Skip to content
13 reacties
3449 weergaves

Vriend die iets vroeg...

Ik stuur dit opnieuw in. Ik ga ook het hele verhaal niet opnieuw vertellen... Dus een hele goede vriend van mij heeft een heel tijdje geleden een ongeval gehad. Daardoor kon hij zich onderandere niet meer aftrekken. Hij vroeg of ik dat wou doen. Uiteindelijk na een lang gesprek is het er van gekomen. Ik heb voor de 2de keer in mijn leven een jongen afgetrokken. De eerste keer was toen ik 13 was. Omdat het voor hem al leg geleden was kwam hij meteen klaar toen ik zijn piemel aanraakte. Dan heb ik me een kwartiertje gevingerd en heb ik hem opnieuw afgetrokken. Toen kwam hij ook vrijwel meteen klaar. Na een half uurtje gevingerd te hebben, trok ik hem opnieuw af. Toen duurde het even tot hij klaar kwam. Hij spoot ook echt veel. Voor we eraan begonnen zei hij wel dat ik geen geschoren lul kon verwachten. Maar dat boeide me niet zo. Nu hebben we wel gezegd van dit soort dingen vaker te doen. De volgende keer wil ik hem pijpen en hij mij beffen. Ik hou jullie nog verder op de hoogte.

17 jaar
2 jaren geleden

13 Reacties

  • M17, ik ben ook blij voor je. Ondanks je korte berichtje leid ik er uit af dat je er echt aan toe was. Dat het de eerste keer een beetje pijn doet is normaal. Het is nu eenmaal reuze spannend en daardoor span je weleens wat spieren aan wat eigenlijk niet zou moeten. Dat gaat vanzelf beter. Ik wens jullie nog heel veel plezier samen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben blij voor je ts. Ik had op je eerste topic gereageerd dat seks altijd van twee kanten moet komen en dat een soort fwb een optie is. Hij heeft nog een tong en een piemel waar jij overheen kan zitten. Ik neem aan dat jullie het zo doen en dat geeft jou ook de leiding waardoor je de pijn kunt vermijden. Als de pijn niet komt doordat het de eerste keer is dan kijken naar andere standjes bij voorbeeld voor grote piemel als hij die heeft.
    Altijd pas hem in je krijgen als je heel nat bent. Kan ook doordat hij nog wat likt , glijmiddel ofzo. Heb je dat niet dan straaltje laten schieten, dat is niet zo vies hoor als je je naderhand maar goed wast (zonder zeep%).Goed communiceren dat de volgende keer nog lekkerder wordt.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Was het jouw eerste keer? Was het lekker? Hoe verliep het?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Oh, zijn tijdelijke handicap is niet belemmerend hiervoor, slimme jongen!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. Het is gebeurt! Ik heb seks gehad met hem!! Het deed wel een beetje pijn

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @m20, nee hij blijft niet altijd "gehandicapt". Hij heeft nog een lange periode te revalideren. Voorlopig hebben we friends with benefits. Maar ik sluit niks uit voor de toekomst...

    @m22, ik heb zijn sperma geproefd, maar niet geslikt

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS: Mmm, benieuwd naar je ' verslag' van volgde keer. Maarre, slik je nou zijn sperma als hij klaarkomt in jouw mond?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Fijn voor je meisje! Vond je het ook fijn om het bij hem te doen? En ik mag natuurlijk niet te nieuwsgierig zijn maar ik ben wel benieuwd of er tussen jullie niet meer is. Hij blijft toch niet voor altijd op deze manier gehandicapt?

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. We zijn nu ook overgegaan op het orale gedeelte en wjwww wat was lekker en spannend!!! Kijk al uit naar de volgende keer

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is heel normaal m17. Er is een seksuele spanning tussen jullie. Die was er al een beetje anders had hij het nooit aan jou gevraagd en jij het nooit gedaan. En door dat laatste is het alleen maar gegroeid. Jullie hebben niet voor niets afgesproken vaker dingen te doen en hij is niet voor niets steeds in zijn boxer. Misschien moet je je niet zoveel afvragen en het gewoon laten gebeuren. Hoe het uitpakt weet ik niet maar geniet ervan.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben de ts. Ik ben nog een paar keer bij hem langs gegaan om hem te helpen voor school. Hij zat er iedere keer in zijn boxer. Ik kijk nu ook heel veel naar zijn piemel. Is dat normaal?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hij had mij ook mogen vragen!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Oehh, dat klinkt heel spannend! Vind het wel heel stoer dat hij dat zomaar durft te vragen. Dat zou ik nooit durfen te vragen aan iemand

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten