Skip to content
10 reacties
2470 weergaves

Goeie vriend en seks

Hey. Ik ben sinds september dit jaar begonnen aan de hoge school in een compleet nieuwe klas en nieuwe mensen. Vanaf de eerste dag ben ik aan de praat geraakt met een jongen (19) bij mij in de klas. En zijn we hele goede vrienden geworden. We gaan ook samen op stap. We gingen altijd met wat vrienden van hem en mij. En nu laatst besloten we om een keertje gwn wij 2 om naar de film te gaan. Na de film gingen we nog een stapje in de wereld zetten. Het was echt een heel gezellige avond. Nadien ging hij me thuis afzetten en vroeg ik hem even mee binnen. Van het een kwam het ander met als gevolg dat we in bed belandde. Spijt hebben we er niet van. Maar we twijfelen wel om een relatie te beginnen. Stel dat het misloopt. Dan zijn we elkaar als vrienden mss kwijt. En dan zou je kunnen zeggen dat we fwb beginnen. Maar ik geloof niet in seks zonder liefde.... Wat zouden jullie doen in deze situatie? Tips zijn zeer welkom! X

18 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Wat bijzonder dat je je niet onvoorwaardelijk bindt aan je vriend! Ik kan me dat bijna niet voorstellen. Wel mooi dat je trio's hebt en dat je zo vrij bent met sex. Ik heb omdat ik vooral lesbisch ben georiënteerd een vriendin. Toch ga ik ook met mijn beste vriend naar bed omdat ik het fijn vind om door een man gedomineerd te worden.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @J22. Hebben jullie ook weleens trio's? Mij maakt het niet zoveel uit met wie ik naar bed ga als het maar respectvol is. Ben dol op trio's en heb ze regelmatig. De mensen met wie ik vrij kennen elkaar allemaal en als je er open over bent ontstaan er niet snel problemen. Ik heb een liefdesrelatie maar die heb ik niet om me te beperken in het alleen met hem sex hebben. Daar moet ik (nog) niet aan denken.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Sex zonder liefde maar MET de liefde die vriendschap biedt kan toch mooi en fijn zijn. Ik heb regelmatig seks met een vriendin. Zij is iets ouder dan ik (25) en heeft een lesbische LAT relatie (24). Omdat ze Bi is wil ze ook aan haar trekken komen met een man en dat vindt haar vriendin prima. We wonen alle in het zelfde huis. Haar vriendin ken ik ook goed en binnenkort gaan we met zijn drieën een weekje skiën. We doen wel meer dingen samen zoals samen koken, festivals, sauna, massagecursussen. Ik weet dat het bijzonder is. Tot nu toe bevalt het ons prima. Wie weet word ik verliefd en stopt de seks maar onze band zal niet breken.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Geniet ervan en als het uit gaat zien je het wel. Laat het maar gebeuren. Ik heb ook nog steeds sex met vrienden en vriendinnen die nog steeds vrienden zijn en blijven. Wij genieten van de extra's die het vrienden zijn ook oplevert

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Beste TS, de situatie is dus ten opzichte van jou topic veranderd, er is meer dan gewone vriendschap.

    Nu is sex een belangrijk onderdeel in een relatie en sommige beginnen er al vooraf mee, voordat ze een echte relatie hebben. Ik ken vrienden die vanuit een (of soms meer) one-nicht-stands aan een vriendin of vriendje zijn blijven hangen.

    Zie jij de jongen zitten, maak er dan geen halszaak van, probeer, proef en beslis daarna. Succes en laat nog wat van je horen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Of juist een beetje onfatsoenlijk m18. Laat hem maar merken dat die avond voor jou naar meer smaakt. Ik wens je veel succes!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zie hem wel zitten. Ik denk dat ik maar eens fatsoenlijk met hem moet gaan praten dan...

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste ts, je gelooft niet in seks zonder liefde, maar je bent wel met hem naar bed geweest. Dan denk ik dat er dus al gevoelens zijn. Ook als je daar niets mee doet kunnen die in de weg van een vriendschap komen te staan. En over vrienden gesproken: dat is ook niet altijd voor eeuwig. Dat kan ook minder worden omdat je belangstelling verandert, of zoals ik meemaak dat ze zich wat terug trekken, bijvoorbeeld omdat ze meer met hun relatie willen doen. Als jullie elkaar dus zien zitten ga er dan voor en maak je niet zo druk wat er later zou kunnen gebeuren.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Situatie is al anders want al seks gehad gewoon vrienden is uit fe deur, mislopen kan altijd gewoon gaan daten als jullie elkaar zien zitten

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik wou antwoorden dat zolang niet een van beide verliefd wordt op de andere dit zou kunnen. Maar als jij niet gelooft in seks zonder liefde dan stop het daar voor jou, denk ik.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten