Skip to content
7 reacties
1039 weergaves

Vriendje wilt geen seks

Hoi mijn vriendje en ik zijn al 1 jaar met elkaar en we hebben al een paar maanden seks maar tegenwoordig wilt hij niet meer. Normaal hebben we elke dag seks met elkaar maar afgelopen weken is dat teruggelopen tot 4 keer per week. Ik begrijp niet waarom als ik initatief neem door op hem te gaan zitten dan zegt hij dat hij even geen zin heeft en gaat dan andere dingen doen. Zou hij misschien vreemd zijn gegaan en daarom doet hij dus zo.

18 jaar
1 jaar geleden

7 Reacties

  • Gaat er niet om of dit veel of weinig is maar dat zij duidelijk vaker zin heeft dan hij. En dat zie ik het toch fout lopen want seks is een gezonde basis voor een relatie, net als trouw en respect.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb snel even op internet gezocht. Hier copy en paste van "gezond.be":

    -----
    Seks en cijfers

    Laten we eerst beginnen met het feit dat "moeten" eigenlijk niet het goede woord is op deze vraag. Seks moet natuurlijk niet, maar is een leuke bijkomstigheid als je daar beide zin in hebt. Van mensen tussen de 15 en 71 jaar heeft slechts gemiddeld 23 procent elke week seks met een partner. Daarnaast heeft ongeveer 33 procent maximaal eens per week seks en 21 procent maximaal een keer per maand. De laatste 23 procent die overblijft, heeft in het laatste half jaar geen seks met een partner gehad. Misschien denk je, als je deze cijfers leest, al wat positiever over de frequentie van de seks met je partner.
    -----

    Dus je zit ongeveer 10x boven het gemiddelde...

    Misschien wat meer masturberen, om de druk eraf te halen? Zodat je er meer van kan genieten als je allebei echt goesting hebt?

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Meisje18. 4x per week is toch prima? Was het voor mij maar zo'n feest. Ik zou wel met jou willen ruilen op dat gebied, bij wijze van spreken. Ik heb nu helaas even geen jongen meer, maar ik verlang wel enorm naar een jongen.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • 4x per week als je een jaar samen bent is niet raar hoor plus het kan prima zijn dat hij druk is in zijn hoofd en dat is funest voor je libido

    Ook heeft niet iedereen de wens voor dezelfde frequentie heeft niks met vreemdgaan te maken day is denk ik iets wat je roept uit onzekerheid

    Praat erover op een niet bed moment wat jullie wensen zijn

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Je moet beseffen dat vier keer per week nog steeds ontzettend veel is. De meesten doen het echt niet zo vaak. Er is niets mis met het zo vaak te doen, maar je moet het niet als raar nemen dat hij niet elke dag wilt. De meeste mensen masturberen zelfs niet zo vaak, dus laat staan seks hebben. Het ligt dus zeker niet aan jou. Het hoeft gewoon niet elke dag. Seks is inderdaad iets dat met "zin hebben" te maken heeft, en bij sommige mensen betekent dat 1 keer per week, bij anderen (zoals bij jou) is dat een stuk vaker.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Je doet net of 4x per week weinig is. Op een geven moment ga je volgens mij ook andere dingen doen dan alleen maar seks. Lijkt me heel normaal na een jaar.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Beste TS, ik denk dat je voordat je overhaast conclusie gaat trekken eerst in gesprek moet met je vriend. Je kan hem prima vragen waarom hij minder zin heeft in seks. Soms kan het liggen aan dat hij onzeker is, de spanning weg is of dat de condoom vervelend zit door de maat ofzo. Het is tussen mij en mijn vriend ook weleens voorgekomen dat een van ons minder zin had, maar dit kon altijd met een eerlijk gesprek opgelost worden.
    Ik hoop dat dit ook voor jullie geldt??. En dat het allemaal opgelost kan worden

    18 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten