Skip to content
7 reacties
2401 weergaves

Vakantie met bff & seks

Heyy, binnenkort ga ik met een vriendin op vakantie. Ik heb haar een tijdje niet gezien, maar gaan nu weer met elkaar om. Toen wij 14 waren hebben wij ons lichaam wel eens vergeleken en zelfs elkaar gevingerd enzo. Nu zijn wij een stuk ouder (19), maar is het normaal om dat nog steeds te doen?? Mij lijkt het leuk, maar ik weet niet of dat raar is om weer te vragen.

19 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • M19, dat valt daaruit niet op te maken. Mensen kijken nu eenmaal naar elkaar en als je naakt bent trek je zeker de aandacht. Het kan dus ook zo zijn dat ze met haar opmerking verder niets bedoelde. Alleen jij kunt weten hoe ze keek en hoe ze haar opmerking maakte. Als dat aanleiding geeft tot meer zul je zelf ook signalen af moeten geven en kan dat een goed moment zijn om die herinnering aan vroeger voorzichtig op te halen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier. Laatst heb ik toen ik samen met haar was naakt langs haar gelopen tijdens het omkleden. Ik zag dat ze wel veel keek en ze zei dat ik mooie borsten heb gekregen. Is dit een teken dat ze misschien weer wil proberen of niet?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou het niet zomaar vragen maar zeker wel laten merken. In de losse sfeer van een vakantie kan er best wel wat. Ik was deze zomer met 4 meiden op vakantie en zonder dat iemand er iets over had gezegd gebeurde het gewoon en ik kan je vertellen dat het nog net zo fijn was als toen ik 13 was. Ik denk dat dat onder meiden wel vaker voorkomt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Letterlijk vragen is wat raar, maar misschien niet zo als jullie samen herinneringen ophalen. Ik heb dit ook zo ervaren. Een jeugdvriend vertelde op vakantie over vroegere ervaringen van ons tweeën. Na een tijdje hing er een bepaalde sfeer, een zekere seksuele spanning in de lucht. Kleine opmerkingen van hem deed me opnieuw door de knieën gaan . Het werd een heel leuke avond en opwindende ervaring.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Tuurlijk kun je dat vragen, zo samen terugdenkend aan vroeger. Leuk toch, zoiets intiems delen met elkaar?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe is het sexleven van jullie op dit moment? Heeft zij of jij een vriend of gehad en daarmee sex gehad. Staan jullie dus nu al een tijdje droog?
    Ik heb vaak wat gedaan met mijn bff en nu soms ook nog. Gewoon omdat het heel lekker is.
    Kijk straks wat haar reactie is als jij je bijvoorbeeld omkleed in bikini. Kijkt ze je helemaal naar je blote lichaam, dan is zij misschien nog geintereseerd in wat sex. Maar jij kan ook heel geil naar haar kijken als zij bloot is.
    Laat wat horen hier als er iets gebeurd is.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi TS, zou niets vragen, als 14 jarige sta je hier heel anders in, je zit in de ontdek fase. Nu 5 jaar later is dit niet meer zo vanzelfsprekend, laat haar maar komen, als ze wilt dan meld zij zich wel. Je kunt in de avond nog wel hints geven, maar of ze deze oppikt…… succes

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten