Skip to content
85 reacties
5763 weergaves

wanneer voor het laatst in broek geplast of bed geplast en hoe kwam dit

ik heb laatst in mijn bed geplast en 2 dagen eerder had ik ook al in mijn broek geplast.

bed geplast: ik werd wakker maar moest heel nodig plassen maar de badkamer was bezet dus bleef ik nog even liggen en ja toen ging het mis.

broek geplast: ik ging eergister met de trein naar huis vanaf utrecht cs alleen moest heel nodig naar de wc en had geen geld bij me dus kon op station niet naar wc ik dacht in de trein is wel een wc die was er ook maar was defect ik heb die hele rit met mijn benen gekruist gestaan totdat ik het niet meer ophield.

14 jaar
1 jaar geleden

85 Reacties

  • Waarom is dat zo vreselijk voor een man jongen 23? Mijn vriend is ook zo. Ik neem nogal eens dat risico en een enkele keer gaat het mis. Daar moet hij om lachen en verder niets en ik zelf ook. Hij in bijna drie jaar nog nooit en hij zou zich geen houding meer kunnen geven. Een keer moest hij meganodig en kon daar niet normaal over zijn.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Den Haag Outdoor in juni. Ik had heel lang uitgesteld om naar de toiletten te gaan. Daar stond niet eens eens een lange rij, maar door het stilstaan voelde ik het per seconde erger worden en dus ook hoe laat het was. 23 jaar en ik plaste in mijn broek.
    Dat iedereen om mijn heen het zag was nog niet het ergste, maar ik had 3 dagen een nieuwe vriendin die ik het uit moest leggen.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Bedplassen zit bij ons in de familie: mijn zus van 13 slaapt nog steeds met een luier. Mijn zus van 17 en ik niet meer, maar wij plassen soms ook nog in bed. Wij hebben een waterdicht onderlaken en daarover een badhanddoek die van links naar rechts gespannen is en onder onze matras vastzit, onder onze billen. Als ik dan in bed plas, wordt enkel die handdoek een beetje nat, hij zuigt alles op. En mijn onderbroek natuurlijk. Meestal gebeurt het per ongeluk en ben ik al aan het plassen voor ik wakker wordt. Maar ik geef toe, soms ben ik te loom en te slaperig om op te staan, en dan plas ik wel eens bewust in mijn broek. Het wordt niet koud onder mijn dons, het voelt alleen een beetje nat zoals in een bikini zwembroek, en daarna kan ik gewoon voortslapen.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @m13. Ik heb net als jij ook een keer pech gehad dat het te lang duurde. Jij had dan weer het geluk dat dat meisje er was.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Uitstappen mag ook niet. Mijn broer heeft toen hij heel erg moest gevraagd aan de chauffeur om even te stoppen en hem eerder uit te laten stappen.
    Dat mag hij niet want hij mag alleen bij haltes stoppen.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • @m16. Je hebt dan geen andere keuze dan het ophouden tot de halte zolang dat je lukt. Daarna kijk je wel weer lang uit dat je niet met een volle blaas in de bus of de trein stapt.
    Goed dat je hem geestelijke bijstand hebt gegeven, meer kan je dan niet. Of je moet hem willen helpen met afknijpen haha

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • M16 dan heeft die jongen nog geluk ik moest vrijdag ook met de bus naar huis was 40 minuten duurt en moest al plassen de drang werd steeds groter een meisje van een paar jaar ouder zag ik nodig moest en ging naast mij zitten en begon ook te wiebelen met haar benen om te laten ziej dat zij ook nodig moest na nog een kwartier kon ik het niet meer houden en hoorde ik het op de grond kletteren ik zag opeens dat zij haar benen wijd dee en het gewoon liet lopen zodat ik me minder hoefde te schamen.

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Iedereen heeft het denk ik wel eens dat je hee erg moet en dat er geen wc is. In de trein is er normaal wel eentje. In de auto en de bus zit je dan opgesloten. Maandag was er een jongen uit mijn klas die ook dezelfde streekbus heeft naar huis die zo nodig moest. Hij werd een beetje stil en dat is niet normaal voor hem. Zat wat te trillen en ik dacht dat hij koorts had. Toen ik ernaar vroeg zei hij dat hij vergeten had op school te plassen.
    Geen leuk ritje voor hem. Voor mij ook niet, want ik was net zo bang als hij dat hij het in zijn broek in de bus zou doen. Hij was uiteraard als eerste uit de bus en ik was blij hem bij een boompje te zien staan. Woensdag vertelde hij mij dat hij nog nooit zo opgelucht was geweest want hij kon het geen minuut langer houden. Dat had dus ook mis kunnen gaan, dan moet je er gewoon geen drukte om maken dan gaat iemand zich te veel schamen en dat is niet nodig.Zo’n foutje maken we ooit allemaal wel.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb dat zelf nooit. Ik heb een grote blaas, sterke sluitspieren en ben fors geschapen. Ik kan het dus altijd wel ophouden ook al is da aandrang heel erg groot. Een toilet in de trein of op het station gebruik ik nooit. Maar voor mijn vriendin is dat anders en voor ts ook. Ook jongens die jong zijn of klein geschapen hebben dat. Als dat tegen zit doet ze het in haar broek. Ik ben de laatste die daar vervelend over doet. Daar kun je dan niets meer aan doen.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • In het tuinschuurtje gewacht tot moeder weg was. Boven me gewassen en broek en boxer weggegooid een paar straten verder. Zonde maar ik kon dit niet zeggen.

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Precies wat ik bedoel m17. Niemand bedoelde het echt vervelend maar laat me ongemerkt naar binnen en alles weer fris en fruitig maken. Als ik terugkom van de kapper krijg ik minder aandacht. Maar ik kon er mee leven en om lachen en dat moet ts ook, zelfs om die meiden. Op een dag pissen ze ook in hun broek.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • @ M18. Kon je die buurvrouw niet snel voorbij? Zij kan toch ook even doen of ze niets heeft gemerkt als jij een probleem hebt.
    Hier thuis ook weleens iemand die thuis kwam en gelijk ging douchen, dan vraag ik ook niets. Dat is mijn zaak niet.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ach joh lach er om. Ik moest een paar maanden geleden op de fiets zo nodig. Ook het bijna thuis verhaal maar toch nog bijna alles in mijn broek.
    Net nog de buurvrouw bij het tuinhekje. Heb je in je broek geplast? JA.Nou ja kan bij de beste gebeuren meid.
    Binnen gelijk de badkamer in, daarna broek, slip en sokken in korte was en ik in mijn jogging. Broertje uit zijn kamer. Giegelend, heb je in je broek geplast? Ja. Hoe kwam dat ?
    Eindelijk is de droger klaar, komt net mijn moeder thuis. Heb je alleen dat gewassen ? Heb je in je broek geplast? Enzovoort.
    Later komt mijn vader thuis. Biertje. Is hier nog iets gebeurt.
    NEE HELEMAAL NIETS. Mijn moeder lachend. Ze is wat pissig, ze had in haar broek geplast. En als er nou iets is dat je liever ongemerkt alleen doet en niet aan herinnerd wil worden is het dat wel.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • En wat vond je moeder er van?

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • @m23, die vieze broek is ook het probleem niet. Het is de schaamte dat je ouder dan 6 bent en het in je broek hebt staan doen en er zijn meestal wel anderen die dat gezien hebben al is het je moeder toen je zo thuis kwam. Ik heb toen nog net niet staan janken. En dat alleen maar omdat het alles nog beschamender had gemaakt.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je onderweg naar huis bent zie ik het probleem niet. Ik neem aan dat je daar een douche en een droge broek hebt. Niets aan de hand dan.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Het liep keihard door en voor ik thuis was moedt ik zo erg dat het ineens kwam.. 19 jaar maar niets meer aan te doen. Dit is het 4e topic waar ik dat eerlijk meld. Komt steeds terug net als dat ik meld dat mijn piemel klein is. Kan ik ook niets aan doen.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee echt nooit. Mijn moeder had een vermoeden maar zei haar glashard dat ik het ook niet meer ophield. Dat zou even later toch zijn gebeurd, alleen had ik het dan net gehaald. Hij had klote pech dat we er niet 5 minuten eerder waren. Ik zag hem vechten, dat was echt heel zielig.Hij had me al ingefluisterd dat hij bang was dus het is goed zo, blij dat ik het deed. We hebben het er niet meer over.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @m14
    Dat kan gebeuren. Mijn broertje viel een paar maanden geleden van de trap en toen was zijn onderbroek ook nat.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat lief van je meisje 16. Ga je hem dat nog vertellen of laat je het altijd zo?

    22 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten