Skip to content
6 reacties
1154 weergaves

Teasen

Hoi hoe tease ik mijn vriendje in bed en hoe kan ik het doen buiten in het openlijk. ik wil hem een keer vastbinden aan het bed maar ho ga je dan verder met hem gek maken, en hoe kan ik hem een stijve bezorgen als we bijv op school zijn of ergens anders.

18 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • Teasen is heerlijk! Als ik een leren broek aan trek krijgt hij al een stijve! Meestal app ik wat teasende berichtjes of streel ik hem in het openbaar op spannende plekken. Bijvoorbeeld rond zijn liezen.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Prostaat vinden veel meiden toch wat viezig, en jongens ook. Maar, het is zalig, mijn vriend spuit extra heftig als ik zijn anus inga, zijn prostaat vinger.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • hij houdt van wild en tot het uiterste gaan, dus ik wacht meestal heel lang voor ik hem laat klaarkomen, en maak hem dan los en dan word ie wild. ik wil dit dus doen en dan als hij me neemt zijn prostaat stimuleren heeft iemand hier ervaring mee. en hij wordt altijd wild als ik mijn handen om zijn heupen doe dan gaat hij harder stoten is dat bij jullie ook zo want vgm is dat best wel apart toch

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hangt er inderdaad sterk van af wat jouw vriendje zelf wilt. Niet iedereen vindt het opwindend om vast gebonden te worden, dus hou daar wel rekening mee. Iets subtiel in zijn oor fluisteren of "per ongeluk" een vlugge aanraking zou hem zelfs in het openbaar wel een stijve kunnen bezorgen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hangt er van af wat jou vriend geil vind natuurlijk mijn vriend vind het bv geil dat ik expres een paar druppeltjes plas in mijn onderbroek laat lopen dus om hem een stijve te bezorgen in het openbaar hoef ik alleen maar te zeggen dat ik mijn onderbroek heb nat geplast.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Vastmaken zorg wel voor een schaar en niet te scherp touw. Let op niet Binnenkant polsen, oksels of knieën touw ivm zenuwen.

    Maak kaartjes met leuke en spannende dingen waar hij soms een mag trekken

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten