Skip to content
8 reacties
943 weergaves

Fantaseren docent

Vinden jullie het ook lekker om te fantaseren als je je docent in zijn kruis kijkt? Vooral als het een bobbeltje heeft. Dan fantaseer ik wat er in zit of hoe hij zich aftrekt bijv.

15 jaar
1 jaar geleden

8 Reacties

  • Ik staar er niet de hele tijd naar om te fantaseren. Maar als een docent vlak naast mij komt staan met zijn pik voo mij op ooghoogte ongeveer vind ik het wel lastig.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Nou jongens hier, jullie fantaseerden toch ook over tieten? Ik wel tenminste.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Die opmerking over de goede vulling is niet van mij jongen 19. Ik ben meer geïnteresseerd in klein en stevig dan in volume. Niets geiler dan zo’n kleine stevige te zien groeien, al denk ik er maar aan. Sorry moderator het werk is hier saai en stil. Iedereen is naar voetbal of heeft het er over.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @meiden 20 en 22. Ik hoop over 3 a 4 jaar voor de klas te staan en op jullie aandacht, maar voor wiskunde. En dan letten jullie in plaats van op mijn uitleg op mijn bobbeltje en giechelen dat mijn vulling niet goed genoeg (voor jullie) is. Leuk vooruitzicht.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik keek bij alle jongens en leuke jonge mannen naar hun bobbel dus ook op school en op de uni. Fantaseer dan inderdaad over hun piemel hoe die er uit ziet. Dat doe ik nu ik een vaste vriend heb nog steeds. Dat doen volgens mij de meeste meiden. Of ben ik nu oversexed, nee ik zit niet te soppen zo erg is het niet, gewoon leuk een beetje opwindend.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja hoor deed ik ook, met vriendin. Niet bij die oudere mannen maar we hadden ook 2 leuke jonge kerels waarvan 1 wel een goeie vulling had. Bij een saaie les zat je dan een hele tijd voor je uit te kijken en we haalden ons van alles in het hoofd. Hoe hij eruit zag en we deden er in gedachten van alles mee. En maar giechelen samen haha.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • je bent vast niet de enige... en wie weet wat die docent denkt als hij jou ziet ...

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee, dan ga ik in ieder geval niet fantaseren!

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten