Skip to content
28 reacties
4473 weergaves

opgewonden worden van pantyś

ik wordt altijd heel opgewonden van dames in een panty lees wel vaker dat jongens dat worden maar zijn er ook dames die dit hebben ?

21 jaar
1 jaar geleden

28 Reacties

  • @j20, ik koop ze tegenwoordig gewoon bij een speciaal zaak. Je wordt er goed geholpen en kijken er helemaal niet van op dat je als jongen of man een panty voor je zelf koopt. Heel veel mannen dragen panty's. Een verkoopster vertelde een keer dat ze zelfs een kwart van de panty's aan mannen verkoopt. Ik heb geen wolford maar wel veel andere merken oroblu begint erg duur te worden heb ze ook ook van marcmarcs. @meisje 19 kousen en jarretelles vind ik prachtig staan bij meiden. Zelf draag ik zecmet broekje.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik weet niet wat je bedoelt met opgenomen worden door pantys. Mischien dat tbs iets meer uitleg kan geven?

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik draag op zn tijd een panty. Vind het niet altijd even makkelijk als je naar de wc moet. Draag wel stuk vaker kousen. Soms hold-ups(plak kousen) maar vaak ook met jarretels. Vind dat gewoon erg lekker om te dragen. Voel me er sexy in en je kousen zakken niet af. Voor het gemak draag ik mn string er altijd wel over heen, maar er onder vind ik mooier. Mijn vriend wordt er altijd helemaal wild van als ik het aan heb. Hij vond het spannend om wel is een string van me aan te trekken en tegenwoordig ook wel is kousen. Ik heb er geen problemen mee. Vind het zelf allebei ook lekker zitten dus waarom niet? Als ik zie hoe opgewonden hij er van wordt dan wordt ik daar ook weer geil van. Je doet er niemand kwaad mee dus gewoon doen waar je je goed bij voelt.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • J 22 welke panty’s merken koop je? Ik hou van oroblu en wolford, maar soms heb ik ze van zeeman!

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Wat fijn om te lezen dat er veel meer jongens zijn die panty's dragen. Mijn favoriete panty's zijn huidskleur en zwart 15 of 20 denier licht glanzend.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • @j22
    Plassen als je panty draagt is echt geen probleem. Je maakt je broek los, doet hem wat naar benden en je haalt je piemel uit de panty.

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Wat een leuke gesprekken zijn hier, ik draag ook panty’s erg graag.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • @j22
    Je doet het knoopje van jeans of short open, schuift je broek wat naar beneden en haalt de piemel te voorschijn.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Zeg jongens, hoe doen jullie dat als je aan het wandelen of fietsen bent en moet plassen met een panty aan? Lijkt me lastig maar met die van m'n zus met open kruis zijn dan wel gemakkelijk.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Reactie op meisje 22 , je zegt dat je in je panty door de huis heen loopt wat voor een Reactie krijg je van je ouders of broer zus : me vader vind het niet erg ,ik draag geen rokje of jurk, ik draag een korte tranings broek en daar loop ik de hele dag mee rond, openbaar zal ik het nooit dragen, alleen thuis, me vader weet de reden waarom ik ze draag en vind het niet erg, ik val gewoon op meiden. Vind het gewoon heerlijk als het buiten vies weer is dan in een panty rond te lopen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn zus draagt ook regelmatig panty's en ze heeft er een paar met open kruis. Ik heb die weleens aangehad omdat zij er om vroeg en dat was wel hilarisch, want mijn ballen hingen er onderuit en even later mijn pik ook. haha, wat vond ze dat mooi maar toch zat dat wel lekker eerlijk gezegd.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen 16 jaar. Je zegt dat je in je panty’s door de huis heen loopt. Wat voor een reactie krijg je van je ouders en een broer of je zus? Ik maakte mijn broertje ook wel eens op en daarbij mijn rokje met mijne panty’s bij of maillot. Onze ouders vonden het geweldig en lachen we ons rot, sinds dien draag mijn broertje wel vaker een paar panty’s en dat vinden we heel normaal, maar hoe zit het bij jouw?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik doe altijd een panty aan als het winter is onder mijn lange broek zo 40, 60 den van de Hema, het zit gewoon lekker, vind het beter zitten dan een lange onderbroek, nu heb ik een 20 den panty anti ladder zwart, van de Hema, en daar loop ik gewoon door het huis heen, vind het heerlijk om die 20 den aan te trekken en daar de hele dag mee rond te lopen , draag die 20 den panty anti ladder liever dan die 40 den, draag die 20 den ook als het niet zo koud is, bijvoorbeeld als het regent dan vind ik het ook heerlijk om die 20 den aan te trekken, vind dat er geen verschil gemaakt moet worden dat alleen meiden panty kunnen aan trekken, vind dat moet normal worden dus dat je als jongen ook een panty aan kunt doen zonder dat het raar is zonder dat je iedereen raar aan kijkt, panty's moet voor iedereen worden.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag ze ook regelmatig.
    Mijn vriendin vindt het ook chill.

    Voorkeur panty's zijn die van de Hema. Gloss... het gevoel alleen al is super fijn..

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb laatst mannen panty’s gekocht merk Adrian’s panty’s, heb ze gedragen maar dames panty’s van oroblu zijn veel leuker om te dragen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zie dat er een aantal jongens ook panty’s dragen.
    Komt dat (hier) nog veel meer voor?

    Doen jullie dan allebei een panty aan? En dan alleen thuis of gaan jullie er ook mee weg?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn vriend en ik zijn allebei panty liefhebbers en doen ze samen dragen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb haast geen sokken in mijn lades niet meer, zeker nu ik op me zelf woon draag ik altijd panty’s,

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag zelf best vaak panty en ik heb mijn broertje eens betrapt in een panty. Hij schaamde zich maar ik heb niets tegen ouders gezegd

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Die draag ik ook wel m19. Ik ben nu eenmaal gek op dat stukje bloot been. Tip: als je je benen met bodylotion of handcrème insmeert waar de siliconen randjes komen blijven ze doorgaans wel een aantal uren goed zitten. Nadeel is dat je ze niet aan kunt als je rokje te kort is, tenminste als je er niet te sletterig bij wilt lopen. Al noemt mijn vriend dat weer een voordeel.

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten