Skip to content
13 reacties
2444 weergaves

vacuumpomp

Wij hebben afgelopen weekend een filpje gezien met een vacuum pomp op de vagina en was opwindend om te zien , nu zien we dat je ze online kan bestellen . maar heeft er iemand ervaring mee ???

22 jaar
2 jaren geleden

13 Reacties

  • J22 ja ik vond het er zelf erg geil uitzien en mijn vriend ook . het is een heel appart en lekker gevoel als het vacuum gezogen word en even zo in de cup gezogen zit . daarna is het extra gevoelig en ja ook bij het neuken geeft het een heerlijk gevoel .

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M22

    Ik vind het er wel geil uitzien. Ben benieuwd of je het ook lekker vind neuken als ie zo opgezwollen is.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • ik was vooraf al best opgewonden maar de eerste pomp bleef hij niet lekker zitten .. met wat babyolie in gesmeerd en toen bleef hij zitten en voorzichtig vacuum het voelde wel lekker en weer even los het was allemaal wat gevoeliger en lekker toen nog een keer en weer een stapje verder met pompen wat was het lekker erna en het bleef ook nog even opgezwollen het was super en ga het zeker nog vaker gebruiken echt geil ...

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • En hoe was het met de vacuumpomp?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja ontvangen en vanavond gaan we testen ..ik ben 167

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M22

    Je lijkt er ervaring mee te hebben? Maar jij vindt het wel geil dan? Ik heb er geen ervaring mee maar ben wel benieuwd hoe de ervaring voor de man is als je zo'n kutje neukt.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M22, heb jij vacuumpomp al ontvangen en gebruikt voor pussy. Is deze nu gevoeliger? Hoe lang ben jij?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J19 nee natuurlijk word het niet ruimer . ik lees wel overal dat het gevoeliger word en het geweldig zou zijn . Ik ga er een online bestellen en het proberen ...ben zeer benieuwd

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hallo, als jullie vacuum doen. Word de pussy dan ook breder/wijder. Mijn penis is nogal breed en dik, vandaar mijn vraag

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik dacht dat men die enkel op een lul kon zetten om er bloed in te zuigen en dus harder te maken

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kutlippen worden er dikker en voller van. Scheelt wel hoe lang je het doet, vacuüm zuigen. Daar worden je lippen gevoeliger van en je laten neuken voelt ook heftiger, voor hem ook. Op internet staan filmpjes te over. Maar je moet het maar net geil vinden. Overigens zijn je lippen met een dag, als ze erg dik waren soms twee dagen, weer gewoon.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M18 het zou de gevoeligheid verhogen als je de cup over je vagina plaatst en vacuüm in de cup te creëren .Door de verhoogde bloedtoevoer zal de vagina een beetje opzwellen en gevoeliger aanvoelen. geen idee of het waar is en werkt ...dat zou ik graag weten

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Wil ik ook wel eens weten. Wat doet het precies?

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten