Skip to content
7 reacties
2462 weergaves

anaal

ik wil binnenkort graag anaal proberen en mijn vriendje vraagt er al langer om. nu heeft ie me een butplug gegeven om een beetje te rekken maar die is maar zo groot als een duim en zijn lul is een stuk dikker. hoelang rekken jullie hiermee voordat hij de hele lul erin kan? en moet ik nog met vingers verder oprekken? is voor hem ook de eerste x namelijk

19 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • @Ts Hebben jullie intussen de stap gezet? Zo ja hoop ik dat dit voor jou, voor jullie een aangename ervaring was. Anaal heeft echt geen pijn te doen en kan je als koppel beide van genieten. Het is ook absoluut geen eenrichtingsverkeer.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi, ik heb extra brede en extra dikke penis. Ik heb geen handig formaat om anaal te doen en vind dit nogal eng. Ik ben al blij als ik een beetje in haar pussy kan bewegen. Bij mij zit de breedte en dikte al meteen in het begin. Hierdoor krijg ik hem er niet in, komt klem te zitten of meisje heeft achteraf blaasontsteking. Bedankt voor jullie tips. Zij moet een grotere, maar vooral bredere/dikkere toy gebruiken dan mijn penis. Dat zal ik dan betalen. Mijn penis is 8cm breed. Eikel top bijna 6 breed. Eikel daarna 7cm breed. Wat voor toy adviseren jullie voor haar eerste keer ?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Een setje plugjes is inderdaad een goed idee. Dit kan je meteen ook samen gebruiken, want anaal hoeft geen eenrichtingsverkeer te zijn. Je vriend heeft ook een kontje en vooral een prostaat om te stimuleren. Voor hem is anale stimulatie en penetratie zo mogelijk nog lekkerder.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Een plug is een goede start maar inderdaad meestal niet genoeg, zeker bij een wat dikkere pik niet. Ik begin ook meestal met een plug en laat die dan een uurtje erin zitten terwijl ik gewoon aangekleed ben en andere dingen doe. Zo word mijn kontje al een beetje opgewarmd. Daarna met wat nieuw glijmiddel insmeren tot ik er drie vingers inkrijg. Mijn vriend heeft geen lange lul maar die is wel vrij dik dus dan rekt hij zelf met zijn eikel ook nog een beetje, paar keer de top erin en eruit dan kan hij er helemaal in. Ik kom alleen daarvan al meestal al klaar dus dan pauzeren we even en daarna pas echt neuken

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Eerste vraag is: Wil jij dit zelf ook? Als je zelf ook benieuwd bent en dit wil proberen: neem de nodige tijd en ook wat voorbereiding. Laat je lokaal al wat stimuleren voor je gaat penetreren met een vingertje en later zijn penis. Gebruik voldoende glijmiddel bij penetratie en luister naar uw lichaam. Als het niet goed voelt of pijn doet meteen stoppen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Let wel op Zeep droogt uit dus beter niet op je vingers om erin te gaan gewoon glijmiddel

    Een zachte dildo kan je ook mee oefenen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Jouw buttplug is een leuk begin, om te wennen aan iets dat je anus íngaat. Je hebt de buttplug al in je gedrukt? Met je vingers, steeds eentje meer in je anus, leer je je kringspier te ontspannen, toe te laten dat je anus wordt opengerekt. En juist dát is zo'n lekker gevoel. Oefenen kun je bv onder de douche met zeepgladde vingers, je zult verrast zijn hoe wel vingers je na een tijdje naar binnen kunt drukken. Dan ben je klaar voor de penis van je vriend. Tip: laat hem daarna niet je kut ingaan, dat is vragen om een blaasontsteking. Tip 2: open zijn anus ook en betast daarbinnen zijn prostaat, en dat mag behoorlijk stevig. Geniet, allebei.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten