Skip to content
18 reacties
2770 weergaves

Ondergoed

Hoi allemaal,
Ik heb paar weken geleden uit nood na het zwemmen zonder ondergoed in mijn jeans gemoeten. Ik zag me echt lopen ik dacht als niemand erachter komt. Ik ging gelijk naar huis om schoon ondergoed aan te doen. Ik kwam er achter dat het toch best fijn zat zonder ondergoed dus doe ik het nu vaker. Doen jullie dat ook of hebben jullie ook zo'n beschamend moment mee gemaakt.

16 jaar
2 jaren geleden

18 Reacties

  • Ik draag geen ondergoed onder 9 van de 10.x niet fijn zit en plak een inlegkruisje in m'n broek mocht ik een dag meer afscheiding hebben . Maar voelt fijn en doe het niet om sexy te voelen maar zit beter

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • M20, zoals ik al eerder heb verteld doe ik het echt voor mijn vriend. Voor mezelf heb ik toch het liefst een broekje aan. Dat is niet veranderd sinds ik het af en toe doe. Inderdaad, niet altijd. Mijn vriend zegt dat het dan geen verrassing meer is, dat het gewoon wordt en dat hij er dan ook niet meer opgewonden van raakt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet a dreamer maar een doener hier. Ik zoals ik eerder melde loop geregeld zonder en vind het gewoon prettig . ik heb het een aantal keer geprobeerd en pas later tegen mijn vriendje die het geweldig vond . twee weken geleden bij het uitgaan dus ook alleen een oops momentje met een rood hoofdje ... een vriendin ondekte het bij de trap oplopen en kwam daarna naar mij toe en fluisterde het in mijn oor ...

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriend hoeft mijn jurkje of rokje niet op te tillen, die weet dat als ik een jurkje of rokje draag dat ik eronder geen broekje aan heb. Draag ik een, op de kont, zeer strakke stretch-jeans (Jacob Cohen, Mat Cordana) dan ga ik er ook verder bloot in.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik bedoelde natuurlijk controleren. Stomme autocorrectie.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik weet het m21. Mijn vriend wil ook altijd contacteren of het wel echt zo is en dan gaat in een onbewaakt ogenblik mijn rokje omhoog. Dat is het leuke erotische gedeelte. Afgelopen weekend maakte hij het zelfs nog een stukje erger. Toen werd het echt spannend.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag soms geen ondergoed onder mn jeans omdat ik soms geen zin heb om ondergoed te pakken ofzo en zit niet verkeerd . En nee jeans schuren echt niet en leggings ook niet .

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi m20 denk dat een hoop jongens het spannend vinden als ze wisten dat je geen ondergoed draagt. Die van mij zeker hahaha als die de kans krijgt wilt die een bewijsje of voelt stiekem. Heeft óók iets spannends en erotisch.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ondergoed is iets van de laatste 100/150 jaar. Voor rond 1850 werd er helemaal geen ondergoed gedragen, wisten ze niet eens wat ondergoed was.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Het heet hier dreamersforum m21. Dat zou weleens kunnen betekenen dat een deel van de posts afkomstig is van meisjes die ervan dromen om geen slipje te dragen. Zelf doe ik het ook alleen voor mijn vriend. Voor mij hoeft het niet zo maar ik maak hem er blij en gelukkig mee en je moet er af en toe wat voor over hebben. Bovendien tekent mijn beloning zich al duidelijk af zodra hij weet dat ik geen slipje draag. En daarop kan ik me dan wel verheugen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Misschien dragen tóch meer meiden geen ondergoed als we zelf weten van elkaar.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik wilde geen onderbroek dragen bij wandelen, dan kan je makkelijker plassen, en dan een rok of jurk dragen, maar ik durfde niet.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn clit en binnenste schaamlippen schuren als ik geen onderbroek draag.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb er eigenlijk nooit veel mee gehad om geen slipje onder mijn kleren te dragen. Vroeger weleens geprobeerd op aanraden van vriendinnen maar het deed me weinig. Nu heb ik weer een vriend en die vindt het erg spannend als ik het af en toe doe. Niet altijd en als verrassing waarbij ik het pas vertel als we ergens onderweg zijn. Dat doe ik dus soms voor hem. Als hij het eenmaal weet en hij heeft de kans op een rustig plekje gaat hij controleren of het echt zo is door mijn rokje van voren omhoog te doen. Dat is dan weer wel erg opwindend.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • M16 als je een lange broek aan hebt ziet niemand of je een slip of string draagt . ik doe het zelf ook best veel en is inderdaad lekker . als ik een rokje of jurkje aan heb draag ik vaak geen slipje ( going commando ) in de winter soms ook maar dan met stay up kousen . ja het is bevrijdend en geeft een lekker gevoel ...ik ga zo ook naar feestje , op stap en winkelen . veel plezier nog met je ervaring en je zal het wel vaker gaan doen

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik doe het bij lekker weer al een paar jaar regelmatig. Minirokje of -jurkje aan en eronder bloot. Ga dan zo gekleed de stad in (shoppen, terrasje pakken) en dansen in de disco.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi, Ik doe dat ook wel eens, meestal avonds onder mijn pyjama. maar Eindelijk altijd als ik een panty of een legging aan heb dan heb geen ondergoed aan, dat doe ik al jaren. Het voelt erg fijn aan vooral de stof van een panty. Afgelopen zomer ook een paar keer niks gedragen toen ik een rokje aan had, toen voelde toch een bepaalde vrijheid en spanning.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik een panty, legging en of een majoo aan heb dan heb ik geen onderbroek aan, ik vind het ook lekker.

    14 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten