Skip to content
14 reacties
1892 weergaves

Hoe ruim je het beste op?

Rare vraag.
Als ik bezig ben mijn vriend is er altijd wat wat je moet opruimen. Hoe doe je dat best. Ik ben nog niet aan de pil dus dat doen we nog niet.

14 jaar
1 jaar geleden

14 Reacties

  • Je trekt hem dus alleen af? Dan kun je het toch gewoon opruimen met wc papier of een zakdoekje? Niet zo moeilijk toch?

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • M17 doet doen we niet. We wachten tot we 16 zijn.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon je vriend vragen om na het terug trekken een mini tampon er in te doen of een menstruatie cup.Of van te voren 2 inlegkruis in je slip plakken.Of van te voren de soft tampon gebruiken soort van sponsje.Of menstruatie slip aan te trekken.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik slik zijn kwakkie gewoon door of lik het op als het op zijn buik terecht is gekomen . Lekker en direct opgeruimd x

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • slave condoom er om en spuiten maar de slave condoom kun makkelijk 40x in klaarkomen.Wij vernieuwen deze om de maand kost je 2 euro in de maand.veel succes er mee

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Een doos tissues op de kamer hoeft echt niks te betekenen te hebben... heel vaak is het vooral om je neus in te snuiten. Dus doen alsof je een klein beetje verkouden bent en er wordt niet meer raar gekeken of aan seks gedacht ;-)

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb nu ook een doos tissues op mijn kamer. Alleen keek mijn moeder apart toen ik het pakte. Denk dat ze het nu weet.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • In het begin lag ik op mijn rug en liet me vriendin me op mijn buik komen en dan veegde ik het zelf op met een doekje, later deed zij dat voor me omdat ze dat leuk vond. Nu kom ik in haar mond klaar, ze heeft het een paar keer geslikt en dan is er niks op te ruimen haha, maar meestal houd ze het in haar mond zitten en loopt dan naar de wastafel om het weg te spoelen. En echt vrijen doen we nog niet, we kennen elkaar nu pas 3 maand of zo.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Eerste m16 ik denk dat je het mis hebt ergens in je antwoord.
    Als een jongen op je vagina klaar komt of in jouw onderbroek. En je laat het sperma een tijdje zitten terwijl je die onderbroek aan houdt. Dan kun je echt wel zwanger worden!!!
    Al is de kans niet heel groot maar zeker niet afwezig.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik denk dat je vriendje dat ook wel weet. Hij zal zich zonder jou ook wel aftrekken. En dan spuit hij het ook ergens op.
    Als jij jezelf vingert heb jij ook soms vocht wat je ergens aan moet afvegen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Met een doos tissues kom je al heel ver. En dan gewoon in de vuilnisbak na gebruik.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je bezig bent met je vriend. Ik weet niet precies wat je bedoelt maar het zal niet de lego zijn die je moet opruimen? Gwn vieze dingen in de was doen? Lkkr douchen, is ook leuk samen?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik snap je vraag niet echt

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Bedoel je sperma opruimen ?
    Je kan je vriend bv op jou vagina in je onderbroek laten klaarkomen daar ga je echt niet zwanger van worden als je het sperma niet naar binnen duwt door gaan te vingeren en sommige meisjes vinden het geil om die onderbroek dan de rest van de dag te dragen of laat hem in zijn eigen onderbroek spuiten.
    Je kan hem ook in je handen laten spuiten en dan naar de badkamer lopen om je handen te wassen.
    Je kan hem in je zakdoek laten spuiten of in een lege verpakking van iets bv chips en dan gewoon de vuilbak in.
    Ik weet niet of je jou vriend wel al pijpt maar je kan je vriend in je mond laten klaarkomen als je dat zou willen en het doorslikken of gaan uitspuwen op het toilet ofzo.
    Hangt er allemaal vanaf wat jij zelf wil natuurlijk.

    16 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten