen zijn. Zij voelen voor mij als een soort beschermengelen. Ook als ik naakt ben, je bent dan toch kwetsbaarder op de een of andere manier. Bovendien kun je ook nog denken, als de jongens ook naakt zijn, dan maakt het toch niet uit? In bijv. de sauna heb je dat ook.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • als julie vaker naakt willen kunnen julie naar een naakt camping

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • J23, zo werkt het natuurlijk niet helemaal. Met een tweede kans kun je er altijd onderuit. Bij onze vriendengroep had je altijd de keuze om wel of niet mee te doen met een uitdaging of wat dan ook. Als het je te ver ging trok je je terug. Maar als je meedeed wist je wat de consequenties konden zijn en als dan de kleren uit moesten dan had je dat over jezelf afgeroepen. Je kreeg juist respect als je het gewoon deed. Natuurlijk brak het angstzweet me uit toen ik me, samen met een jongen, voor aan de weg uit moest kleden maar je liet je niet kennen. En toen we later weer terug waren in de schuur zijn we toegejuicht door alle vrienden.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • meisje 16// ja, verliezen van een wedddingschap/challenge is soms wel spannend.... hou er ook wel van, als het maar respektvol kan gebeuren, een tweede kans bijvoorbeeld lijkt me een fijn idee ! sommigen doen wel mee aan de challenge maar als het erop aan komt uit de kleren te gaan loopt het niet altijd zo makkelijk, een tweede kans is dan graag aanvaard, gaat toch immers om het plezier en niet om iemand te pesten toch.... // de draaiende fles loopt meestal goed gezien het daar langzaam aan gaat,

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Wij zijn een groep vrienden van school en hebben zelf een volleybalteam opgericht. We zijn met zn tienen, 4 jongens en 6 meiden en spelen vaak met 3 en 3. We zijn vrienden en we kleden ons om als team en douchen ook als team. En ja er gebeurt wel eens wat, wat we buiten het sporten om ook doen. Het is maar net wat je zelf bent gewend. Als je het zelf niet doet hoort het gek als anderen zeggen dat ze het wel doen. Maar is het daarom gek of gelogen omdat je het zelf niet doet? Ik ben bi en vind het heerlijk om dit met mijn vrienden te kunnen doen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • M16, jij vindt het dus eigenlijk gewoon fijn om je naakt te laten zien? Ik herken dat wel, al vind ik wel dat het spannend moet blijven. Ook door expres te verliezen zou ik dat niet doen. Als ik ergens aan mee doe wil ik namelijk altijd winnen. Maar de groep wist ook dat als ze mij uitdaagden met bloot of bijna bloot dat ik me dan niet liet kennen en de opdracht aannam, hoe eng ik dat eerst ook vond. Pas toen het een paar keer gebeurd was merkte ik dat ik het ook gewoon heel lekker vond om mezelf te laten zien. Om eerlijk te zijn: dat is nog steeds zo en tegenwoordig verdien ik daar zelfs wat mee bij naast mijn studie.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij gym en sport niet wel op de camping op vakantie

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • M21 nee hoor er "moet" niet altijd iemand naakt maar het draait er wel vaak op uit.
    En meestal is dat mijn schuld, als ik een challange of een weddenschap verlies. En de inzet was iets anders dan stel ik voor om het nog een keer te doen en wie dan verliest moet naakt.
    En mijn vriendinnen en vrienden sturen daar ook vaak op aan.
    Ik verlies heel vaak en meestal expres :-D

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Wij douchen naakt.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • M16, ik kan wel verlangen naar vroeger maar het verandert nu eenmaal. Onze groep komt van de middelbare school maar inmiddels is iedereen daar mee klaar en zijn we allerlei kanten op gegaan. Daardoor zien we elkaar veel minder en bovendien zijn we maar zelden meer compleet. Dan is het vooral veel bijpraten. Natuurlijk hebben we het dan ook over wat we vroeger deden, maar de behoefte daaraan is niet meer zo groot, zeker omdat er al de nodige mensen zijn met serieuze relaties. Ook de coronatijd heeft daarbij niet geholpen omdat we elkaar niet konden zien, al hadden wij meiden in die tijd nog wel een challenge. Maar moet er bij jullie altijd iemand naakt dan? Bij ons waren er toch ook veel andere uitdagingen en opdrachten. Ik kan trouwens niet zeggen dat er nooit meer iets geks gebeurt hoor. Het is alleen veel minder dan vroeger.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat 'hi hi hi' brengt echt wel overtuiging.... ;)

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • M21 ja dat besef ik ook al wel hoor.
    We zijn nu allemaal nog tussen de 16 en 18 en lekker gek.
    Als we vaste relaties krijgen en gaan samenwonen enzo zal het wel minder worden.
    Ik hoop dat dat nog heel lang gaat duren.

    Wat jij schrijft dat je het eigenlijk wel leuk vond om naakt te zijn terwijl je vrienden en vriendinnen naar je keken.
    Dat heb ik ook, leuk, spannend, geil, ik vind het heerlijk als ze naar me kijken.
    Ik doe meestal expres mijn best om te verliezen zodat ik naakt moet.
    Mijn vriendinnen en vrienden hebben dat wel door natuurlijk ze noemen me ook wel exhibitionist hihihi.
    Ze dagen me daarom ook juist vaak uit en het liefst op plekken waar het niet echt kan.
    Of waar ik misschien betrapt kan worden.

    Maar M21 waarom probeer je je vriendinnen en vrienden niet weer een keer uit te dagen?
    Gewoon weer eens over vroeger beginnen en dan strip pokeren voorstellen ofzo

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • M16, ik zou zeggen geniet er nog even van. Wij hebben ook zo'n vriendengroep met een eigen ruimte en daar was ook bijna niets te gek. Ik ben ook door uitdagingen wel een paar keer bloot gegaan en stiekem vond ik dat eigenlijk nog wel lekker ook. Achteraf heb ik wel van anderen gehoord dat die dat ook zo beleefden. Nu zijn we allemaal wat ouder en is onze vriendengroep toch meer een gezellig clubje geworden. We doen nog steeds leuke dingen en houden feesten, maar er gebeurt maar zelden meer iets spannends. Soms vind ik dat best nog wel jammer, maar we zullen wel te volwassen geworden zijn.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Geen probleem

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Bedankt voor jullie steun meiden 17 en 19.

    Ik heb gelukkig ook zo'n soort vrienden groep als jij M19.
    Wij hebben dan wel geen sex met elkaar, tenminste niet met zn allen tegelijk.
    Wel een paar stelletjes die het vast wel thuis met elkaar doen.
    Met onze vrienden groep zijn we met 18 mensen als iedereen er is.
    Jongens en meiden van 15 tot 18 jaar oud.
    We komen bij elkaar in een soort clubhuizen die bij een paar van onze vrienden op het erf staan.
    Die wonen op boerderijen en dan is er in een schuur of in zo'n grote bouwkeet gewoon een paar stoelen of banken en een koelkast.
    Ze noemen het ook wel eens zuipketen.
    De ene keer zitten we bij die en dan weer bij de andere.
    We gaan ook wel naar andere groepen langs als er feest is of we organiseren zelf een feest.

    Bij onze groep schamen we ons bijna nergens meer voor iedereen van de groep is al vaak helemaal naakt geweest.
    We hebben vaak van die spelletjes zoals truth or dare en weddenschappen.
    En dan moet de verliezer meestal naakt.
    Ik verlies heel vaak eigenlijk het vaakst van allemaal. Dan moet ik weer een dansje doen in me nakie, of een handstand ofzo.
    Als we met zn allen gaan zwemmen in een meertje hier in de buurt gaan we ook vaak naakt zwemmen.
    Lekker toch?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  •   Ik sport niet maar heb wel een grote vriendenkring. Jongens en meiden. Hetero, bi, homo maakt niet uit. Als we in de zomer lekker buiten gaan feesten springen we ook zo allemaal bloot het water in en douchen we met de hele club of in groepjes als dat mogelijk is. En ja, we hebben seks. Ik doe het met jongens en meiden. Maar omdat jij er nog nooit bij bent geweest kan het niet waar zijn??? Dat is de strekking die ik opmaak uit jouw bijdragen in dit topic. "Bij mij gebeurt het niet, dus dan gebeurt het nergens".   En wat maakt het uit wat je studeert, VMBO of HBO of hoger. Kijk eens naar Vindicat. Studenten van de universiteit die zich misdragen, en dat wordt arts, advocaat, rechter...... Ik heb vmbo groen gedaan. Naast mijn beesten, een paar paarden, geiten, kippen, katten, honden, werk ik in de bloemenzaak van mijn ouders. Ik heb een heerlijke groep vrienden en wij hebben altijd lol. Biertje erbij en lekker staan hossen in de blote kont. Dan kun jij wel op de dom in Utrecht gaan staan om te roepen dat het niet waar is.... Ik lach om zulke types als jou..... En M16 dat zou jij ook moeten doen!   Moderator Ik heb het even opgeschoond, hoop dat de discussie zo weer soepel loopt.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik douch altijd naakt na het volleyballen. Is ook goed voor het teamgevoel.

    15 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten