Skip to content
9 reacties
2045 weergaves

Zichtbare venusheuvel...

Hey,

Ik heb een probleempje. Het is bij mij namelijk zo dat als ik een nauwsluitend rokje aandoe, zelfs als die zwart is, mijn venusheuvel zichtbaar is omdat hij best bol is. Waar je bij andere meisjes niks ziet behalve uitstekende heupen, zie je bij mij een klein bobbeltje aan de voorkant zitten.

Ik weet zelf niet zo goed wat ik hiermee aanmoet. Opzich kan ik er niks aandoen, en om daarom nou nooit aan te doen wat ik wil is ook zo belachelijk. Maar het valt wel op. En andere meisjes hebben het niet.

Wat denken jullie? Even eerlijk. En vinden jullie dat lelijk?

16 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik vind het superleuk en opwindend om de vorm van een venusheuvel onder een jeans, badpak of bikinibroekje te zien. Maar in onze klas er slechts eentje waarbij dit voorvalt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Er is niets mooier dan een geprononceerde venusheuvel. Zo'n heerlijke vrouwelijke ronding. Als ik jou was zou ik er trots op zijn.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het heerlijk als een meid wat meer heeft. Net wat m15 ook zegt, iets vollere schaamlippen. Ik heb het zelf ook en dat is ook het type meid waar ik op val. Heb zelf ook vaak een cameltoe wat gewoon sexy is en wat bij je past of niet. Natuurlijk kijk ik naar jongens. Maar seksueel heb ik er niets mee. Daarom heb ik er wel een mening over, net zoals een heterojongen een oordeel heeft over mei als lesbienne. Waarom zou je je moeten schamen voor iets wat natuurlijk is. Als je niet wilt dat andere mensen je cameltoe of bij jongens de bult in de broek doe je ruimere kleren aan. Maakt het je niet uit dan doe je gewoon iets straks aan en laat het lekker zien. Doe gewoon waar je je zelf lekker bij voelt en spiegel je niet naar hoe iemand anders over je zou denken.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet mee zitten! Ik zou het juist mooi vinden! Alle meiden zien er anders uit en een venusheuvel zien vind ik misschien wel extra sexy.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat vind ik ook heel mooi. Ik heb niets met jongens. Zelf heb ik dunne schaamlippen. Een vriendin is ook slank maar iets breder in de heupen. Haar kontje is iets steviger dan die van mij. Haar schaamlippen zijn ook voller. Maar mijn borsten zijn iets dikker. Je kunt niet alles hebben. Ze heeft een vol bos schaamhaar. Haar bikinilijn doet ze wel maar voor de rest laat ze het lekker groeien. Ik vind het heerlijk om met mijn vingers door dat bos te kriebelen en kijken hoever we gaan....

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind een bolle venusheuvel heel opwindend en mooi, net als een cameltoe. Ook al die andere golvingen bij meisjesbuiken: heupbotjes, ronde of golvende buik, bij sommigen een scheidingslijn in het midden, ronde billen, dijen, borsten, meer of minder zandloperfiguur, de ruitvormige onderkant van de ribben. Plus al die variatie van meisje tot meisje. Dat is prachtig toch, pure kunst?

    Jongenslichamen vind ik minder mooi. Soms zien ze er zelfs een beetje lullig uit, letterlijk en figuurlijk, met dat slurfje.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb dat ook wel een bolle heuvel en ook vaak dat ik een cameltoo hebben maar ja tis niet anders en heb er nog nooit commentaar op gehad . Jongens hebben ook een bobbel in allerlei maten bij sommige zie je weinig bij andere jongens veel. Iedereen is anders en ga me niet anders kleden om het te bedekken .
    Mn ex vriend vond het geen probleem zei er niks van en mn nieuwe vriend heb ik er ook niet over gehoord na 6 maanden .
    Maak je vooral niet te druk lelijk is het niet vind ik

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou mij er niet druk om maken. Je bent mooi zoals je bent. Als ik jouw vriendje was, ben ik verliefd op je zoals je bent. Dat hoort bij jou. Er zijn ook jongens die een kromme penis hebben. Iedereen heeft wel iets. Wees niet onzeker.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Wil toch even als jongen reageren, ik vind het minder fraai om te zien en naar mijn idee is er zeer veel leuke kleren te krijgen voor meisjes die dit verhullen. Helaas kun je dit lichamelijke kenmerk niet zomaar uitpoetsen, dus moet je er het beste van maken, succes.

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten