Skip to content
11 reacties
1472 weergaves

Wanneer zal ik het mijn vriendin vertellen.

Ik ben wat aan het doen met de broer van een vriendin. Het was vooral rotzooien en seksueel uitdagen, maar nu wordt het een beetje serieuzer.. Als het een andere jongen zou zijn zou ik het nu tegen haar zeggen. Natuurlijk moet ik het eerst met hem bespreken, maar hij wil ook niet een soort van betrapt worden bij mij. Aan de andere kant is het voor iedereen verbergen dat we iets hebben wel weer speciaal. Mijn ouders en andere vriendinnen weten dus ook niets. Aan de ene kant leuk spannend maar ook pies ik soms in mijn broek dat het uit komt. Wat moet ik doen.

18 jaar
1 jaar geleden

11 Reacties

  • @M22. Het was nodig dat we ons in haar verplaatsten. Dat gevaar willen we niet, maar het zou kunnen dat het ooit uitraakt met ruzie. Nu zijn we zo niet hoor. Ook dat ik daar niet meer voor haar kom maar eigenlijk alleen voor hem. Het is natuurlijk we zo dat de tijd voor hem van andere dingen af gaat en dat zij dat zo kan zien.
    Zolang onze relatie alleen een ondeugend seksueel avontuur was speelde dat nog niet. Maar daar beperkte het zich allang niet meer toe. We waren laat en stelden het uit. We zijn blij dat we het gedaan hebben en en ook dat alles open kan.
    Hij is hier vannacht al blijven slapen. Vonden mijn ouders wel snel. Ook hen maar verteld dat we al een poosje bezig waren. Niets van gemerkt, wel dat ik blijer was. Ja dat laatste houd je moeilijk verborgen.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Goed van je, dat je eerlijk bent geweest tegen je vriendin. Laat deze 'relatie' met deze jongen niet in de weg staan van je vriendschap met haar. Mochten jullie ooit nog uit elkaar gaan, dat het niet voor ongemakkelijke situaties gaat zorgen op feestjes ofzo.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat kan wel wat gevoelig voor haar liggen. Mijn huidige vriendin is/was de vriendin van mij ex. Ze heeft toen het nog goed ging, maar we wel regelmatig misverstanden hadden zelfs geholpen om het weer goed tussen ons te maken. De keer daarop heb ik het maar laten gaan. Maanden later kwam ik die vriendin weer tegen op een avond en ja die is zo anders en ik was vrij en dat klikte. Ik dacht gelijk dat ik haar in een groot probleem aan het storten was, girl code enz, maar ze zei gelijk dat dat het probleem van mij ex was. We zijn wel eens ergens alle drie. Sinds kort heeft mijn ex weer een vriend en die kent mijn huidige vriendin ook goed, maar die mag zij weer niet. Wereld is klein, maar niet zo klein dat je niets met die leuke broer mag. Zou erg jammer zijn.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @j22. Ze is juist wel een echte vriendin. Maar dan kijk je wel erg goed uit met een broer en hij ook bij haar vriendinnen. Een spelletje op een feestje gaat nog, maar we konden niet meer stoppen. We zijn heel er blij dat ze het ook leuk vindt, dus zoals je zegt niets aan de hand, maar niet vanzelfsprekend. Ik heb die tijd dus ook niet verteld dat ik een vriend had. Deden we altijd wel.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Snap niet goed wat het probleem is. Zolang het jouw broer niet is is het toch normaal zeker als je wat begint te voelen voor hem? Als je vriendin dit niet snapt is het geen echte vriendin toch?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier. We hebben het verteld. Gelukkig vakantie dus dat ging vlot. @J22,:wat jij noemt is ook zo, maar het is een kant, anderen vinden het sneaky en kinderachtig. Het belangrijkste is wat mijn vriendin er van vindt. Normaal besprak ik jongens altijd met haar. Dat we samen met haar wilden praten was voor haar al duidelijk. Ze liet ons wel zweten, maar ze had het idee al doordat ik het ineens minder over seks en jongens had en dat was met haar broer ook. En ja we waren wel eens zoek, jaja.
    Nou verder is ze positief. We zijn er klaar voor om het voor de feestdagen aan iedereen te vertellen en dat maakt die voor ons ook weer leuker. Goed dus dat iedereen zo hard was. Ik had niemand anders om het mee te bespreken behalve hij.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik snap echt het probleem niet. Gewoon vertellen zou ik denken. Jullie doen toch niets verwerpelijks? Waarom een doodnormale zaak zo gecomplimenteerd maken?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier. Jullie zijn er negatief over, maar daar heb ik ook wat aan. Ik begrijp ook dat mijn vriendin er naar kan kijken zoals jullie doen, daarom ook mijn vraag.
    Aan de andere kant zijn wij twee vrije bijna volwassen mensen die samen iets opwindends en avontuurlijks mogen doen. Het begon voor mij ook nadat mijn gehoopte vakantie avontuurtje een fiasco was geworden. Bij hem net zoiets. Ik dacht dus dat het me niet meer lukte bij jongens. Toen was ik daar en een dubbelzinnige opmerking was genoeg om de zaak aan het rollen te brengen. Nog steeds met niet meer bedoeling dan om hem uit de kleren te krijgen. Maar we hebben het inmiddels hartstikke geweldig met elkaar. Bespreken ook onze problemen en hebben gevoelens en nu ook plannen. Maar kunnen maar beperkt bij elkaar zijn. Natuurlijk is er internet. Eigenlijk prima, maar het kan zo niet door gaan dat begrijp ik ook. Het is bij ons andersom begonnen. We kunnen natuurlijk naar mijn vriendin gaan en zeggen dat we nu wat hebben, maar dan zijn de laatste maanden inderdaad sneaky geweest. De hele waarheid is ook moeilijk. Waar ik dus het meest aan denk is haar te zeggen dat we wel iets hadden waarvan we dachten dat het niet serieus was en dat daarom niet aan de grote klok wilden hangen. En nu blijkt het dus wel serieus. Dat is bijna zoals het was, alleen geven we dan niet toe dat het eerst alleen om de seks ging.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • M19 verwoordt het goed, zo’n kinderlijk gedag hoort niet bij een 18 jarige!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Je bent 18 geen 14 toch zou niet meer zo sneaky verwachten

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zou het vertellen. De kans is reëel dat het ooit uitkomt en als ze het dak niet van jullie heeft gehoord, ben je nog verder van huis.

    16 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten