Skip to content
25 reacties
4633 weergaves

Afgetrokken door meisje


Hoi ik ben afgetrokken door een meisje dat ik ken van toen ik nog op de basisschool zat. We waren op mijn kamer een film aan het kijken en ze begon heel flirterig te doen met haar handen over mijn benen en mijn schouders te wrijven en uiteindelijk ging ze naar mijn penis toe en deed mijn boxer omlaag en trok me af. Ik ben niet single maar heb al een vriendin en dit meisje was vroeger toen op de basisschool ook al heel erg op mij. Ik vond het eerst wel leuk dat ze sexuele spanning creerde in het begin maar achteraf gezien was dit fout ook dat ze me aftrok en liet klaarkomen leidt er nu toe dat ik me schaam. Wat kan ik het beste doen haar op afstand houden voortaan en verbergen wat er is gebeurd voor mijn (echte) vriendin?

16 jaar
1 jaar geleden

25 Reacties

  • Ik ben maar 12 ik weet niks maar ik zou het wel opbiechten en bv een cadootje geven ofzo (niet slijmen)
    En met dat meisje zou ik gewoon niet omgaan gewoon negeren en als ze gaat flirten zeg dat je een vriendin hebt

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • TS, kom op zeg. Heb jij dan helemaal geen zelfwaarde?
    ZIJ komen naar jou toe. ZIJ nemen initiatief.
    Heb jij dan zelf geen hersens en geen eigen wil? Jij bent er toch telkens ook zelf bij!
    Toon eens wat zelfbeheersing, en denk eens na over respectvol met jezelf en met hen omgaan.
    Je bent dan misschien niet verantwoordelijk voor de gevoelens die bij je opkomen op zo een moment; je bent in elk geval WEL verantwoordelijk voor welk gevolg je vervolgens aan die gevoelens geeft in die situaties.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier, J18 trio lijkt me niet realistisch. J21 ze komen gewoon naar me toe en dan gebeurt het hun nemen initiatief en ze gaan steeds verder merk ik in de vorm van mij blinddoeken en vastbinden

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Doe je het wel veilig op z'n minst? Echt een rare situatie hoor... met beide meisjes seksen, terwijl 1 je vriendin is of was... moet je niet willen. Het is ook geen wedstrijdje toch?!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Sex met beide meiden apart terwijl ze het wel van elkaar weten? Gouden kans om er een trio van te maken!

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier. M16 intussen al een maand verder en ikheb met dat meisje seks gehad. 3 dagen erna heb ik seks gehad met mijn echte vriendin. ze heeft me ook geconfronteerd en zei dat ze wist dat ik seks heb gehad met haar dus ik heb het toegegeven. de dagen erna heb ik afwisselend seks gehad met beide meisjes alleen nu lijkt het alsof ze proberen te zien wie ik het leukste vind ze gaan heel ver met seks . ik weet niet of ik met beiden zo door wil gaan ik heb nu 2 sekspartners en het word allemaal ene beetje teveel

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Aan ts
    Tot hoever zijn jullie al gegaan? Want je zegt dat jullie allebei al naakt waren en jij niet meer kon stoppen. Ik denk dat jij ook heel erg op haar geilt, maar het niet toegeeft. Dit gaat zeker fout lopen met je huidige vriendin als jij niet stopt met dat meisje. Ik denk dat jij teveel nadenkt met je jeweetwel daar beneden en niet met je verstand.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • J23, daar ben ik wel mee eens als het om een zoen gaat of zoiets. Je laten aftrekken vind ik toch niet iets wat je kunt verzwijgen. Ik denk ook niet dat hij echt inziet dat hij fout bezig is geweest als je zijn teksten leest.

    J17, als je nog een beetje kans wil maken bij je vriendin moet je echt kappen met dat meisje. Dus haar niet meer zien, niet samen fietsen, geen vrienden. Gewoon helemaal kappen.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Jij bent een “grote” jongen van 16 jaar oud, als je het ene kunt handelen, kun jij dit ook, ben het dan ook helemaal eens met m15!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • @ts, als jouw vriendin dat meisje kent dan gaat ze er 100% achter komen. En denk je nou echt dat je nog vrienden kunt zijn met de meisje. Zo werkt dat niet.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Is er een risico dat dat andere meisje het gaat doorvertellen en dat jouw vriendin het ooit te weten komt? Dan is het sowieso beter open kaart te spelen. Maar als jouw vriendin het niet te weten gaat komen en jij zelf ook je fout beseft en dit niet weer gaat doen, dan kun je het misschien beter verzwijgen. Wat niet weet, wat niet deert. Misschien een controversiële mening, maar lang niet iedereen wordt er gelukkig van om alles te weten, en wellicht maak je je vriendin nodeloos verdrietig door het op te biechten.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Oke M15 ik vertel het wel want als het klopt is wat jij zegt word dit allemaal doorverteld. Mijn vriendin heeft dat meisje ook al meerdere keren in mijn buurt gezien en wat het allemaal erger maakt is dat ze de laatste weken telkens maar met mij naar huis wil fietsen want we wonen in dezelfde straat en ze zoent me ook best vaak bij mijn thuis in de fiets schuur en geilt op mijn stijve dan gaat ze me helemaal zitten opgeilen en heeft me een x uitgekleed en zichzelf ook dan lukt het me niet om te stoppen. Hoe kan ik haar duidelijk maken dat ze moet stoppen zonder haar te kwetsen maar gewoon als vriend te hebben ik weet dat ze sex wil ze is ook nog eens 2 jaar ouder dan mij

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Helemaal eens M15... wees een vent en vertel eerlijk wat er gebeurd is.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Je moet hiervan niets aan je vriendin vertellen. Je hebt toch lekker kunnen klaar komen omdat het meisje jou heeft afgetrokken.!

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Sorry hoor maar je bent nu excuses aan het verzinnen. Eerst leg je de verantwoordelijkheid bij het meisje en nu bij je vriendin ( ze gaat het niet door de vingers zien daarom vertel ik het niet). De vraag is gewoon wat voor persoon wil je zijn? Ik zou niet kunnen leven met mezelf als ik zo zou liegen tegen iemand waar ik gek op ben. En heel eerlijk als ze je heeft afgetrokken, ze weet dat je een vriendinn hebt èn is gek op jou dan heeft ze het al allang tegen anderen gezegd. Meisjes vertellen dat soort dingen tegen vtiendinnen ( die het ook weer tegen hun vriendinnen vertellen) Hoe kut is het voor jouw vriendin als ze dit van iemand anders hoort

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon zwijgen is het beste. Maar als dat andere meisje het tegen je vriendin zegt dan hang je wel met je ballen tegen de muur genageld vrees ik

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoe groot is de kans dat dat meisje het gaat vertellen tegen jou vriendin? Ze kan het ook als dwangmiddel gebruiken om met jou nog meer te doen. Tot aan sex met haar.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben bang dat mijn vriendin het niet door de vingers zal zien en durf het niet te vertellen en het andere ding is dat dat meisje letterlijk in mijn straat woont en we zitten ook beiden op dezelfde middelbare school wel in andere klas maar ze flirt al langer met mij als ze me ziet met aanrakingen en soms schuurt ze ook dicht tegen me aan of fluistert in mijn oor om een keer af te spreken. Dat heeft er allemaal toe geleid dat dit nu gebeurd is. Mijn echte vriendin kent dit meisje ook en weet dat ze op mij geilt ze heeft haar geflirt ook gezien en doet daarom altijd heel afstandelijk tegen haar enzo. En ik weet niet of mijn vriendin erachter zal komen dus misschien kan ik beter niks doen

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee joh niks vertellen. Hoe groot is de kans dat je de rest van je leven bij haar zal blijven? Dus beetje onnodig om dit te gaan vertellen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Je moet het zeker vertellen aan jouw vriendin. Dat het gebeurd is, hoe het gebeurd is en dat je er achteraf mega veel spijt van hebt. Dat is de enige kans om jouw verkering te redden... als jouw vriendin er ooit achter komt en je hebt het niet verteld, is het zeker voorbij. En dat verdient ze niet, jij bent vreemd gegaan en moet open kaart spelen.

    21 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten