Skip to content
4 reacties
624 weergaves

Verliefd

Heyy, dit is wrs het zoveelste topic hierover... Maar toch.
Ik studeer sinds september 2022 aan de hoge school. En bij me in de klas zit er dus een meisje (ik kende haar wel van zien want we hebben een paar jaar op dezelfde middelbare school gezeten. Zij is toen weg gegaan naar een andere school) en na een tijdje kreeg ik dus gevoelens voor haar. Zij ook voor mij dacht ik want we stuurde op een gegeven moment heel veel naar elkaar. En het leek echt alsof we allebei wilden vertellen dat we wat voor elkaar voelde maar het niet durfde... En uiteindelijk heb ik het haar verteld. Maar zij heeft helaas dus geen gevoelens voor mij. Ik weet gewoon niet wat ik ervan moet denken. Want ze vertelde me echt veel dingen en we hadden ook besloten om samen met nog een paar nieuwjaar samen te vieren. Dat was dus bij haar thuis. En mij verplichtte ze bijna van bij haar te blijven slapen (ze drong toch veel aan) en tegen een andere jongen zei ze dat hij helemaal niet verplicht was van te blijven slapen. Uiteindelijk is hij wel gebleven. Dus heb geen idee wat er zou gebeurt zijn, mocht hij niet gebleven zijn). Toen ik ook toegaf dat ik gevoelens had zei ze wel dat ze het niet zou uitsluiten dat het ooit wederzijds zou worden, maar dat ze eerste hele goede vrienden wou worden. En wat ook is, sinds ik het haar verteld heb, lijkt het alsof ze een beetje afstand wilt nemen. Want ze stuurt niet zo veel meer en de antwoorden wat ze stuurt zijn ook redelijk kort geworden.
Ik zelf heb trouwens ook totaal geen ervaring in de liefde. Dus Weet iemand van jullie misschien raad ofzo?? Dan hoor ik het graag! Groetjess

19 jaar
1 jaar geleden

4 Reacties

  • Ik ben ts
    Het is echt heel verschillend geworden. De ene dag stuurt ze heel veel, de andere dag kan ze zo afwezig zijn...

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zou het accepteren zoals het nu even is. Als je forceert is misschien de vriendschap over en zijn je kansen helemaal verkeken. Je hebt er denk ik goed aan gedaan eerlijk te zijn. Dan weet ze iig hoe jij haar ziet. Ik zou juist proberen om de band met haar verder op te bouwen. Misschien dat jullie dan wat kunnen krijgen.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • J19, wat er nu gebeurt is vrij logisch denk ik. Jij hebt haar over je gevoelens verteld en zij wil niet zo ver gaan. Als ze zoveel zou blijven sturen zou ze jou het idee kunnen geven dat ze toch wel wat wil. En het zou niet voor het eerst zijn dat een jongen zich dan enorm op gaat dringen. Ik zeg niet dat jij dat doet hoor, maar ik weet uit eigen ervaring hoe vervelend dat is. Als ik jou was zou ik haar keuze respecteren en proberen als vrienden verder te gaan. Zo laat je haar ook nog eens zien dat je iemand bent waar ze op kan bouwen. Maar maak je niet teveel illusies, het kan heel goed dat het vervolg nooit komt. Blijf dus niet hangen in een op dit moment onmogelijke verliefdheid.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ze lijkt de aandacht wel leuk te vinden maar niet zo into you te zijn

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten