Skip to content
4 reacties
1486 weergaves

Iets van zus gevonden

Hallo allemaal, ik ben een meisje van 17 jaar en heb een vraagje...Ik denk er al even aan om een vibrator te kopen. Gisteren was ik het ondergoed van mijn zus in de kast aan het leggen toen ik vanachter iets zag liggen. Het was fel roos en lag verstopt onder enkele strings. Ik was nieuwsgierig en nam het vast...ik moest er niet lang over nadenken, ik wist meteen dat het om een vibrator ging. Achter de roze vibrator lag nog een ander soort vibrator. Na het op te zoeken ben ik erachter gekomen dat dit een luchtdruk vibrator was. Ik ben wel benieuwd hoe het zou zijn om dit te gebruiken maar ik durf het niet weg te nemen. Ik was bang dat het zou opvallen...Is het vreemd om aan mij zus te vragen of ik haar vibrator(en) eens mag lenen? Wil het zelf wel kopen maar is zonde van het geld als het mij niets doet...Wat zouden jullie doen?hopelijk kunnen jullie mij helpen.

16 jaar
2 jaren geleden

4 Reacties

  • Nee! Niet haar speeltjes wegnemen en al zeker niet dezelfde vibrator gebruiken! Dit is best onhygienisch ookal maakt je zus hem goed schoon. Misschien kun je met je zus praten, zodat ze je advies kan geven. Succes!!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M16, het wegnemen zou ik zeker niet doen. Waarschijnlijk is je zus er niet blij mee als een ander haar speeltjes gebruikt. Mijn zusje heeft dat ook geprobeerd, openlijk zelfs, onder het mom van samen masturberen en ik heb altijd geweigerd. Ik heb er zelf geen maar veel meisjes zijn er heel enthousiast over. Dat het jou niets zou doen is dus niet erg waarschijnlijk. Dus toch maar zelf eropuit en dan maar niet gelijk het allerduurste aanschaffen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Zou het niet doen laat liggen .tis niet echt hygiënisch en zou beetje akward om het je zus te vragen denk ik . Ik heb zelf zo een luchtdruk vibo de satisfayer pro 2 gewoon gekocht bij Kruidvat en is een heftig ding rond de 40 euro . Ik kom er heel vaak mee klaar 2 of 3 x per x dat ik hem gebruik dus best heftig .

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Het lijkt mij een beetje raar dat je aan je zus vraagt of je haar vibo mag lenen :). Daarnaast is het ook een hygiëne dingetje. Ik hoor vaak over die luchtdruk vibrator, en volgens mij werkt hij erg goed, dus waarom zou je hem niet gewoon kopen?

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten