Skip to content
15 reacties
2498 weergaves

Klaarkomen aan zien komen

Ik heb mijn vriendje wel afgetrokken en wil ook pijpen proberen. Maar ik wil echt niet dat ie in mijn mond spuit. Dus heb ik een vraag of je kan zien aankomen dat hij gaat spuiten.

15 jaar
1 jaar geleden

15 Reacties

  • Als je het vaker doet voel, hoor en zie je het wel aankomen. Beter is dat hij het aangeeft om het zeker te weten. Overigens is het niet vies om het in je mond te krijgen en door te slikken. De eerste keer vooral raar

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • M15 wellicht kan je vriendje signaal afgeven als hij bijna klaarkomt. Dan kan hij zijn penis op tijd uit je mond halen. Mijn vriendin zegt dat je sperma een aantal keren moet proeven. Dan wen je er vanzelf aan en ga je het mss wel lekker vinden;) probleem ook opgelost.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Op internet zie je soms dat ze de ballen met een touwtje afspannen maar dat lijklt me ook onbetrouwbaar om het sperma tegen te houden want die jongens spuiten als nog

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Spierspanning en schokken zijn idd signalen. Bij mezelf merk ik dat ie vlak voor het klaarkomen iets harder wordt. Soms trekken de ballen ook op naar boven. Maar je moet daar maar niet op vertrouwen. Maak gwn afspraken en je moet er van op aan kunnen dat je vriend je waarschuwt. Hij voelt het echt wel aankomen. (Afknijpen van zaadleiders lijkt me erg pijnlijk en is zinloos, het sperma is al onderweg nl).

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • @M18

    Als je de zaadleider afknijpt dan zal je toch nog het prostaatvocht in je mond krijgen als hij klaarkomt.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat is bij elke jongen anders. Als je je vriendje aftrekt moet je eens goed letten op hoe hij reageert als hij bijna komt, dan kun je daar rekening mee houden bij het pijpen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Zover als ik weet is dat een jongen zijn spieren gaat spannen en sneller gaat ademen waarbij hij rood wordt en als hij klaarkomt weer ontspant waardoor hij gaat schokken.
    Mijn vriendje zegt dat hij geen controle over zichzelf heeft tegen dat hij klaarkomt ik durf niet hem te pijpen daardoor want ik wil er niet aan denken om zijn sperma in mijn mond te krijgen dus het is goed om even te informeren!

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Helpt het ook niet om de zaadleider even af te knijpen? Dit zit geloof ik net aan de achterkant van de ballen

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • @m17 nou de eerste beste jongen die in mijn mond komt als ik gezegd heb dat ik dat niet wil is voor de laatste keer gepijpt

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @meisje 15 ben dat niet met jou eens want jongens zijn wat dat betreft onvoorspelbaar en ze zeggen er niet bij dat ze klaarkomen want op het moment dat ze dit doen zijn ze nogal temperamentvol en hebben dan geen controle over hun eigen lichaam op dat moment als ze hun kwakkie maar kunnen lozen dat staat bovenaan.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Je kan het vaak wel horen. Zwaarder ademhalen, kreunen en zo. Het gaat bij iedereen anders dus het beste kan hij je gewoon waarschuwen als hij bijna komt.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Je kan dat toch gewoon tegen hem zeggen? Hij voelt het sowieso aankomen.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Echt zien aankomen doe je dat niet maar waar je op moet letten is op zijn spierspanning is bij iedere anders maar meestal gaat een jongen een beetje kreunen waarbij hij begint te schokken dan moet je gaan oppassen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik snap heel goed meisje 15 dat je dat vies vind,waar je op moet letten is de spierspanning( beetje gaan schokken) en ademhaling wat toeneemt de eerste keer kan je beter trekken en zeker niet pijpen zo leer je daar het beste mee omgaan,je komt er vanzelf achter hoe hij reageert,succes ermee geniet van elkaar zou ik zeggen!

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb eerst een of twee schokjes in piemel vooraleer ik spuit.
    Misschien is dat ook zo bij hem, je kan eens proberen om hem af te trekken en zien wat het wordt.

    16 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten