Skip to content
32 reacties
3454 weergaves

Ongelukje en nu?

Op de fiets en ik moest al lang meganodig dus alles zeikens. Ik kwam ongemerkt binnen en in de douche. Ik heb mijn huiskloffie aangedaan, maar nu heb een plastic zak met plaskleren.
Ik dacht ik zeg het maar en ging naar beneden, maar op je 15e zeggen dat je in je broek hebt geplast dat lukte me niet. Als ik zelf ga wassen wordt ik vast betrapt, nog beschamender. Alles weggooien dus ? Ik voel me heel klein. Straks komt een vriendin.

15 jaar
1 jaar geleden

32 Reacties

  • Het kan bezorgdheid van haar zijn, maar ik vind dit overdreven zeker na een keer. Ik heb het zelf vaker omdat ik soms nogal onvoorzichtig ben en baal van wildplassen. Dan kies ik voor thuis plassen als dat eigenlijk gekkenwerk wordt. Valt er dan nog iets tegen dan is het helaas pindakaas. Mijn moeder is er bij twee keer achter elkaar wel eens op doorgegaan. Mijn beste vriendin heeft hetzelfde probleem. Toen ik net mijn laatste vriend had keek ik in het begin heel erg uit dat het niet gebeurde, totdat ik met twee bellen sangria naar huis fietste. O, neeeee niet nu vreselijk dacht ik, maar hij vond het niets bijzonders. Dus ja stimulans om super voorzichtig te zijn heb ik niet. Het gebeurt ieder jaar wel een keer soms 2 of 3 nooit vaker, dan ga ik heel erg uitkijken en neem geen risico meer.Dat neem ik bij de Uni of mijn werk natuurlijk ook nooit.
    Vraag aan de anderen. Wat vinden jullie per jaar nog kunnen?

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @meisje 15. Raar van haar. Ze moet zelf een in de bus of in de stad zo nodig moeten. Niks van aantrekken

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @ TS, wat voor een kinderachtige moeder heb jij als je naakt op haar schoot moet gaan zitten en bestraft wordt, ik vind dit een ongezonde situatie!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • J16 mijn moeder maakte er vooral problemen mee en ze zei dat ik geen kleuter was die het nog in haar broek deed

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @meisje 15. Dat geluk had ik dan weer met mijn moeder. Waar maakte jouw moeder problemen over? Ze kan het toch alleen maar erg rot voor je vinden dat je zo erg moest en het niet meer op kon houden. Ik dee het ook niet expres.Broek moest toch gewassen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • J 16 mijn moeder zij ook dat als het nog een keer zou gebeuren dat er consequenties gaan komen ze zij ook een paar voorbeelden een daarvan is ik naakt op haar schoot moest gaan liggen en dat zij me een aantal keer billenkoek ging geven

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • J 16 mijn moeder begreep het helaas niet zonder problemen en kon het ook niet geheim houden want ze zag me binnen komen met die drijfnatte broek

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat geldt voor mijn vriend ook jongen 21 dus die begrijpt ook goed dat ik wat eerder in de problemen kom. Hij begrijpt zelfs dat hij niet tegen een boompje kan als het bij mij bijna in mijn schoenen loopt. Gewoon solidariteit, jongens leren het wel.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik bedoelde dat het bij jongens minder voorkomt @m15. We kunnen bij heel hoge nood het wat makkelijker oplossen. Mijn vriendin die meelas zegt dat ze het bij mij ook niet erg zou vinden.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • M15
    Ik heb het al heel wat keren droog weten te houden door mijn kleine handige slangetje. Jij kunt er niets aan doen dat je dat niet hebt en ik ook niet, maar het maakt wel verschil.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • J19
    Hoezo is dat voor meiden minder erg

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Voor meiden is dat ook niet erg @m15. Ik heb dat oudejaarsnacht ook tegen mijn vriendin gezegd. Die moest verschrikkelijk nodig en ik zag dat ze tranen in haar ogen kreeg. Het was niet ver meer maar ik dacht gelijk die gaat het zo niet meer ophouden en gezegd dat dat niet erg was. En dat is ook als de nood zo hoog is voor een keertje niet erg.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • @laatste meisje 15. Ze hadden natuurlijk al door dat je het in je broek zou doen. het zeggen dat ze dat begrepen was al genoeg dan heb je een hoop angst minder. Dit was wel heel lief. Ik heb zelf een andere ervaring met een groepje meiden in de bus. Die zagen ook dat ik het niet ging halen en vonden dat erg leuk en maakten vervelende grapjes. Dat maakt dat moment dat je het in je broek voelt gaan echt vreselijk. Begrepen jullie moeders het ook zonder problemen?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat is er erg aan een ongelukje het kan iedereen overkomen ik dacht zelf ook dat het mij nooit zou gebeuren tot paar weken terug
    Ik was met twee vriendinnen in de stad tot ik heel nodig moest plassen toen we in een park zaten maar ja daar kan je niet even plassen als meisje dus ja maar weer terug lopen naar de stad wat ongeveer 1,5 km was en liep niet zo snel omdat ik mijn benen moest kruisen tot mijn vriendinnen zeiden dat het niet erg was als ik het in mijn broek doe en ze zeiden er ook bij dat zei ook moesten ik hield het geen minuut meer op mijn hele witte legging was drijfnat maar tot mijn verbazing zag ik dat mijn bijde vriendinnen zich ontspanden en begonnen te plassen ik was niet de enige die zich hoefde te schamen

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Waarom heet dat een ongelukje? Wij noemen dat dat je het niet meer op kunt houden of dat je het in je broek hebt gedaan. Dat is het toch ook.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik had pas metcstappen een ongelukje. Mijn tweede sinds ik 6 of zo was, dusvhet valt er mee. Duidelijk mijn eigen stommiteit. Uitstellen, uitstellen, doorpraten en dansen en nog weer uitstellen. Ik voelde het misgaan dus rende naaar de wc door de mensen heen, maar kon het niet meer helemaal onder controle krijgen. Gelukkig vrije pisbak, maar toen ik daar naar beneden keek kreeg ik het benauwd. Dit moesten mijn vrienden en vriendinnen echt niet zien. Het lukte me om onopvallend buiten te komen, maar de optie daar de boel op te laten drogen was er niet dus heb ik een vriend opgebeld en gezegd wat er gebeurd was en dat ik ff naar huis moest. Liegen hou ik niet van. Thuis (woon nog bij ouders) douchen en schone broek en daar ook geen smoesjes verteld, het was ook overduidelijk.
    Daarna terug naar die tent. Wat lacherige opmerkingen moeten incasseren. Daar moet je wel tegen kunnen als je stomme dingen doet en lekker nog 2uur gepraat en gedanst.
    Ik schrijf dit hier omdat het zo echt ook kan en het voor je zelf ook vervelend is om te vertellen dat er zogenaamd een biertje over je heen gegaan is en met een pisbroek achter in je kledingkast te zitten. En net als hier ook prettiger voor een ander die de volgende is. Stom doen is menselijk.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je vaker in bed zou gaan plassen, dan zouden drynites of tena slip s maxi kunnen helpen.

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Waarom vinden jullie het zo vreselijk dat je ouders het weten als je in je broek hebt geplast. Het is mij ook overkomen en het is al zo erg dat je zo erg nodig moet en nergens kan en dan is het juist prettig dat je ouders je kunnen helpen als je in je natte broek thuis komt. Ik was lopend en moest nog een paar straten, gelukkig kan het laatste stuk door tuinpaadjes. Daar helaas het buurjochie dat vroeg of ik in mijn broek had geplast. Ik schaamde me net zo als jullie, maar niet voor mijn ouders. Ik was opgelucht dat ik thuis was. Ik was 17.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik denk bij elkaar twee minuten @m19, maar het is een groot gevecht met je blaas die het steeds weer kwijt wil. Ik wilde naar een parkje aan de overkant maar kwam niet ver. Als jongen kan je natuurlijk altijd wild plassen in vijf seconden Maar hoe genant en eigenlijk asociaal wil jij het maken op een drukke straat?
    Als meisje zal je het het net als m21 nooit redden als je niet al vlakbij een toilet of bosjes bent. Je wilt dit natuurlijk vermijden maar neem van mij aan dat moet je een kwartier eerder doen door een toilet te zoeken. Die les heb ik geleerd.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • @j20, m21, jip dat bedoelde ik. Hoe lang hadden jullie toen nog? Als dat erg kort is moet je als je dat voelt dus eigenlijk gelijk gaan wildplassen ook als dat ekstreem gênant is.

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten