Skip to content
9 reacties
1761 weergaves

Ik wil FWB maar met wie en hoe kan dat?

Ik weet dat ik een hoop dingen niet wil. Ik wil de komende jaren geen vaste vriend, niet verliefd worden en geen one night stands. Maar zonder seks verpieter ik met versleten vingers.
FWB dus maar ik heb geen vrienden. Ik ken wel aardige goede verzorgde jongens die niet bezet zijn. Ook in hun broek hebben ze zo te zien wel genoeg voor mij, maar wat kan wel en wat niet. En hoe laat ik het weten dat ik in ben voor seks. Het zijn broers van mijn vriendinnen, jongens van sport en jongens van colleges en practica. De eerste die in aanmerking komt is een broer van een vriendin, we hebben elkaar al eens naakt gezien. Ook een jongen met wie ik vaak in het zelfde onderzoeksgroepje zit. Eentje dus, ik wil wel monogaam.
Hoe pakken jullie dat aan?

21 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • Is ook zo J22. Maar vergeet niet dat ik fwb wilde en de eerste keuze voor hem had. Hij ging er eerst niet op in dus jammer voor me en toen kwam hij er op terug. Hij had niet aan fwb gedacht en niet voor mij gekozen. We waren ook geen echte vrienden. Eigenlijk fantastisch hoe de eerste keer ging en hoe we aan elkaar zijn gewend. Gisteren was de tweede keer en hij is nu al opener dan ik, voorzover dat mogelijk is. De eerste hobbeltjes hebben we met veel humor genomen en we lachen wat af. We gooien het dit weekend ook gewoon open hoor. Vandaag vertellen we het aan mijn vriendin, zijn zus dus. En dan de rest. Of iemand het raar bindt mag hij zelf weten.
    Sommigen hebben al iets door natuurlijk. Maandag doen we het weer, maar zaterdag zien we elkaar op een avondje waar we allebei zijn. Het is fwb dus we doen er niet klef, maar het is wel zoeken naar hoe dan wel. We zijn geen vriendje en dinnetje, maar in die dagen word je wel vrienden. Je kunt moeilijk eoveel seks hebben zonder elkaar beter te leren kennen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • M21

    Daarom juist. Veel jongens houden van recht voor zijn raap hoor. Je mag best zeggen wat je wil. Teveel stiekem eromheen praten duurt te lang, kom to the point. Snap dat het lastig is maar lijkt me niet dat ie het je kwalijk neemt als je eerlijk bent. Kom je het verst mee.
    Tenzij je tijd wil nemen maar als je wil weten waar je aan toe bent moet je soms wel actie ondernemen. Nee heb je, ja kun je krijgen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Wel over gesproken en niets over afgesproken. We waren niet eens vrienden. Maar dat komt denk ik snel. Eigenlijk na gisteravond al, want dat was heel intiem. Durven nu echt al alles tegen elkaar te zeggen en houden allebei van grapjes. Ook dirty zoals ik al zei. Waren allebei niet op zoek naar partner. Wel hebben we gisteravond aan het eind nog een whisky met spa gedronken. Naakt op de bank haha, zo hoort dat toch na lekkere seks. En een jongen die mij lekker heeft laten komen gaat ook niet zonder zoenen weg. Wat precies FWB is lees je nergens, maar mij ging het om lekkere avonden seks met een leuke jongen zonder verplichtingen en dat is zelfs de eerste keer al gelukt. Smaakte naar meer en nog beter en daar helpen geile appjes ook bij. Ik laat het maar gebeuren. Donderdag weer. Mijn collega heeft iets door dat ik anders ben. Ja ze moest eens weten wat ik toen had gelezen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hebben jullie nog iets afgesproken over verliefd worden en geen andere dingen dan seks met elkaar gaan doen om dat te voorkomen. Als je lekker met elkaar over seks gaat appen dan windt je elkaar op en heb je een hoop lol. Ik weet dat want ik doe dat met mijn vriendin en we appen elkaar dan weer dat ik een stijve heb en zij dat ze nat is. Dat loopt uit de hand en wat is dan nog het verschil met een relatie.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @J22. Toch een beetje moeilijk als je daarvoor alleen met iemand over weer, vakantie en studie hebt gepraat. Ik kon ook niet op een one night aansturen om daarna duidelijk te worden, want daar zijn we geen types voor. Langzaam verder gaan heeft teveel van een relatie zoeken. Ik had het toch al moeilijk om gelijk toe te geven dat ik op seks met hem uit was.
    Het goede nieuws is dat we er uitgebreid over gesproken hebben en we er uit zijn gekomen en hij daarna gelijk bij mij er in, haha. Daar kon ik niet meer op wachten, want hij maakte er een soort wetenschappelijk plan van. Wel spannend.
    Allemaal standjes uitproberen en het steeds lekkerder voor elkaar maken. Het ging gisteravond nog niet zo goed, maar de hele avond was toch heel bijzonder en lekkerder dan alleen vingeren. Vond hij ook dus we gaan verder. Twee keer in de week, het lijkt wel therapie haha. Hij had al weer een appje met nieuw ideetje. Dirty talk dus, maar dat kan ik ook, ik denk zelfs erger. Eigenlijk is het topic dus nu beantwoord en geslaagd, maar ik antwoord nog wel op vragen..

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • M21

    Ik zou er geen enkel probleem mee hebben. Bij mij werkt de directe aanpak. Gewoon zeggen dus en niet bang zijn voor mn antwoord

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Het waren wel goede ideeen, maar vanzelf gaat het niet. Ik heb gewacht tot ik hem tegenkwam, de broer van mjn vriendin. Al een nonchalante check bij haar gedaan of hij niet ineens iemand had. Gesprek over van alles begonnen en toen over onderwerp fwb. In het algemeen dan en daar zag hij nogal veel problemen in. Toen maar weer ander onderwerp en met een ander gaan praten. Later op de avond begon hij er zelf over en had er wel over nagedacht. Vroeg waarom ik er over was begonnen. Ik heb gelijk toegegeven dat ik dat met hem wel wilde proberen. Hij wilde tijd om er over na te denken als hij niet gedronken had. Een beetje groen is hij ook nog wel, dus de rest van de avond heb ik een beetje plagerig seksy tegen hem gedaan.
    Ik heb nu een lijstje met afspraken van hem gekregen. Zowat het zelfde als waar ik aan dacht. vanavond praten we er over. Ik denk dat hij het doet want hij werd wel opgewonden. Ik heb er inmiddels heel veel zin in met hem. Ik heb hem wel al naakt gezien met zwemmen gezien. Hij mij ook. Zelfs wel eens als vriendje gedacht, maar dat maar niet. Het lijkt dus te lukken, maar wel heel moeizaam.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Stuur hem een appje over iets heel gewoon en kijk maar zijn reactie.
    En daarna stuur je het gesprek stilaan de andere kant op en zeg dat hij er leuk uitziet.
    En als dat in orde is stuur je hem een leuke foto van jezelf, beetje teasend maar niet naakt...
    En dan gaat het vanzelf. Je zal wel zien

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Kijken dat hij het ziet zitten, dan vragen

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten