Skip to content
10 reacties
1250 weergaves

jongens en billen

Ik denk dat we allemaal wel weten dat jongens vaak naar billen van meisjes kijken. Maar nu ben ik wel benieuwd zijn er ook meisjes die wel is naar de billen van jongens kijken?

16 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik draag strings en dit is niet zo populair voor jongens. Toch krijg ik regelmatig complimenten over mijn billen. Dan vinden ze een string toch wel ok.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Er zijn ook jongens die naar de billen van andere jongens kijken en niet naar de billen van meisjes.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kijk heel graag naar de billen van een jongen. Jongens kunnen heel mooi zijn!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ieuw!!!! Gatver, nooit van mijn leven!

    11 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vond strings een beetje te jongen 23. Zeker voor jongens. Maar het was een druk onderwerp overal en toen hebben mijn vriendin en ik er een paar goedkope besteld. Ook voor onze vriend. Een gewone en zo’n piepkleintje waar hun piemel niet echt in past ( en ze hebben al geen grote).
    Eerst uitgeprobeerd op het stille strandje waar we vaak helemaal naakt gaan en het was grote lol. Toen zijn we een strandzesdaagse gaan lopen en hebben we ze weer hele stukken aangedaan. Ook handig waar je officieel niet helemaal naakt mag.
    Mijn vriendin en ik raakten er wel aan gewend, maar de mannen bleven zich er wat opgelaten in voelen terwijl ze met helemaal bloot zich gewoon prettig voelen. En je ziet alles toch zo goed zitten dat je dat touwtje ook wel uit kunt doen. Maar als je je er wel prettig in voelt gewoon doen hoor. En alles is beter dan die enorme board shorts.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje 22 jaar. Vind je het dan ook mooi moest wij een zwemstring dragen op het strand. Meestal draag ik dit wel in de zomer.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Natuurlijk kijk ik naar billen en bobbels jongen 19. Meeste vriendinnen ook en daar hebben we het dan leuk over. Ik houd bij billen en bobbels van klein en stevig. Altijd blij als jongens behalve strakke jeans ook een strakke zwembroek aan durven doen. Helemaal feest als ze van de jeans in de zwemslip gaan zonder dat gedoe met een handdoekje er om.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kijk echt wel naar het uiterlijk maar niet specifiek naar billen.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja meisjes zijn erger dan jongens no ?? Toen ik in het 1ste middelbaar zat wouden meisjes aan mijn kont knijpen omdat mijn kont groot en zacht is ik heb het tuurlijk een paar keer laten doen maar voor de rest wou ik niet en was ook nog heel jong ik liet het gwn doen toen ik inmiddels in het 6e middelbaar zat waren er meisjes aan het fluisteren dat ik een grote kont heb ik had toen een grijze jogging aan (maar in broeken zie je dat ook) ik was even in shock dat ik dit hoorde een meisje kwam me dit zelf zeggen en ze zei ook dat andere meisjes ook praten over mijn kont dus ja meisjes kijken ook naar jongens hun kont en ik denk ook dat ze het geil vinden als ze mijn of onze bobbel zien in joggings haha

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, die zijn er. Ik heb wel een paar keer zoiets gehoord van mijn zussen.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten