Skip to content
3 reacties
1492 weergaves

In bad

als ik bij mijn opa en oma logeer ga ik vaak in bad omdat we thuis geen bad hebben. wat doen jullie meestal in bad? hebben jullie nog leuke tips? soms komt mijn zusje van 10 ook mee logeren en dan gaan we ook samen in bad. hoe doen jullie zoiets? ik ben al een stuk verder ontwikkeld dan zij. ik heb namelijk al een bos schaamhaar en ook wat oksel haar en de rest is aan het groeien en zij heeft niets van dat alles. en mijn opa leest ons soms ook een sprookje voor als wij in bad zitten. wat vinden jullie daarvan? en hij gaar pas weer weg als wij weer aangekleed zijn. hij ziet ons dus naakt en goed ook. Nog 1 dingetje. Soms als ik alleen in bad zit en er is niemand anders dan fantaseer ik weleens over dat er iemand in de badkamer is en dat ik dan van alles laat zien en zo soms voelt dat goed. Alvast bedankt voor alle tips en hulp

14 jaar
2 jaren geleden

3 Reacties

  • Pas op met de aanwezigheid van niet-huisgenoten als je helemaal naakt bent. Ik zou hem vragen of hij jou of jullie even alleen laat tijdens het afdrogen en aankleden. Jullie naakte lichamen hoeft opa niet te zien, dat brengt iedereen ook niet onnodig in verlegenheid.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Persoonlijk zie ik het probleem niet echt, zolang je er zelf geen problemen mee hebt. Je opa is familie en naar mijn mening is het redelijk normaal dat je familie soms naakt ziet. Zolang je opa niks seksueels gaat doen (en ik acht de kans zeer klein dat hij iets seksueels gaat doen) lijkt mij dat er niets aan de hand is. Als je het zelf liever niet hebt, zou ik dit wel aangeven en dan hoort je opa hiernaar te luisteren. Als je er geen problemen mee hebt, zou ik het zo laten. Niet alle oude mannen zijn per definitie vieze mannen en bij je opa is die kans nog kleiner. Doe wat goed voelt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind niet dat jullie opa er nog bij hoort te zitten. Jullie hebben op deze leeftijd recht op privacy. Zeker omdat jullie overal groeien.
    En jullie opa weet wel dat hij dit ook niet meer mag doen.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten