Skip to content
10 reacties
2914 weergaves

Ik heb stiekem gekeken

Vandaag waren we met devouders van mijn nieuwe vriendje naar Den Haag. Daar was een lange file en mijn vriendje moest dringend. Toen hij het niet meer op kon houden heeft zijn moeder een flesje leeggemaakt voor hem om in te plassen.
Dus behalve zijn vader iedereen ogen dicht en gezicht van hem af. Ik zat naast hem en het duurde lang maar toen zei hij dat we weer mochten kijken. Zijn moeder gelijk grappig vragen of ik niet toch had gekeken en ik knipogen dat ik dat wel even had gedaan. Het vervelende is dat ik niet kon laten om te kijken.
We zijn pas vijf dagen met elkaar, dus wat doe ik nu? Gelijk toegeven, het goede moment afwachten of blijven liegen. Ik ben dus onbetrouwbaar, maar dat ben ik anders eerlijk nergens om. Ik wilde het ook niet, maar kon het niet laten.

15 jaar
1 jaar geleden

10 Reacties

  • En ts, wat heb je precies gezien?

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier. Nou dat is goed gegaan. Hij was hier en schaamde zich voor wat er was gebeurd. Daar hoefde hij zich niet voor te schamen, ik moet me schamen. Gaf niet, ik had de echte ook nog niet gezien zei hij. Nu dus wel. Tja daar kan ik gelukkig rustig over dromen, een hele opluchting dat ik er vanaf ben.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik herken mezelf er in meisje 15. 7 jaar ouder maar als vrienden van mijn vriendinnen of van mijn broer of een wildvreemde jongen zich omkleed dan kijk ik altijd per ongeluk. Ik vind dat zo’n heerlijk gezicht en ik heb een zenuw van mijn ogen recht naar beneden. Het maakt niet uit hoe groot of dik, een kleintje uit het koude water heeft hetzelfde effekt. Kan het net als jij niet laten. Ik betaal altijd terug met gelijke munt hoor.
    Ga niet alleen genieten. Verder geen enkele bijbedoeling behalve hem ff zien.
    Wat je moet doen weet ik niet dat hangt van je vriend af.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat is het probleem, gezonde nieuwsgierigheid mag toch op deze leeftijd, volgende keer weer gewoon lekker doen!

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je hem verteld dat je hebt gekeken en hem bij jou laat kijken zal hij het vast niet erg vinden ;)

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Wel fijn dat die moeder een flesje had leeggemaakt om in te plassen beter dan in je broek ik moest ook een keer supernodig plassen en stond in de file met hockey want we speelden uit alleen bij mij was er geen flesje om in te plassen dus had ik in mijn broek geplast de eerste reactie van die meiden was gadver maar de tweede was lief en behulpzaam en die meiden hielpen me in die auto mijn om een droge broek aan te doen ze hebben me wel is vaker naakt gezien dus dat maakte niet uit.

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Zoals iedereen zeg ik snel doen. Je was te nieuwsgierig en je schaamt je daar gelukkig voor. Zeg het hem, hoe je dat aan zijn ouders positief kunt uitleggen weet hij wel. Het gaat om jou en hem.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Vertel het maar eerlijk. Misschien vindt hij het het eerste moment niet leuk. Maar dit wordt een anekdote waar jullie later nog regelmatig om zullen lachen.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja dat dacht ik ook @m17. Het was wel een beetje genant voor hem en dan moet ik zoiets zeker niet doen. 2e probleem zijn zijn ouders. Geweldige ouders, maar als ik toegeef dan gaan die anders over me denken. Zijn moeder is ook wel ondeugend.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Eerlijk zijn. Ik denk dat hij het wel snapt dat keek. Laat je horen wat je gaat doen?

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten