Skip to content
6 reacties
766 weergaves

Ik wil wat met een jongen en dat gaat lukken.

Ik ben helemaal groen op wat kijken en voelen met jongens toen ik 15/16 was. Toen kwam corona en deed ik mijn eindexamen en meeste vrienden eie ik niet meer. Ik wil dus met jongens wat doen. Wat moeten we samen bepalen. Ik ben niet preuts dus er zijn geen beperkingen, maar een vaste relatie hoeft niet. Het moet wel een leuke zijn en die heb ik nu gevondenen die wil wat. En nu doe ik het echt in mijn broek want ik ben bang dat ik het verknal. Ik bedoel ik hou niet van hem maar dat hou ik niet tegen. Ik wil met hem experimenteren maar ik ben groen en hij misschien ook wel. Allebei alles uit denk ik aan en dan zien we wel, maar nog niet vandaag want dat vindt hij mogelijk te vlug. Praten met hem over alles gaat goed, dus ik kan over mijn onervarenheid eerlijk vertellen, dat moet denk ik toch. Help.

19 jaar
1 jaar geleden

6 Reacties

  • Ik herken dat dus het komt wel goed met jullie. Vergeet niet dat bij hevig knuffelen als jullie dat nog met je broek aan doen het bij hem verder kan gaan dan een stijve. Op zich niet zo erg want dan moet je alleen je broek en boxer thuis in de was gooien. Maar ik moest haar ouders nog gedag zeggen, dus dat was even een probleempje.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik wil ook wel echte liefde @j18. Ik sta daar helemaal open voor. Hij ook. Maar ook wel verder dan zoenen. Maar seks zonder helemaal samen en verliefd te zijn kan nog wel. Omgekeerd gaat niet goed. Dat eerste zou dan fwb zijn.
    Hij was ook niet voor niets de eerste jongen, waar ik op af ging. Ik denk echt niet alleen aan seks. Smorgens wakker worden met hem naast me is ook iets waar ik van droom.
    Zo zal hij zich ook een beetje gevoeld hebben@j19. Ik ga hem vlug duidelijk maken dat ik nat was. Vanavond gaan we vast weer zoenen en heviger knuffelen. Als het ter sprake komt zeg ik dat al. Hij hoeft zich bij mij nergens voor te schamen.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Wij hebben onze liefdesrelatie ook samen met seks opgebouwd en dat is heel goed gegaan. Het doen van seksuele dingen is behalve lekker ook intiem en een vorm van vertrouwen in elkaar. Ook ik kreeg van zoenen en tegen elkaar voelen een paal. Als jongen ben je dan bang om als oversekst gezien te worden. Erg goed dat mijn vriendin zei dat ze nat begon te worden. De paal werd er alleen harder van, maar dat was toen niet erg meer. Gewoon rustig verder gaan.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Zorg er dan wel voor, als jij niet naar een echte relatie over wilt gaan, dat hij dat ook goed begrijpt. Je wilt niet dat hij die gevoelens wel voor jou heeft en ook echt liefde verwacht als jij alleen wilt experimenteren.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Natuurlijk heb ik daar veel aan@ander meisje 19. Toch mag het van mijn met seks gelijk oplopen met andere dingen van onze relatie. Ik voel me wel heel goed met hem. En dat ik nog met niemand echt seks heb gehad heb ik er al uitgegooid. Het praten over seks begon moeilijk maar ineens kwam hij los en werd hij grappig. Hij is nog niet verder dan zoenen gekomen.
    Dat was dus een mooi begin toen hij naar huis moest. Lekker lang en niet tongen maar wel met tong puntjes tegen elkaar.
    Ik kon niet laten om op zijn broek te letten en ja hoor. Ik ook maar dat zag hij niet terwijl hij zich er een beetje voor schaamde. Volgende keer zeg ik het het, maar deze keer durfde ik niet. We gaan dus wel langzamer dan ik eerst wilde. Ik ben hierval blij mee.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Het is helemaal niet erg dat je nog 'groen' bent. En als ik jou was zou ik wachten tot je echt van die persoon houd. seks en experimenteren is veel leuker met iemand waarvan je weet dat het je laatste zou zijn. Dat is uit mijn ervaring tenminste gebleken. Al kies je er wel voor om het met hem te doen zorg er dan voor dat je alleen gezonde angst hebt. anders ben je er misschien toch nog niet klaar voor. En vertellen aan hem dat je nog niks hebt gedaan is een must. Dan weten ze automatisch dat ze voorzichtiger moeten zijn met alles wat ze doen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten