Skip to content
10 reacties
1494 weergaves

2e date met jongen, volgende in bed graag.

Zo makkelijk is dat dus niet. Ik had een date met een jongen die is geregeld door mijn beste vriendin. Wist dus al veel van hem en omgekeerd. Eerst keer twee glazen gedronken en tapas daarna 1 zoen en naar huis. Nu klein etentje bij Thai, 1 zoen, toen hem uitgedaagd om langer te zoenen. Dat stopte hij (kreeg stijve, maar hij zei niets haha. Zit dus wel goed, maar schiet niet op. Volgende keer wil hij naar theatervoorstelling en dan ergens wat drinken. Hij is het dus heel netjes aan het opbouwen, het was mij al verteld dat hij heel netjes is. Zo sta ik dus droog tot volgend jaar. Ben er dol op om van alles met hem te doen maar volgende keer graag na voorstelling bij mij thuis nog een borrel en een voorstelling in bed. Zoals ik het hier zeg kan dus niet maar hoe wel? Ik wil niet overkomen als iemand die na 2 keer met een man naar bed gaat, maar ik weet van mijn vriendin al dat hij een goeie jongen is en je hoeft dat toch niet voor het laatst te bewaren. Hoe pakken jullie dat aan.

21 jaar
1 jaar geleden

10 Reacties

  • M21

    Had hij die derde keer ook weer een stijve? Wellicht omdat hij het wel heel spannend vond. Is ook niet niks als een leuke meid op je is....

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Weer gezoend! Stopte hij weer toen hij een stijve kreeg?
    Goed dat jullie samen overleggen over wat je wil. Ook over wat je nog niet wil doen.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik had het hier wel gelezen en dacht dat wordt niks. Maar dat ga je ook niet zeggen want wat wel wist ik ook niet. Goed dat jullie de regie samen nemen. Toch niet al te vlug gaan.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Bedankt jongens, inzicht hoe jongens er naar kijken is heel belangrijk voor me. Het liep ineens heel anders, want hij wilde met me praten dus afgesproken in tapas bar. Ik zat heel erg in de zenuwen want dacht dat hij er mee wilde stoppen en ik xil niet alleen verder, maar voel ook inmiddels voor hem. Kortom hij wil ook verder en voelt voor me, maar was bang dat ik me niet happy voelde hoe het ging.Hij dus ook niet helemaal. Het is opgelost. We stoppen met daten, dat is veel te star voor ons. Het komt ook te veel over als proefexamen doen. Gemaakt noemen we het. We doen of de eerste date per ongeluk was en we elkaar daar zagen en we elkaar heel aardig en aantrekkelijk vonden. De tweede keer hebben we veel gelachen om elkaar maar het enige spontane was die zoenpartij erna. Hij zat wel met die stijve maar eigenlijk alleen omdat dat niet hoort op een date. Vanavond afgesproken. Hij komt in jogging broek en sweater bij mij met witte en rode wijn en ik ga op mijn kookplaatjes Grieks pruttelen. We zien wel. Nieuw begin, maar op tijd de bocht genomen op doodlopende weg, zou zo zonde zijn geweest van die kanjer. Zo goed dat hij het zag en er over begon. Kon hem wel zoenen en heb dat ook gedaan.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Als een meid op de 2e date al wilt neuke dan is dat voor mij reden om ermee te kappen.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Sommige mensen, waaronder ik, denken nu eenmaal meer op de lange termijn, willen meer opbouwen. Dat zorgt ervoor dat het misschien wat langzamer gaat, maar dan kan het later wellicht beter gaan. Niet iedereen wil namelijk al meteen naar bed bij de tweede, derde, of zelfs vierde date. Voor sommige mensen draait een relatie daar nu eenmaal veel minder om dan om de relatie zelf.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Een bedvoorstelling bij de 2de date zit er met hem nog niet in en het is prima dat je je aan zijn tempo aanpast. Aan de andere kant hoef je ook niet eeuwig op zijn initiatief te gaan wachten. Als na een paar dates blijkt dat je verder met hem wil dan mag je best een voorzichtig voorzetje geven. In ieder geval om te kijken of het onderwerp bespreekbaar is. Een beetje sexy doen mag dan ook best. ;) Aan jou zal het niet liggen. Het feit dat hij een stijve kreeg zegt wel genoeg.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • M21

    Denk niet dat het aan jou ligt. Je kan het op dean af vragen. Of ben je bang voor zijn antwoord.

    Ik zou het in elf geval wel weten hoor als ik hem was. Ik houd wel van directe meiden.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Je hebt het helemaal door m18 en ik ben bang dat je gelijk hebt. Dat betekent voor mij vingerwerk voor de volgende date ( heb geen Satisfyer). Voor hem waarschijnlijk handwerk, want ik denk dat hij al bang was dat ik door had dat hij een stijve begon te krijgen bij het zoenen. Ik wilde daar nog iets positiefs over zeggen of dat ik nat was geworden, maar deed dat maar niet, dus ik begrijp het wel. Ik weet nog lang niet of ik verder met hem wil, maar wel zo ver als seks, denk dat ik hem goed ken, maar dat is mede door mijn vriendin. Zo snel gaat dus verkeerd.
    Mogelijk werkt als ik seksy doe om hem op te winden zelfs omgekeerd. Wachten tot hij initiatief neemt?
    Daar zit ik dan vlakbij een prima jongen met zo te zien iets heerlijks in zijn broek dat best wil maar dat heerlijks mag niet van hem. Met je eens dat dat goed van hem is. Help, wat kost een Satisfyer?

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Tjah, dilemma! Wil je hem nog een tijdje houden? Dan moet je jezelf intomen. Ga net zo langzaam als hij. (Help jezelf desnoods een handje als de nood erg hoog is. Die bedavonturen met z'n twee die komen wel, als je geduld hebt tenminste.) Maar ga niet te snel of je jaagt hem weg. Echt. Hij is gevoelig, en dat moet je koesteren. Hij moet nog wennen aan het idee gewild te zijn door jou. Als je hem overvalt dan krijgt ie het gevoel dat het helemaal niet klopt en dan is ie weg. Bovendien loop je het risico over te komen als wanhopig op zoek naar seks, en dat is al helemaal verdacht. Dus voorlopig nog even de Satisfyer blijven gebruiken. Kan je je hier helemaal niet in vinden? Dan moet je een ander soort jongen zoeken. Die wel meteen in bed wil duiken, maar die duikt dan misschien net zo snel ook met een andere meid het bed in. Je kan echt niet alles hebben...

    18 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten