Skip to content
56 reacties
6430 weergaves

Schokken vagina

Heb een vraag waardoor het komt dat ik na gemasturbeerd te hebben (met dildo) daarna rondom de vagina erg ga schokken en met de benen ligt te trillen,vind dit heel eng en heb er zelf geen controle op.

16 jaar
1 jaar geleden

56 Reacties

  • soms met paardensport heb ik het(nog steeds)vanaf dat ik 13 jaar werd begon dat samentrekken van de schaamstreek bij mij maar ook met turnen wat ik een geweldige sport vind ik baalde ervan dat ik daar "kletsnat"van werd bij een bepaalde beweging.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Vet vervelend vind ik dit!
    Ik krijg ook nog dat witverlies erbij als ik bij de fitness op een toestel zit. over het (schokken) rondom mijn schaamstreek wil ik het niet over hebben dat begrijpt iemand die dit heeft denk ik wel!

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • zelfde dan bij jongens,jullie noemen dat schokken maar ook bij jongens heb je dit het heeft gewoon te maken dat je bloed door de penis of vagina stroomt en bij opwinding zwelt dat op lijkt enger dan het is!

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb sinds ik ongesteld ben dat ik mijn hartslag voel rondom de vagina dit voelt als zijnde schokken en soms ook over me hele lichaam bij opwinding.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Van nature kan je gaan trillen,schokken en zelfs je hoofd achterover gaan wat ervoor zorgt dat je partner nog meer opgewonden kan raken dus het is een heel normaal iets wat ook bij seks hoort,als je nooit seks heb gezien bij mensen lijkt het eng.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ben ervoor bij de dokter geweest omdat ik er geen raad mee wist en het vet eng vond.mij is alles uitgelegd en me geen zorgen hoef te maken .zoals de dokter zegt is dat het komt door je bloed wat je vagina doet zwellen als je opgewonden ben op een moment en daarna gaat ontspannen,als je vragen heb erover ga dan even naar je dokter.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Goh meiden, wees blij dat je zo heftig klaarkomt. Dat je daarbij schokken, trillingen enz. voelt is voor een jongen als je later met hem neukt juist zo'n fijn gevoel dat hij er ook vaak door klaarkomt. Jij kan dat voelen omdat zijn pik dan nog wat dikker en harder wordt voordat hij spuit, dus het werkt dan samen met jou en dat lijkt me ook de bedoeling, toch? Niks vreemds of beschamends dus.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Kan zijn dat je teveel inspant tijdens je seks en daarna het loslaat dat zorgt dat je vagina gaat trillen en of schokkende bewegingen maakt,zelf had ik dit al op mijn dertiende dus niets om je zorgen overste maken.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Meestal nadat ik gesport heb maar niet altijd gaat mijn vagina (licht)schokken en word dan nat zeg maar waarvoor ik uit voorzorg wel een inlegkruisje gebruik.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb het alleen bij opwinding dat mijn vagina wat spiertrekkingen krijgt en dan nat gaat worden maar niet zomaar met fietsen of zo.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb dat gehad van zwarte panty,s door opwinding was mijn vagina eerst nat en daarna begon dat schokken maar heb en had er geen hinder van.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind het vet lastig als ik naar en van school fietst enzo dat schokken daarna van m,n vagina.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij de fitness als ik op de “roeiboot” heb gezeten krijg ik daar last van maar niemand merk dat gelukkig maar ik voel wel dat ik daar een beetje tintelingen krijg.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb dat tijdens het squirten dat mijn vagina een soort spiertrekkingen krijgt maar weet niet of het bij schokken hoort het gaat zeg maar op de hartslag pulsen maken of hoe zeg je dat,vind het soms best er eng uitzien.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ach,denk niet dat je de enigste ben die “naschokt”als je klaargekomen ben dat heb ik en natuurlijk ook jongens zo het is een onderdeel van opwinding en dit zorgt nou juist voor de positieve ontlading bij ons mensen.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • echt schokken kan ik niet zeggen maar ik voel mijn hartslag als ik net klaar ben en dan is het net dat je spiertrekkingen hebt daarna.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Vet raar is dat als ik mij aftrek en sta te schokken,dit is sinds ik zaad heb was eerst een beetje geel en daarna wit sperma lees dat meisjes dit ook doen maar best wel indruk gemaakt voor het eerst.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • We hebben een paard de afgelopen tijd merk ik dat ik met de draf een soort van pulsen krijg bij me vagina kan niet goed uitleggen hoevdat is maar lastig is het zeker

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Met het gebruik van enkele fitness toestellen krijg ik kleine kortdurige samentrekkingen rondom mijn vagina en daarna voel ik pas dat witte kleverige vocht schaam me er vet voor omdat ik bang ben voor doorlekken en vieze luchtjes.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik denk dat dit er gewoon bij hoort meisje maar zal van persoon wel verschillen,ik weet niet beter dat mijn spieren rondom de vagina heel erg pulseren en ik daarna nat wordt om eerlijk te zijn vond ik het de eerste keer best eng maar denk zo dat dit bij elk ander meisje ook zo is,wens je veel plezier en vreugde toe uiteindelijk kan je daar toch van genieten.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten