Skip to content
57 reacties
15206 weergaves

Erectie in sauna

Laatst was ik in de sauna in Bleiswijk. In de lavendel sauna lag een man die op een bepaald moment een erectie kreeg. Het leek alsof hij alsof hij sliep. Ik heb het niet als een probleem ervaren. Sommige mensen reageerden ongemakkelijk. In hoeverre zien jullie een niet bewuste erectie als een probleem?

23 jaar
2 jaren geleden

57 Reacties

  • In een sauna heb ik nog nooit een erectie gezien en ik kom er regelmatig. Ik kan me ook niet voorstellen dat als een man erectie zou krijgen hij die niet zou verbergen.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongens en mannen krijgen ook i hun slaap een inrectie ook als we smorgens opstaan een stijve kuun en er niks aan doen net als vrouwen vochtig worden en harde tepels krijgen is het zelfde

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik bezoek regelmatig een sauna en ik vind het helemaal geen probleem als een jongen een stijve heeft in de sauna. Dat is toch de natuur! Ik zou het juist raar vinden als ik daar wel een probleem mee had. Ik vind dat er best wel wat meer begrip voor jongens mag zijn. De meeste jongens vinden dit al vervelend genoeg.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik snap wel dat je het 'fout' zou vinden, maar het gebeurt gewoon, krijgen van een erectie en je moet dan toch een keer die whirlpool uit. Het gaat er maar om dat je er verder niks mee doet, er ook niet mee gaat lopen showen ofzo. En zoals je zelf al zegt, het zou voor jou geen enkel probleem zijn als je een man met een stijve uit de whirlpool zou zien komen. Dat zal voor andere vrouwen niet heel anders zijn. Tuurlijk, je droogt je gewoon gauw af als man dan en trekt je badjas aan, dat mag je ook gewoon verwachten. Want ja, het zou aanstootgevend zijn als een man gaat lopen paraderen door de sauna met zijn stijve recht naar voren wijzend. En ja, zeker, ik snap dat het zien van een erectie wat met je doet, je geil maakt. Het laat mij ook niet koud als ik de zichtbare schaamlippen van een vrouw zie, in de sauna. Mooi toch?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @J22. Ja, het was best fout geweest als hij met een knalharde erectie eruit was gestapt. Voor mij zou dat geen probleem zijn maar voor anderen vast wel. Ik ben wel zo open minded dat het voor mij geen enkel probleem is mocht iemand met een erectie het bad uitstappen. Het lijkt me wel geil overigens

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Meisje 22, zoals je het beschrijft is heel herkenbaar. Verliefd samen een sauna in levert al gauw een erectie op, in een bubbelbad is het helemaal raak dan, weet ik uit ervaring. Lief dat je een handdoek haalde voor je vriend, maar, was het eigenlijk heel erg geweest als ie er met een volle erectie uit had moeten stappen? Jij hebt in elk geval wel genoten van de hele situatie als ik het zo lees. Gaan jullie binnenkort weer, durft je vriend dat nog?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Een niet bewuste erectie... Wat is dat? Mijn nieuwe vriend en ik waren samen voor het eerst naar de sauna. Dat is best spannend als je elkaar nog niet zo vaak bloot hebt gezien. Voor hem was het heel moeilijk om geen erectie te krijgen. Bij mij is opwinding niet zo duidelijk zichtbaar -:). We zaten knus in een bubbelbad en hij had een erg hardnekkige erectie. Op een bepaald moment ben ik eruit gegaan en heb voor hem een handdoek gehaald. Op die manier kon hij redelijk discreet het bad uitkomen

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • M23. Maar daar kan de jongen toch niks aan doen. Als hij daar uitgebreid loopt te showen, vind ik het wat anders, maar dat doen de meeste jongens niet. Eigenlijk vind ik het diep van binnen wel heel mooi!

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Redelijk ongepast om een erectie te tonen in de sauna. Wel bijzonder om te zien en opwindend

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn ervaring met naakt is ook veel plezieriger dan met gekleed. Mensen zijn zonder badkleding veel respectvoller dan met!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Het klopt wat M23 schrijft. Ik ben sauna meester en kan eea bevestigen. Het valt mij op dat er op niet badkledingdagen veel minder problemen met gasten zijn. De sfeer is veel beter. Heb ook in een sauna met badkleding mag dag gewerkt en ook daar zijn de normale dagen veel prettiger. Er komt zogezegd op de ongeklede dagen een veel plezieriger publiek!

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Op badkledingdagen ga ik juist niet meer omdat de sfeer dan vaak juist niet goed is. Er zijn dan vaak jongeren veelal van zuidelijke komaf die op vrouwen jagen. Heel onplezierig. Dit heb je eigenlijk nooit op de naakte dagen. Een alternatief kan zijn naar een sauna te gaan met badkleding mag dagen. Dan kun je eventueel wennen aan naakt. Dat heb ik een paar keer gedaan en ben helemaal om

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Tja, herkenbaar. Is me ook al overkomen maar dan denk je als jongen gewoon even aan iets anders, toch?

    Als je gaat lopen denken van "wow, wat gaat die knappe meid of die oudere vrouw wel niet denken van mijn lul", tja... dan ben je natuurlijk verloren want dan sexualiseer je intern een anders volledig natuurlijk proces. Eens je dat verschil doorhebt als "eigenaar" dan loopt het echt wel los in een sauna en als je een paar keer geweest bent weet je gewoon dat iedereen naakt is en er anders uit ziet en komt dat niet veel meer voor.

    Als natuurlijk een of andere meid je gaat liggen uitdagen zoals ik hier wel lees, dan wordt het moeilijk :)

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ga alleen op badkledingdagen vanwege deze reden. Bang dat ik een random stijve krijg. Heb het nog nooit meegemaakt dat iemand anders een stijve had in de sauna, maar ik zou me kapot lachen als ik het zie lol en meteen naar iets anders weglopen om het niet te zien

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Beschaafde mensen leggen dan hun handdoek er over. Of - beter nog - je zegt sorry, je knoopt je handdoek om en je gaat in het ijsbad tot ie gekrompen is. Ik vind het walgelijk om naast een vent met een paal te zitten die er niets aan doet. Dat bederft al mijn saunaplezier. Plus de rest van mijn dag. Jakkes bah.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Het lijkt me best geil om in een volle sauna ongegeneerd met een keihard erectie te liggen. Ik kan me niet voorstellen dat het wordt geaccepteerd. Eigenlijk zou ik dat weleens willen uittesten wat de reacties zijn maar dat durf ik niet. Je moet dan wel overal schijt aan hebben. Wie zou het wel durven?

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongens moeten zich best even gaan afrukken vooraleer ze naar de sauna gaan en dan geraken ze minder rap opgewonden. Dan is de spanning een beetje van hun lul af

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Een stijve krijgen en een beetje opgewonden tussen allemaal blote mensen lijkt me redelijk normaal , en kan iedere jongen overkomen en zeker als je de eerste keer naar de sauna gaat . ik ben afgelopen zomer met een vriendin geweest ... beide mooie slank en kaal geschoren . bij et instappen van het bubbelbad buiten zat een jongen recht tegen over het trapje .. en keek ook echt wel naar ons ... ik ben nog een keer extra uitgestapt even naar de handdoek mijn gezicht afwrijven en weer opnieuw in het bubbelbad . toen het bubbelbad stopte zag je zijn stijve ook en hij schaamde zich duidelijk en moet ook nog eens opstaan om op de knop te drukken ... dat soort dingen gebeuren gewoon ..we zijn mensen ...

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Helemaal met je eens meisje 22. Ik kom zelden in een sauna, maar een vanbdie keren zat er ook een man die bijna van het ene op het andere moment een stijve had en daar heel macho bij zat te kijken. Misschien kon hij er ook niets aan doen, maar mij deed het niets of zelfs minder dan dat.
    Ook ging er een keer een vriendin en haar vriend mee naar het stille strandje om naakt te zonnen. Zijn waren nog niet eerder mee geweest en het werd een beeje te veel voor hem. Je zagvdat hij alles deed om het te beheersen, maar dat was voor mij eo geil dat er ergens een kraantje bij een kliertje het niet meer hield. Deed hij uiteraard niet express en ik zeker ook niet.
    Hij zei netjes sorry toen het echt net te duidelijk werd en ging op zijn buik liggen en ik ook solidair. Mijn vriendin nam het luchtig op dus alleen gelachen en heerlijke middag gehad. Maar wat een anderbmoeisje al zei, je ziet gelijk ofveen man het erbom doet of er niets aan kan dien en er netjes mee om gaat, alleen dat is voor ons vaak weer wat te veel.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Het is allemaal normaal denk ik zo. Jij kunt er weinig aandoen dat je daar een stijve krijgt en ik kan er ook niet veel aan aan doen dat ik dat in de gaten hou en met een vriendin over grinnik. Je haalt de exhibitionisten die het express doen er zo uit. Die zitten gelijk fier met hun paal omhoog. Die zijn oninteressant. Doet me niets. Een jongen zien vechten tegen een erectie waar hij zich voor schaamt is oneindig veel geiler. Dat begint al dat je zijn piemel af en toe wat los omhoog ziet komen. Die jongens kijken dan vaak ook niet veel meer.
    Als hij half stijf is gaan ze hem nonchalant verbergen of uit het zicht houden. Maar door die aandacht en aanraking zijn ze bijna altijd verloren. Niets leer aan te doen dan toch, bij mij heel eerlijk ook niet meer.

    22 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten