Skip to content
12 reacties
836 weergaves

Nog niet ongesteld

Ik ben inmiddels al 19, maar nog steeds niet ongesteld. Is dit erg?

19 jaar
1 jaar geleden

12 Reacties

  • Aan ts
    Hoe is het nu? Weet je al wat er met je is dat je nog niet ongesteld bent geworden?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Wel heel laat. Had ik ook. Ben doorverwezen naar de kinderarts, die onderzocht of je voldoende hormonen aanmaakt.Toen ik de uitslag kreeg was ik de de volgende week ingesteld

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Bedankt voor de tips!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • phoe is lastig ga naar de huisarts vraag dat je door verwijzen kan worden naar de gynaecologe.Er kan wel wat aan de hand zijn o.a.Traag werkende schildklier kan effect hebben op je hormoonhuishouding.Als je wel buikpijn hebt kan het met glutenintolerantie te maken hebben.Als je vaginale droogheid hebt met (nachtelijke) zweetsessies misschien vroegtijdige overgang. PCOS zijn je hormonen (oestrogeen, progesteron en testosteron) niet in balans, waardoor er geen of onregelmatige eisprongen plaatsvinden.Andere symptomen van PCOS zijn haargroei op verschillende plekken op je gezicht en borst, moeite met afvallen en mogelijke vruchtbaarheidsproblemen.Of je kunt zwanger zijn.Wat zegt jouw moeder dan.Veel succes

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Overgewicht ( sorry) kan ook een oorzaak zijn.
    Maak gewoon een afspraak bij je huisarts voor de zekerheid. Beter zekerheid dan zo door blijven leven.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @M19, inderdaad naar de huisarts. Deze zal je vermoedelijk doorverwijzen naar het ziekenhuis, bijv. voor bloedonderzoek en/of een echo- onderzoek.
    Lees anders dit eens door:
    https://www.thuisarts.nl/vaginaal-bloedverlies/ik-ben-nog-niet-ongesteld#:~:text=Je%20kunt%20dan%20kiezen%3A,niet%20meer%20naar%20de%20huisarts.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee ben zeker niet mager, zou eerder het tegenovergestelde zeggen haha. Heb ook nergens last van qua buikpijn enz. Vindt het niet heel erg natuurlijk ;) zelfs zonder klachten dus ook beste om naar de huisarts te gaan? En wat zouden die eventueel doen?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ben je erg mager, is je lichaam wel veranderd buiten de lengte? Hiermee evht naar de huisarts kan best een probleem zijn dat verder gaat dan menstrueren

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Dit is niet heel normaal dat jij het nu nog niet bent geworden. Heb je het nog niet eerder aan je huisarts verteld? Er kunnen medische oorzaken zijn, maar ook als je veel sport of iets te mager bent.
    Wij zijn geen artsen hier, dus bezoek liever je huisarts.
    Misschien wil je het hier ook vertellen als jij de oorzaak weet. Er kunnen meer meisjes zijn met dit probleem.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Erg weet ik niet, op zijn minst opvallend. Ik raad je aan een keer langs de huisarts of andere specialist te gaan. 19 is namelijk wel erg laat lijkt mij. Het kan natuurlijk zijn dat er niks aan de hand is en je gewoon een uitzondering bent, maar mocht er wel iets zijn is het wel fijn om het te laten onderzoeken. Ik weet dat de kans bestaat dat je wellicht geen baarmoeder hebt. Ik ben geen expert dus ik weet niet hoe groot die kans is (waarschijnlijk klein), maar ik weet wel dat de mogelijkheid bestaat.
    En wat mij betreft hoef je je niet te schamen voor het feit dat je nog nooit ongesteld bent geweest, iedereens lichaam werkt anders.
    Veel succes!

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Geen gedoe met buikpijn en maandverband, lijkt me heerlijk. Maar nee, is niet normaal, en kinderen krijgen wordt ook lastig. Dus, even naar je huisarts.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Dit is een vraag waarmee je naar de dokter moet.

    16 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten